Deprem bölgesi seçim sonuçları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hakaret etmiyorum, sadece eleştiri yapıyorum.

Tamam büyük bir felaket. Fakat haftalarca çıkarılamayan insanlar vardı. Enkazlar kaldırırken ortaya çıkan cesetler vardı. Hala daha kayıp kişiler var. Oradaki kimsesiz çocukların cemaate verildiği söylentisi var. Hala hayat normale dönmemiş. Erdoğan her şeylerini kaybetmiş insanlara hala kredi ile ev vereceğiz diyor. Hatay ise savaş meydanı gibiydi, günler sonra arama ekipleri anca gelebildi. Göstermelik ev temelleri atıldı, hiçbir denetim yapılmadan. Aynı şekilde hastane temelleri atıldı. Yağmacılara karşı, olaylara karşı çok etkili olamadı iktidar. İmar affı çıkardı bu iktidar. Çoğu belediye elinde idi, ne usulsüzlükler ortaya çıktı. Hatay hariç tüm suç iktidarda ve belediyelerinde idi. Hatay'da da tabi devlet olarak yoktu.

Kılıçdaroğlu ise her şeylerini kaybedenlerden tek kuruş istemeden konut sözü verdi. Ve işte tüm bunlara rağmen yine AKP ve Erdoğan nasıl birinci çıktı? Oradakiler niye tüm bunlara rağmen hala iktidara oy veriyor? Hatta bir de ekonomik kriz var. Toplanan paralar, yarısı kamulardan gösteriş içindi, o paralar bile ortada tam yok.

İktidar medyası şikayetleri göstermese, muhalif medyada görüyoruz, ne insanların şikayetleri var. Evet tamam kabul, büyük felaket. Milyonları etkiledi. Ama 99 depremi ve ekonomik krizi sonrası bu halk, bu iktidarı değiştirdi. 2023 depremi ve yine ekonomik kriz varken, bu halk niye şimdi bu iktidarı değiştirmiyor? Niye hala körü körüne cellatlarına oy veriyor?

Deprem bölgesi seçim sonuçları hakkında ne düşünüyorsunuz?