Adana'da o ama her saniye aklım onda yani evleri sağlammış çok şükür şu ana kadar olan depremlerde ama yine de ben hiçbir binaya , belediyeye veya müteahhite güvenmiyorum. Bende deprem bölgesindeydim ki geldim başka şehre çok şükür ve rahatım şu an ama korkuyorum ya ona bir şey olursa diye ki o da korkuyor depremden biliyorum içten içe ama bana belli etmek istemiyor off o benim her şeyim bana olsun da ne olacaksa ama ona olmasın yeterki. Şu an bunları yazarken odada tekim ve ağladım denebilir bile ama kusura bakmayın bu deprem beni de psikolojik olarak yordu ama tek isteğim onun iyi olması ama orada güvende değil biliyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Of niye senin gibi biri beni bulmadı ki üzülme bişey olmaz sakinleş hem olacağı varsa havadada olsa en güvenli yerdede olsa olur kaderde ne varsa o olur kuzu üzülme
Kolay değil ki işte aklım çıkmıyor ondan maalesef yani kendime iyiyim sakinim sorun yok demek istiyorum ama öyle olmuyor. Ayrıca kadercilikten bıktım yani binalara güvenmiyorum. Ona kıyamam ki ben hiç vallahi aklıma kötü kötü şeyler getirip kötü hissediyorum sadece. Onun iyi olması tek isteğim ve onla evlenince ben onu asla deprem bölgesinde yaşatmıycam yani İstanbul falan umurumda değil Ankara falan gayet iyi olur.
Neden bu kadar çok seviyosun
Neden dimi zaten asıl olay? Tek bir nedene sığdıramam onu sevme nedenimi ama ben şu an hayata tutunduysam bunun sebebi odur. O benim hayata tutunmamı sağladı. Beni özel hissettirdi her daim ve gerçek sevgiyi sevilmeyi değer görmeyi öğretti. Kader denen şeye zerre inanmayan ben ondan sonra onun benim kaderim olduğuna inanmaya başladım ve onun canım pahasına korumak istiyorum. Deprem oluyor ve ben yarın gelmek istiyordum işte Adana'ya ama o kendini değil beni düşünüyor gelme diye lütfen gelme diye yalvardı bana sana bir şey olmasına dayanamam diye. İşte böyle bir kadın o ki bana kıyamıyor da ben ona nasıl kıyayım ben şu an bu kadar rahatken? Ben onun gülüşünün sönmesini ona en küçük şey olmasını istemiyorum aslaaa. Gerekirse benim canımı alsınlar o iyi olsun. Bunu ona desem kızar biliyorum o yüzden demiyorum onun yanında ama beni zaten hayatta tutan o ve canım da ona emanet yani o yaşayacaksa canımı bile veririm seve seve düşünmeden. Onun o ponçik kalbi yeterki incinmesin veya o incinmesin asla. Özür dilerim şu ara fazla duygusalım hatta biraz duygu boşalması da yaşadım ama napayım seviyorum onu hemde çok seviyorum ama deliler gibi de korkuyorum
Çok üzülceksin bi gün bu sözümü hatırlarsın kimi çok seversen onu senden alır
Ölüm diye bir şey var biliyorum ama onun en geç şekilde olmasını istiyorum ki ondan önce ölmeyi isterdim aslında ama onu bu derece üzmek istemem o yüzden tam tersi de olsa ben dayanamam dedim ve aynı anda ölelim ya cidden öleceksek de
Adanada mı yaşıyor sevdiğin yoksa depremden etkilenip mi oraya geçmiş
Adana'da yaşıyor yani şu anda da Adana'da işte
Allahın izniyle bişey olmaz. Benimde sevdiğim orada ama o deprem olan illerden birinde öğretmendi şu an adanada ailesinin yanında. Ama insanın aklı yine sevdiğinde kalıyor
Ben binalara güvenmiyorum yani elimde değil. Dediğim gibi bende depremzedeyim hatta ben Malatyadaydım yani daha şey bir bölgede ve orada yeni yeni binaların bile tuz gibi dağıldığını gördüm ve şu an endişelenmemek elde değil ki işte
Zorr cidden zor ama Allah istemedikçe hiçbir şey olmaz
Bende senin gibi düşünmek isterdim ama napalım...
Yaş kaç bu arada
Sevdiğin insanda yetişkinse o da soğukkanlı olmalı ve her şey Allahın takdiri
20 ki o da öyle zaten yetişkin ama inan o işler öyle olmuyor
20 yaşında mısınız
Evet
Dediğim gbi cidden soğukkanlı olup dua etmekten bşka çare yok. Depremler hep vardı şuanda da var ve gelecektede var olcak
Vardı ama k*raktersiz insan bu kadar yoktu işte