Gündem Afet bölgesinde olan deprem seçim zamanında kullanacağınız oyu değiştirdi mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet değiştirdi Hayır değiştirmedi Kararsızım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Afet bölgesinde olan deprem seçim zamanında kullanacağınız oyu değiştirdi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl CHP'ye verecektim yine CHP'ye vereceğim. 20 yıldır düzeltemeyen iktidardan daha ne umut edeyim ki. 0 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 820 cevap paylaştı. Bu ülkede tek bir insan bile oy verdiği yeri değiştirmez. Ancak oy bölünür o kadar. 0 0 Yorumla
eylulayigelsin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 335 cevap paylaştı. Evet değiştirdi Haluk Levent'in aday olmasını istiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
CHP'ye verecektim yine CHP'ye vereceğim. 20 yıldır düzeltemeyen iktidardan daha ne umut edeyim ki.
Bu ülkede tek bir insan bile oy verdiği yeri değiştirmez.
Ancak oy bölünür o kadar.
Evet değiştirdi Haluk Levent'in aday olmasını istiyorum
Yuh yaaa. Ayıp be.