Gündem Depremde yaşananlar oylarınızı etkileyecek mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Mevcut iktidarın süresinin dolduğunu anladım. Başka partiden yana kullanacağım. Hayır, aynı partiye atacağım. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Depremde yaşananlar oylarınızı etkileyecek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Hayır etkilemeyecek. akp ye asla oy vermeyeceğim 2 0 Yorumla
Seveceksin_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ya yonetimi begenmiyorum keske begensem de versem ama antalya yanginda ucagimiz bile yoktu suanda depremde de eksiklikler var 1 0 Yorumla
Mrt8787 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Anket seçeneklerine baktığım zaman anladığım sorunun iktidara oy verenlere sorulduğu. 2 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 307 cevap paylaştı. Şeçim olacağını zannetmiyorum. Olsada ertelenir. Çünkü depremde zarar gören kişiler kullanamayacak oncin olabilir 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hala aynı partiye oy vereceğim diyenler, insanliklarini sorgulamalı. 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Hayır etkilemeyecek. 6li masaya oy vereceğime elimi, kolumu, kafamı keserim 0 2 Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Aferin. Ölen 30.000 kişinin kanı senin de elinde. Vicdansız! Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Bu kafayla sen bu yasa iyi gelmişsin bro. Yorumla
Gülxxx Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl 6li masada hdp var o da terorist kime verelim akp ye de oy vermek istemiyorum 0 5 Yorumla JALYON +1 yıl Memleket partisi var zafer partisi var türkiye değişim partisi var senin gibi düşünenler içinde üç seçenek var Yorumla Gülxxx +1 yıl @JALYON bu saydığın partiler 6 li masada değil dimi Yorumla JALYON +1 yıl Hayır değil Yorumla JALYON +1 yıl Google ve youtubeden araştırsbilirsin bu üç partiyi Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Altılı masada HDP yok. AKP yandaşı medyadan biraz kafanı kaldır. Yorumla
Kerimm_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Şu tarz insanların oylarını hiçbir şey etkilemez.https://www.youtube.com/embed/QmxABLhpkug 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır etkilemeyecek. akp ye asla oy vermeyeceğim
Ya yonetimi begenmiyorum keske begensem de versem ama antalya yanginda ucagimiz bile yoktu suanda depremde de eksiklikler var
Anket seçeneklerine baktığım zaman anladığım sorunun iktidara oy verenlere sorulduğu.
Şeçim olacağını zannetmiyorum.
Olsada ertelenir. Çünkü depremde zarar gören kişiler kullanamayacak oncin olabilir
Hala aynı partiye oy vereceğim diyenler, insanliklarini sorgulamalı.
Hayır etkilemeyecek. 6li masaya oy vereceğime elimi, kolumu, kafamı keserim
Aferin. Ölen 30.000 kişinin kanı senin de elinde. Vicdansız!
Bu kafayla sen bu yasa iyi gelmişsin bro.
6li masada hdp var o da terorist kime verelim akp ye de oy vermek istemiyorum
Memleket partisi var zafer partisi var türkiye değişim partisi var senin gibi düşünenler içinde üç seçenek var
@JALYON bu saydığın partiler 6 li masada değil dimi
Hayır değil
Google ve youtubeden araştırsbilirsin bu üç partiyi
Altılı masada HDP yok. AKP yandaşı medyadan biraz kafanı kaldır.
Şu tarz insanların oylarını hiçbir şey etkilemez.
https://www.youtube.com/embed/QmxABLhpkugşimdi bunu düşünmenin zamanımı sence.
oyum millete