@NatureCycle ismi, artık göremiyordum meğer hesabını silmiş... Nedense kaliteli, keyifli içerikleri olan, düzgün kişiler çabuk kayboluyor bu siteden sanki? 🤔 🤷♀️😒
Güncellemeler
+1 yıl
Gaurav Kalia isimli kişinin fotolarını kullanmış. Yaw hiç mi Google dan aratmadın resimlerini
Burada bir ara yazıları benceleri çok kaliteli bir fenomen vardı?
Ben çözmedim bana biri anlatti ama o kişiyi söyleyemem işte detaylı bilen biri varmış oda @archsila buna sorun ama mesaj bölümü kapalı bu kişinin de işte
Sitede bilmeyen yok. Foyası çıktı ortaya aylar oluyo.. Sende mi kurbansın? Bak gerçekte kimin fotusuymuş kullandığı @stop_never_kalia gir bak instagram hesabı
Aslında benim kurban olduğum pek söylenemez. Ben insan olarak seviyordum kendisini ama o bir adım öteye geçmek istemişti ve ben senin gerçekliğine inanmıyorum demiştim. Haklıymışım. Keşke kendisi gibi olsaymış
Beyninde ur hastalık olayı bile bence düzmece.. O kadar yalan dolanın içinde inandırıcı değil.. Tek derdi cinsellikmiş çok düşürmüş ağına.. Boş insanlar mı varmış😅😅 yazık kendisi o kadar dolumuymuş yaaa.. Tabi foyası çıktığı için kapatmıştır
Uyanık birileri bulmuş sanırım. Ya en önemli ektende birinin sahte olduğunu anlamak için foto aratma yapmak Google Lens'ten. Ben bakıyorum ama çıkmıyo ordan da millet nasıl buluyosa
Bilmiyorum canım ya üzüldüm çok aptal yerine konmuş herkes. O kadar farklı tanıttı ki kendini. Ben dış görünüşün de değilim karakter olarak hayal kırıklığına uğrattı beni ah Levent ya ne gerek vardı böyle şeylere. Donanimli bir insan olarak görüyordum hep insani olarak değer veriyordum ama bir kez daha öğrendik kimseye güven olmazmiş. Kafami zamanında baya karisrirmisti ki ben mantık insanıyım neyse ki dediklerini yapıp saçma sapan cinsel olaylara girmedim. Hepimize geçmiş olsun. Sana da teşekkür ederim anlattığın için
Levent mi o kim.. Yaşar kız 😂😂 sorma bende o kadar yalvarmalarına tekliflerine hiç inanmadım yaş kemale ermiş temkinli oldum gözlemledim ve doğruyu tespit ettim. Gerçekten çok üzüldüm onun adına dediğin gibi
Herkese Aynı herkese 😂 yaşar Akdoğan kaptan değil sadece gemi çalışanıymış kıytırık bir gemide.. burada başka bir adam yakalamış yalanlarını.. Ki zaten belliydi ki.. Hiiiççç cinsellik yaşamamış hiç çıkmamış sevgili olmamış hiç cinsellik dahi konuşmamış kimseyle yersen 😅😅😅 gözlüklü kilolu biriymiş demek ki tipinden bişi çıkmayınca sahtekarlık yaparak ağlayarak sızlayacak, tatlı dil güzel diksiyon falan fıstık.. Sırtlan işte klasik
Inşallah aynı duruma düşer onca insanın onuru duygusu ile oynadı.. Aslında çalıştığı şirketi de bulmuşlar da vermedi adını istedim.. Bunun gibisini rezil edeceksin.. Ve sonuç asla asla kimseye güvenme emin olmadan araştırmadan hele ki sosyal medyada
Telefon numarasını vermişti bana kaydetmedim bile. Ya ben de verseydim numaramı:(Nitelikli sahtekarlık yapmış resmen. Hadi biz mantıklı davrandık ya yirmili yaşlarında duygulariyla hareket eden kızlar... Ah be umarım yine burada değildir
Numarasını su gibi dağıtmış ki.. Kız diyo ki her gece sexting yapıyorduk. Anlattım herşeyi a'ptal hala konuşuyor sanırım. Herkes kendi akılsızlığının cezasını çeksin bize ne.. O kesin buradadır sahte bi hesapla ama bu sefer ses atamaz çünkü tüm site biliyor artık 😂
Nasıl yani şaka mı? Hiç mi görüntülü konuşmadın hiç mi anlık foto istemedin, hiç mi sexting yaparken boydan fiziğini atmadı sana? 4 ay da kimin ne b'ok olduğunu anlamadıysan sende az ap'tal değilmişsin
Uzun hikaye. Uzun bir ilişkim bitmişti ve depresyondaydım. Adam bunu kullandı. Yani düşün intihar durumuna gelmiştim ama bu adam hayatıma geldikten sonra ona aşık olduğumu sandım. Bir nevi güzel bişey oldu. Gemide çalıştığı için inteneti pek çalışmıyordu İndikten sonra buluşma teklif ettim geri çevirdi. işlerim var dedi. Sonra görüntülü konuşalım dedim telefonumun ekranı çalışmıyor bla bla. Hep bahane. Ben de artık inanmıyordum. O yüzden ayrılalım ďedim. Ayrıldık O kadar güzel şeyler diyordu ki bir nevi manipülasyon ediyırdu beni
O nasıl bir aşk hikayesi öyle 😉 hiç inandırıcı değilsin yaa. Gördüğüm kadarıyla Evli yazıyordu profilinde ara da birde denk gelmiştim çok aşıktı sanırım karısına da yorumlarda çok tatlı ya bahsediyordu 😍
Orası kesin 😅 Bak şu doğru ama, burada biraz tipin düzgün olsun kadın erkek demeden rahatsız ediliyor. İnsanı zorla gitmeye mecbur bırakıyorlar.. Eğer istemiyorsa Kimseye bulaşmamak gerekir 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hesabını sildiğini nereden ögrendiniz? Bu arada dediğiniz kişiyi taniyorum abi gibi görürüm kendisini iyi biri :)
Profile girince silinmiş yazıyor
Yazık kim bilir ne yaptılar ne dediler de fıttırdılar adamı
Kullandıgı fotograflar sahte imis
Bana numarasını falan attı ukrayna hattını kullanıyor
Profil fotografına koydugu fotograf sahte
Ne dedi sana aşığım gibi sözler falan mı? ya da nude, ayak fotosu isteme?
@akskdjjd evet bende şahsen öyle biliyorum
@ArchSila bu üye anlatır size herseyi
Demek ki burada ne kadar kadın kız varsa gözüne kestirdiği hepsiyle alay edip flörtleşmiş..
Bana o sekilde yaklasmadı günahını almak istemem ama numarasını falan atmıstı yardımcı olabilirim sana demisti
Anladığım kadarıyla çok kişiye böyle yaklaşıp sonrasını getirmiş.. Tek tek çıkıyor ortaya. İlginç cidden
Numarası kayıtlı mı sende yani engelledi mi yoksa seni
Numarası kayıtlı degil bende ukrayna hattını kullanıyor
Siz diye hitap etmemden falan rahatsız oluyordu
Flörtleşiyor muydu seninle de
Hyr sadece numarasını vermisti flörlesme falan yok
Abi gibi görürdüm iyi biri dedin, ama hem de sahtekar olduğunu biliyorum dedin nasıl oluyor o, sen de mi fark etmiştin?
Evet bende fark ettim
Nasıl peki
Daha doğrusu bana biri yazdi oradan öğrendim ama öğrendiğim de iyi olmuş tanımış oldum böyle iğrenç birini
Kim demişti, ne zaman dedi
Size denilmedi sanırım ayrıca da bende numarası da vardı engelledik öğrenince de zaten
Kim diyecek ki bana, üstelik ben zaten o fotolarını Google arattım ama o kullandığı kişinin hesabı çıkmadı, çıksaydı haddini bildirirdim
Sen nasıl çözdün ya da o çözen kız kimse
Ben çözmedim bana biri anlatti ama o kişiyi söyleyemem işte detaylı bilen biri varmış oda @archsila buna sorun ama mesaj bölümü kapalı bu kişinin de işte
Neden söyleyemezsin ki🤔 bu arkadaş cvp vermiyor zaten
Gizlisin ondan olabilir mi bana yazarsın @ygmr28 :)
Evet ben de merak ediyorum nerde acaba. Yeniden üyelik açtı mi
Sahtekarın biriymiş.. Sahte fotolar ile kandırmadığı kız kalmamış..
Açmıştır yeni av peşinde
Sen nerden biliyorsun
Sitede bilmeyen yok. Foyası çıktı ortaya aylar oluyo.. Sende mi kurbansın? Bak gerçekte kimin fotusuymuş kullandığı
@stop_never_kalia gir bak instagram hesabı
Gaurav Kalia gerçek foto sahibi hintli biri
Aslında benim kurban olduğum pek söylenemez. Ben insan olarak seviyordum kendisini ama o bir adım öteye geçmek istemişti ve ben senin gerçekliğine inanmıyorum demiştim. Haklıymışım. Keşke kendisi gibi olsaymış
Yalanı ortaya çıktı diye mi hesabı kapattı. Bana hesabı kapatacağını sitede çok boş insanların olduğunu hatta beyninde ur olduğunu söylemişti.
Beyninde ur hastalık olayı bile bence düzmece.. O kadar yalan dolanın içinde inandırıcı değil.. Tek derdi cinsellikmiş çok düşürmüş ağına.. Boş insanlar mı varmış😅😅 yazık kendisi o kadar dolumuymuş yaaa.. Tabi foyası çıktığı için kapatmıştır
Valla baya profesyonel yalan söylemiş
Kim anladı acaba fake olduğunu
Uyanık birileri bulmuş sanırım. Ya en önemli ektende birinin sahte olduğunu anlamak için foto aratma yapmak Google Lens'ten. Ben bakıyorum ama çıkmıyo ordan da millet nasıl buluyosa
Bilmiyorum canım ya üzüldüm çok aptal yerine konmuş herkes. O kadar farklı tanıttı ki kendini. Ben dış görünüşün de değilim karakter olarak hayal kırıklığına uğrattı beni ah Levent ya ne gerek vardı böyle şeylere. Donanimli bir insan olarak görüyordum hep insani olarak değer veriyordum ama bir kez daha öğrendik kimseye güven olmazmiş. Kafami zamanında baya karisrirmisti ki ben mantık insanıyım neyse ki dediklerini yapıp saçma sapan cinsel olaylara girmedim. Hepimize geçmiş olsun. Sana da teşekkür ederim anlattığın için
Levent mi o kim.. Yaşar kız 😂😂 sorma bende o kadar yalvarmalarına tekliflerine hiç inanmadım yaş kemale ermiş temkinli oldum gözlemledim ve doğruyu tespit ettim. Gerçekten çok üzüldüm onun adına dediğin gibi
Bana isminin Levent olduğunu söyledi ya😅
Herkese Aynı herkese 😂 yaşar Akdoğan kaptan değil sadece gemi çalışanıymış kıytırık bir gemide.. burada başka bir adam yakalamış yalanlarını.. Ki zaten belliydi ki.. Hiiiççç cinsellik yaşamamış hiç çıkmamış sevgili olmamış hiç cinsellik dahi konuşmamış kimseyle yersen 😅😅😅 gözlüklü kilolu biriymiş demek ki tipinden bişi çıkmayınca sahtekarlık yaparak ağlayarak sızlayacak, tatlı dil güzel diksiyon falan fıstık.. Sırtlan işte klasik
Vay be ismine kadar bulmuşlar demek. Bana da aynı şeyleri söyledi kimseyle olmamış falan. Kim bulduysa helal olsun
Inşallah aynı duruma düşer onca insanın onuru duygusu ile oynadı.. Aslında çalıştığı şirketi de bulmuşlar da vermedi adını istedim.. Bunun gibisini rezil edeceksin.. Ve sonuç asla asla kimseye güvenme emin olmadan araştırmadan hele ki sosyal medyada
Telefon numarasını vermişti bana kaydetmedim bile. Ya ben de verseydim numaramı:(Nitelikli sahtekarlık yapmış resmen. Hadi biz mantıklı davrandık ya yirmili yaşlarında duygulariyla hareket eden kızlar... Ah be umarım yine burada değildir
Numarasını su gibi dağıtmış ki.. Kız diyo ki her gece sexting yapıyorduk. Anlattım herşeyi a'ptal hala konuşuyor sanırım. Herkes kendi akılsızlığının cezasını çeksin bize ne.. O kesin buradadır sahte bi hesapla ama bu sefer ses atamaz çünkü tüm site biliyor artık 😂
Kesin bu yazılanları da okuyordur. Hangi arkadaş buldu acaba soru falan mı açıldı okumak isterim varsa
Ben özelden konuşmuştum.. Ay okusun bırak konuşmaya değmez insanlık suçu.. 😆 😆 😆
Yaşar değil Samet😂
Onlar kim
Kız Aişe sende mi kurbanlardansın yoksa
Sorma valla 4 ayım gitti boşuna
Nasıl yani şaka mı? Hiç mi görüntülü konuşmadın hiç mi anlık foto istemedin, hiç mi sexting yaparken boydan fiziğini atmadı sana? 4 ay da kimin ne b'ok olduğunu anlamadıysan sende az ap'tal değilmişsin
Valla doğru söylüyorsun. ap tallığıma denk gelmiş
Niye bunları yapmadın peki?
Uzun hikaye. Uzun bir ilişkim bitmişti ve depresyondaydım. Adam bunu kullandı. Yani düşün intihar durumuna gelmiştim ama bu adam hayatıma geldikten sonra ona aşık olduğumu sandım. Bir nevi güzel bişey oldu. Gemide çalıştığı için inteneti pek çalışmıyordu
İndikten sonra buluşma teklif ettim geri çevirdi. işlerim var dedi. Sonra görüntülü konuşalım dedim telefonumun ekranı çalışmıyor bla bla. Hep bahane. Ben de artık inanmıyordum. O yüzden ayrılalım ďedim. Ayrıldık
O kadar güzel şeyler diyordu ki bir nevi manipülasyon ediyırdu beni
😂 😂 😂 Güzel bahane düzmüş afferim ona, kim bilir kaçıncı kızsın kandırıp seks kölesi yaptığı
Bulup rezil etsene o haini, al öcünü
Bende silecem ya ahmak cahil yobaz dengesiz abaza ne ararsan burada.
Bende biliyorum kendisini cok iyi biri keske gitmeseydi
Hım nerden nasıl biliyorsun
Konusmustuk cok iyi birisi bir konuda bana yardımcı olmustu sagolsun
Birisinden duymus sahte fotograflar atıyormus millete
Evet gördüm. Seninle samimiyetsi neydi
Kullandıgı fotograflar baskasına aitmis birisinden duydum bende
Kimden duydun
@ArchSila bu üyeden
Sahte fotograflar atıyormuş derken nasıl yani
@ArchSila bu üyeye sorun
Ygmr sende mi 😅😅😅 haydaa
Kız profil fotografına koydugu resim baskasına aitmis
Arattım ben Google ama çıkmadı. Nasıl fark edip buldunuz bunu cidden
Ahahaha cidden nasıl kim farketti helaall 😂😂😂
@ArchSila neler oldu? Seni de aşk meşk ayağına mı kandırdı bir çok kadını kandırdığı gibi
@ArchSila tatlım mesaj kutunu açabilir misin rica etsem sana bir şey sormak istiyorum bu konuyla ilgili?
@archsila artık yazılanlara cevap verecek misin?
Hayatta da öyle değil midir zaten
Aşkına karşılık vermedim diye siteden ayrıldı.
Kadın değil miydi o:)
😂 Hayır erkek
Bak rezil oldum diye gizliye döndü yaa 😂 😂 😂
Gizleneyeim, baltayı taşa vurdum.
Kırarım kafanı:)
Silerim bak belanı:)
Yorumlarımı nasıl siliyorsun? Üstelik o nasıl bir cümle kimsin sen? 🤔
Sen kimsin asıl. Silerim yorumlarını demek istedim:)
Modsun ama böyle mi takılıyorsun site de..
Mod değilim canım:)
Bir masterın yapamayacağı şeyler çünkü
Silerim demenin nesi var?
Küfür o çünkü sadece yumuşatmışsın. Neyse ne işte..
Üzme kendini bu kadar. Amacım sana gerçek manada küfür değildi zaten.
Yeterince üzgünüm zaten ziyanı yok.. Yakında silcem bende hesabı.. Sen ve senin gibi yetkililer özgür takılsın 😉
Yetkili falan değilim. Özür dileyeyim de geçsin artık:)
Sanırım benim yüzümden gitti.
Aa nasıl yani?
boş ver nasılını:)
Haydaa attın ortaya bir şey 😀 kesin aşk meşk flört işleri dimi
Yani öldürmekle tehdit etmeyeceğime göre.🤣
Aşkına karşılık mı vermedi naptı
Yok karışık bir konu ne o karşılık alabildi nede ben suç bende onu biliyorum ama tek bildiğim birbirimizi sevdiğimiz.:)
O nasıl bir aşk hikayesi öyle 😉 hiç inandırıcı değilsin yaa. Gördüğüm kadarıyla Evli yazıyordu profilinde ara da birde denk gelmiştim çok aşıktı sanırım karısına da yorumlarda çok tatlı ya bahsediyordu 😍
😄😄😄 sen ne duymak istiyorsun?
Sen ne anlatmak istiyon 😅
Hiç saçmalıyorum🙂
Orası kesin 😅
Bak şu doğru ama, burada biraz tipin düzgün olsun kadın erkek demeden rahatsız ediliyor. İnsanı zorla gitmeye mecbur bırakıyorlar.. Eğer istemiyorsa Kimseye bulaşmamak gerekir 👍
Ben defalarca hesap sildim şu an anonim takılıyorum insanı bıktırdıkları doğru ama kimseyi rahatsız etmem.
Kız adamı kaçırmışsın daha nolsun sus😅😅😅
Yok dalga geçtim onu tanımıyorum bile 🤣
Onu anladım canım.😊