Kendi kayıplarıma ve yanıt beklediğim aile üyelerime üzüldüğüm kadar bu çocuğa da üzülüyorum. Geçen ay Eser Bilen'in kanalında görene kadar kim olduğunu bilmiyordum bile. Gencecik ve umarım kurtulanlardan olur.
Ne kadar çok gündem oldu şu çocuk ya normal sıradan bir vatandaş aç susuz soğuk 8 lat altta 1 hafta oldu hakkın rahmetine kavuşmuştur Allah rahmet eylesin gereksiz gündem oldu sosyal medyada tek depremzede vatandaş bu çocuk değil yeter yani her yerde görmekten bıktım kusucam öldüyse Allah rahmet eylesin ne yapalım yani o kadar kişi öldü tek tahayami üzülüp ağlayalım Twitter de gündem falan yaptılar delirmiş bunlar ya derdimiz taha ydi
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tanınan bir insanın bir çok kurtarılmasını isteyen seveni olması normal, kimden örnek verebilirim bilmiyorum ama atıyorum en uç örneği vereceğim Shakira bu durumda olsaydı. Önceliği Shakira'ya vermeyin diyenlerde elbet olacaktı ve onu seven onun için paylaşımlar yapanda. Küçük büyük her fenomenin böyle olacağını düşünüyorum. Ama diğer bir düşüncem de Taha'yı ben bu olaylardan önce tanımıyordum. Hatay'da benimde aile üyelerim öldüler ve kurtarıldılar. Taha'yı bu twitter'daki taglardan sonra tanıdım ve gerçekten kendi aile üyem gibi üzüldüm. Şimdi ise kendi kayıplarım gibi onun da gittiğini kabulleniyorum. Gerçekten üzülüyoruz. Taha'nın diğer insanlardan bir farkı yok ama tanıdığın bildiğin biri olduğunda cidden acısı daha farklı.
Bende çok üzüldüm bu çocuğa. Çok fakirlikle büyümüş sonradan sosyal medya fenomeni olmuş. Yazık, hiç gün yüzü görmemiş. Allah yardım etsin inşallah. Hala göçük altındaymış. Umarım güzel haberlerini alırız. Hepsinin inşallah.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet eskiden fakir olduğunu bilmiyordum sadece Eser Bilen'in kanalında görmüştüm. Sonradan eski videolarından atılan kesitleri görünce o çocuğun kurtulmasını çok istedim ama bugün gelinen noktada umudum yarı yarıya kaldı.