Bu yazılara iyi bakın ve sevdiklerinize sahip çıkın, hayat çok kısa 😕

Bu yazılara iyi bakın ve sevdiklerinize sahip çıkın, hayat çok kısa 😕
Gecenlerde bir video izlemiştim. Bir aile enkaz altında video çekmiş, helallik istiyordu. Büyük bir pişmanlıkla ve korkuyla. Bir gençte yaptıkları için üzgün olduğunu, sağ çıkarsam her şeyi düzelteceğim diyordu.
Deprem olmadan önce onlarda sıradan bir akşam geçiriyor, rutine devam ediyordu. Deprem olacağını bilemezdiler. 36 binden fazla insan öldü. Kim bilir kaç tanesi enkaz altındayken "eğer kurtulursam..." diye cümle kurmuştur. Bu notlar ise gerçekten çok can yakıyor. Bu depremle bir şeyi çok daha iyi anladım, olası bir depremde veya farklı bir olayda ölüme yakın olduğum vakit bir pişmanlık duymak istemem. Keşkem olsun istemem. Bir şeyleri çok daha iyi anlamama vesile oldu.
Bu notlar şimdi çok daha anlam kazandı..
Çok sinirleniyorum, öfkeleniyorum, içim acıyor, parçalanıyorum her seferinde bu tür şeyleri gördükçe; enkaz altındaki yok olan umut edişleri hayal ettikçe :'(
Cevap
6Cevap
Sevdiğim var evet var var var var ama yazamıyorum yazmıyorum konuşmuyorum konuşamıyoruz
Başkan insanlarla değil, önemli olan kendi vicdanınla hesaplaşmak. Çünkü hayat çok kısa
Dağılan hayatlar, yitip giden yaşamlar.
Bakılınca yürek burkup göz dolduran çok hikaye barındırıyor bu yıkıntılar.
her şey yitip gidince kıymete biniyor maalesef. Bu noktada anlamanın bile bir anlamı kalmıyor 😔
Küs uyumamak lazım
Hep söylerim bunu sevgilime ve ben küssem de o gün uyumadan hallederiz çünkü ölümün zamanı yok..
Ne yazık ki öyle 😥
Boşuna dememişler ben öldükten sonra ağlasanız kaç yazar diye...
Ya ben bu yazıların paylaşılmasını mantıklı bulmuyorum..
Ya kesinlikle artık gerçekten sevenlere özenilsin :(
coook haklısın
2. Söz çok hoşuma gitti
Offf aynn yaaa
Kesinlikle
maalesef ki evet
Kesinlikle öyle 😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?