Ben güzel sayılabilecek bir kızım
Hoşlandığım çocuk çok çirkin bir kızla sevgili olmuş
Güzel olmak her zaman bir artı değilmiş sanırsam
Ben güzel sayılabilecek bir kızım
Hoşlandığım çocuk çok çirkin bir kızla sevgili olmuş
Güzel olmak her zaman bir artı değilmiş sanırsam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evet öyle elinden kabuklu yumurta yenmiyecek insanlar el üstünde tutuluyor Allah çirkinler bahtı versin
Aynen öyle
Öyle denk gelmiş bu kez diyelim. Genel olarak güzel olmak avantaj. Belki çocuk tipe bakmıyor.
Bilmiyorum olabilir
Ama kızın hiç bir artısı yok ki derslerde de başarılı değil
Sadece güzelliğe ve derse göre de seçilmez ki. Belki enerjisi yüksek, belki konuşmayı biliyor, belki cinsellikle kandırdı erkeği. Ayrıca gönül ota da konar boka da demişler.
Kapalı kilolu bir kız o yüzden söyledim
Haklısın gönül işleri pek belli olmuyor
Muhafazakar arıyor olabilir. Çok mu hoşlanıyorsun çocuktan?
Yok çok değil ama biraz zeki olduğu için hoşuma gidiyor
Kaptirmissin artık yenisini bul bence:))
Yani öyle gerekiyor bulunmaz Hint kumaşı değil sonuçta
Kilolu kızların bir kısmı neşeli ve fedakar oluyor bunu sevmiş de olabilir seninki
Onlar geçen yılda aynı sınıftalardı
Ben çap öğrencisiyim bu yıl yeni geldim sınıfa
Olabilir benimki değil o ☺️
Bana da geçen sene falan senden tipsiz kız seçiyorsun diyorlardı da ben bir kızın ya beni eglendirmesine güldürmesine sıcakkanlı olmasına bakarım ya da huzur vermesine ve iyi insan olmasına bakarım benim öncelikli kriterlerim bunlar güzellik daha sonra geliyor
Herkesin kriteri farklı tabi
Ben geldiğimde zaten bunlar yakındı
Hayat kendi hayatı nasıl mutlu olacaksa öyle yaşar
Bende direk dış görünüşe bakmam ama çok çirkin biriylede birlikte olamam
Ee sen geldiğinde yakinlarsa niye soruyu sordun😃 ben de yüzüne bakılmayacak kadar çirkin biriyle olmam ama bu hariç tip değil önce enerji sonra karakter önemli
Ama sevgili değillerdi ki herkes sevgili olduklarını öğrenince şaşırdı
Aramız ilk geldiğim günden beri iyi
Bana çok samimi davranması sinirimi bozdu
Vallla kafalamis işte senin çocuğu helal olsun şu kapalı şişman kıza😃 demek at besler gibi fıstıkla da besliyor:))
Kendisi bilir artık vize haftası birlikte ders çalışırlar
Bunlar bu gidişle evlenseler şaşırmam
Bakalım cicim ayları geçince ne olacak
Cicim ayları güzel geçse o da yeter:)) çocuk hoşlanmadığı biriyle olsa cicim ayları da güzel geçmezdi. Bölüm ne senin?
Ben hukuk okuyorum ama o psikoloji oluyor
Umarım yakında takmamaya başlarsın mesela eski sevgilim de benim için ölüyor arıyor ağlıyor ağlıyor kapatıyor benim umrumda olmuyor insan birinden artık hoslanmiyorsa veya hiç hoslanmamissa onu hiçbir şey etkilemez sen de kendi kendini yediğinle kalırsın
Değil tabiki. Baht, kısmet olayları çok başka. Yani fizik ve güzellikle olaydı, karım evde kalırdı 😂
Ben de öyle. O kilolu ve fiziği kötü bir kadın, bense tipsiz ve yaşlıyım 🤣🤣
Olabilir ama genelde güzelin bahtı kara oluyor sanırsam
Evet bizim lisede Allah affetsin çok çirkin bir kız vardı ayda bir kere düzenli olarak sevgili değiştiriyordu hepsi de yakışıklı çocuklardı. O kız şu an 23 yaşında falan ve yakışıklı bir çocukla ciddi ilişkisi varmış evlenecekmiş...
Aynısı şu an bizim sınıfta var
O zaman çirkin değildir sana öyle gelmiştir veya sempatiktir enerjisi yüksektir
Ya hani karakteri falan da yoktu sevgilisi varken eski sevgilisiyle konuşuyordu diğer erkeklerle flört ediyor sadık değil bunun nesiyle sevgili oluyorlar anlamıyorum
@Zorzabaka yoo gayet çirkindi hatta sınıftakiler dalga geçiyordu
Bizde kız kapalı çok kilolu dersleri de umursamaz biri
Her gün derse onun için fındık fıstık getiriyor kız
O zaman cinsellikle kandiriyordur ve çirkin olduğu için hırs yapmıştır bu yüzden çok kisiyle oluyordur kendini ispat için
@Zorzabaka olabilir
Çirkin kızlar ve çirkin erkeklerin bir kısmı cirkinliklerinden doğan ezikliklerini çok kişiyle olarak kapatmaya çalışıyorlar milletin onlara hızlı demesi onlar için büyük mutluluk
dis gorunuse degil ic gorunuse bakmis demekki
İç güzellik olabilir tabi
Merak etme kimse almazsa ben kaparım seni
☺️
Tatliseyyy seni 😘
Olabilir