AFAD'ın paylaştığı bilgiye göre Akdeniz açıklarında 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. artık sürekli tedirgin oluyorum. Bitmese bile korkutucu olmasın artık depremler.

AFAD'ın paylaştığı bilgiye göre Akdeniz açıklarında 5.3 büyüklüğünde deprem oldu. artık sürekli tedirgin oluyorum. Bitmese bile korkutucu olmasın artık depremler.

akdenizin doğuya doğru olan tarafında fay hattı yok. anca denizde falan deprem olursa biraz etkiler o kadar çok fazla bir şey olacağını sanmıyorum. ama Allah bilir tabi yine de.
Deprem bölgesindeki ve o anları yaşamak zor ve korkutucu Rabbım kimseye bir daha yaşatmasın beterinden korusun inşallah insan hem psikolojikmen hem fizikten hem akla gelen her açıdan çok zor durum yaşıyor ya
Cevap
48Cevap
Depremlerin bitmesini beklemek beyhude. Bitmeyecek zira ama yapıları güçlü inşa etmek elimizde. Depremlerden ziyade insan yapımı konutlardan tedirgin olmalıyız.
Akdeniz bölgesindeyim ve depremleri hissettim hep. Bitmesini beklemiyorum dua ediyorum sadece. Artık daha fazla can yanmasın, can gitmesin...
Ülkemizin jeopolitik konumu güzel fakat maalesef fay hatlarının en çok geçti Avrupa ülkelerinden birisiyiz..
Allah sonumuzu hayır eylesin, ama son zamanlarda olan felaketlerin ardı arkası gelecek gibi durmuyor...
Akdenizde 5.3 deprem olunca bişey olmaz ama 7nin üstünde olursa kötü olur depremler bitmez kimse bitecek diye beklemesin
Depremler ne zaman bitecek sorusu çok saçma bir soru değil mi? Bitmeyecek yani. Çok büyük geçmiş olsun.
Alıştım ben artık
Biz deprem ülkesiyiz sizde alışın
Binaları sağlam yapsın müteahhitler
Denetimler düzgün yapılsın sorun kalmaz
Hiç bilmiyorum. Ama gerçekten çok kötü. Herkes tutturmuş bir 14 Mart ve 15 Mart gecesi diye. Her ne kadar inanmak istemesede insan tedirgin oluyor.
Depremler ne zaman mı bitecek? Al işte lise 2 de coğrafya dersini kaldırırsan saylardan böyle olur.
Aule ye sormak lazım. (Aule, yüzüklerin efendisinde yer şekillerini oluşturan yarıTanrı)
Yer kabuğu yerine oturana kadar devam edicek
Maraş depremini yaşadıktan sonra 5 noktalar beni korkutmuyor artık Allah yardimcimiz olsun
bitmeyecek. fay hattını ülkesi var çünkü o da Türkiye. çözüm depremlerin durması değil
Dünya var olduğundan beri olan bir şey depremler, bitmeyecek yani. Depremle yaşamayı öğrenmeliyiz
Tokat , Ankara bölgesinde 6.0 ya da 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra.
Büyük bir deprem yaşandı ve uyuyan dev uyandı. Her an her yerde olabilir artık.
Deprem bitermi? ülkemizin her yerinden fay hattı geçiyor.
Kandilli niye paylaşmadı ya çok eksik bu konuda KS bile daha hızlı veriyor dnjsmdmf
Ramazanda İstanbul'da deprem bekliyorum hislerim bu yônde, hislerimde kuvvetlidir
Türkiye depremler bölgesi, depremle yaşamaya alışmamız gerekir.
Yunanistan sınırlarında oldu heralde biz etkilenmiyoruz
Ben bir miktar hissettim gibi, kuş uçuşu yakın Marmaris'e. Buralar ara ara hep sallanır zaten özellikle adalar civarı her zaman
Depremler çok uzun sürdü niye bitmedi ne zaman biter bilmiyorum. Bende bir depremzedeyim. Hepimize geçmiş olsun. Birdaha yaşamayalım inşallah.
Depremler bu sıra çok olmaya başladı. Daha devam eder mi eder bu sıra
armageddon olunca biter. insanlar o zaman akıllanır ama iş işten geçmiş olur.
Anadolu levhasında üst üste binmiş tabakaların tamamı kırılana kadar
Depremlerin ne zaman biteceğini sormak yerine bitecek mi diye sormak şu an için dahaa mantıklı geliyor.
Depremden kaçış yok ama kurtuluş var onuda biz yapmıyoruz
Daha ziyade bu depremler neden ve nasıl oluyor sorgulamak gerekir. Zira normal değil ve kusura bakmayın, her şey de komplo teorisi değil
Mk fay hattı türkiyeyi turluyor
Tanrı ne zaman isterse o zaman
Bitmeyecek depremler ile yaşamayı öğreneceğiz
artıçlar olaak demişlerdi
Şimdi duyduk yeni
Hass hangi sehirlerde
Bitmiyor biktim ya yeter psikoloji kalmadi
Ben niye hissetmiyorum millet sallandık diyor
Bitmeyecek deprem ülkesi burası
Dolunaylar var daha önümüzde
1 sene devam edecek diyorlar
Hiçbir zaman bitmeyecek yüzyıllardır oluyor deprem