Dmn Osmaniye de (Düziçi) 22 yaşındaki Erdoğan Ceren facebook ta canlı yayın yaparken av tüfeği ile karnına ateş ederek yaşamına son verdi. Siz olsanız sevdiğiniz kız için intihar eder mi siniz? intihar nedeni olan kiz fake çıktı!!!
Arkadaşım beş sene önce bir kız için gerçekten intihar etti ve yaşamını yitirdi. Askerden sonra mezarına gittim çocukluk arkadaşım tabi çok üzüldüm ilk duyduğumda askerdeydim 7 8 ay vardı gelmeme. Dua okudum hiç gereği yoktu dedim bir kız için onun mezarına künyemi gomdum ve bir daha gitmedim. O askerliğini Bursa mudanya da yapıyordu ben Van sınır da. Bir insanın yaşamı başkası için ne kadar degerli olabilir diye düşünüyorum hep o günden sonra. Mekanı cennet olsun.
kız için intahar etmek evet ergence bişey olgun bir insanın yapabileceği bir hareket değil buna asla katılmıyorum ama şunu söliyim kızlar gerçekten erkeklerin intahar sebebi öbür dünyada bakalım allahtan kurtulabileceklermi birileri sadece bu dünyanın var olduğuna inanıyor acıyorum onlara
Gördüğüm yaşadığım onca şeyden sonra bu haberler... kötü ve üzücü bir şey.
Aile ile olan ilişkiler, kendi psikolojisi. Belki o potansiyel vardı, eğilim vardı.. Kimsesi yok muydu bu şahsın.. Herkes güçlü değildir özellikle ruhen.
Körü körüne baglaniyolar herkesi üzüyorlar, yazık o kızlara, onları büyüten annelere babalara. Hayatının tek amacı aşk gibi yaşayan sürekli sevgilisinden baska kimse ya da hicbir sey yokmus gibi yaşayan kızları anlayamadım hala
aslında kızlara acımıcaksın olum onlar darbe mi vuruyor sende darbenin allahını vuracaksın sürüm sürüm süründüreceksin görecekler dünyanın kaç bucak olduklarını
olum biz erkeklerdeki en kötü özellik hemen kapılmamız kabul ediyorum ama burası türkiye ve açık söylemek gerekirse türk erkeği kıza aç açık ve net söylüyorum kim ne derse desin umrumda değil ama esas cehennemde yanacak olan o adi kahpe varya o işte kızlara neden suç buluyorum çünkü türk erkeğinin bu açlığı ile oynuyo koduklarım esas kızların öbür dünyada yatacak yeri yok ve hiç kimse kusura bakmasın kızlar yüzde 90 ınınız aynı bk hele bu oran ergenlerde daha da fazla en büyük şrfsz o aile
@morphy_54 ama kız 12-14 yaşlarında diyolar, öyleyse kızın cezai ehliyeti yok zaten yani suç işlese bile ceza görmez ama dediğin dogru daha büyük kızlar erkeklerin duygularıyla oynayabiliyo onları kullanıp, aynı şeyi yapan erkeklerde var ama oranı çok daha az tabi
bir arkadaşın bana bir lafı var çokta haklı olm kızları affetmiceksin diyo eline geçirdiğini becer at kenara en azından daha az acı çekersin diyor ve haklı şimdi bir kez daha hak verdim genç kızların hepsi kahpe hepsi
ben kızlardan hiç bir zaman mutlu olamadım ama bu işin öbür dünyası var hiç kimse merak etmesin allahın gazabı büyük ve hiç birine hakkım helal değil cehennemde yanarken zevkle izleyecem yaşasınlar burada hayatlarını
En İyi Cevaplar