Sürekli deprem oluyor, bu psikolojiyle nasıl yaşamayı öğreneceğim?

Odamda bir an bosuma denk geldi sallandı sandalye fırladım hatayda 6.4 siddetinde deprem oldu diyorlar Diyarbakır etkilenmedi diye binaların %80 i hasarlı çıktı bizim kolonlar çatlak çıktı eve hasar verildi ve 20.06 da depremi hissettim hala titriyorum ağlıyorum depremden çıkanların haberlerini duymamak için kapatıyorum tv den kaçıyorum ama psikolojim inanılmaz derecede bozuldu enkaz altında kalmadım ama en son ben kendime zarar vericem öyle şaşırdım ki her gece diken üzerine uyuyoruz ben ilaçlarla uyudum bir süre gece uyuyamadım bebeğimiz yeni doğdu onu alıp arabaya gitsek yine eve geri dönücez üşücek gidicek yerimiz yok 6 günlük bebekle sokağada çıkamıyoruz bu depremler neden bitmiyor 😭

Güncellemeler
+1 yıl
Yıkılan binaları bixzat gördüm bosaltılan apır hasarlı olan ve hiçbir bina dik değil 30 derece ya sağa ya sola dönmüş hepsi basımıza yıkılacak biliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yine kyk ye geldik.. 5 gündür evimizdeydik ne kadar mutlu olmustum bu deprem olana dek. 6 günlük bebeğimiz var dua edin Bebeğimiz için çok korkuyoruz😔🤲
Sürekli deprem oluyor, bu psikolojiyle nasıl yaşamayı öğreneceğim?