bu biraz hacamat mantığının teknolojik hali gibi. bunu yaptıktan sonda kafa derin kırmızı görüncek. her hafta yaparsan uzun bir süre öyle görüncek hatta. saçların şu an uzunmu?
Ustunde birsuru igne var mantik su: kafa derinde yuvarliyorsun saga sola asagidan yukari caprazlama vs. kucuk kucuk yaralar aciliyor igne batoyor sonucta sonra yag falan suruyorsun derinin icine islemesi icin mesela badem yagi yaralar kapaniyor bir kac gune her hafta sanirim tekrarliyorsun bunu ve sac cikartiyormus bircok arastirma var hakkinda ama tam kanitlanamamis kadinlar yuzede uyguluyor bunu biraz daha kisa ignelerle yuzdeki izleri/siyahliklari vs. gideriyormus cilt kendini yeniden onardigi icin
Ustunde birsuru igne var mantik su: kafa derinde yuvarliyorsun saga sola asagidan yukari caprazlama vs. kucuk kucuk yaralar aciliyor igne batoyor sonucta 😀 sonra yag falan suruyorsun derinin icine islemesi icin mesela badem yagi yaralar kapaniyor bir kac gune her hafta sanirim tekrarliyorsun bunu ve sac cikartiyormus bircok arastirma var hakkinda ama tam kanitlanamamis kadinlar yuzede uyguluyor bunu biraz daha kisa ignelerle yuzdeki izleri/siyahliklari vs. gideriyormus cilt kendini yeniden onardigi icin
Ben yağ olarak badem yağı hint yağı hindistan cevizi yağı ve son olarak 10 damla kadar çam terebentin yağı ekliyorum 50 ml'lik şişeye sonra içine bepanthen evigen bemiks üçlüsünden 3 ampül kırıp ekliyorum iyice karıştırıyorum dermoroller ile saç derime paralel şekilde sırasıyla gidip geliyorum sonra yatay şekilde gidip geliyorum + olsun diye sonra hemen karışımı damlalıkla saç derime yediriyorum ve streç poşetle başımı sarıp ya akşamdan sabaha uyurken ya da en az 4 saat bekletip yıkıyorum 😁 uzun oldu biraz
Bu üçlü meşhur bir üçlü internetten videoları öven onlarca insan var bende kolay ama güçlü bir serum yapma adına yapmaya karar verdim yağlarıda watsonsda shiffa homeninkilerden aldım aktarlardaki sahtedir
En İyi Cevaplar