Depremden 10 gün önce önce kuzenim, rüyasında Hz. Hızır'ı görmüş. Hz. Hızır, kuzenime "Ölüm var." demiş. Depremden 2 gün önce bende de garip şeyler oldu. Gece vakti, kulağımda şöyle bir ses çınladı: "Azrail, yakınlarda geziyor. Çok canlar alacak. Bu gece uyuma." kulağımda sürekli bu çınlayıp durdu. Ben de o gece kendimi uyumamak için tuttum. Aynı gece evimizin karşısında (köy sınırında oturuyorum) çakallar bağırmaya başladı. Normalde pek bağırmazlardı ama depremden önceki 2 gece acı acı ve uzun uzun bağırdılar. Evimizin önündeki köpek çok usludur ama depremden birkaç gece önce hiç susmadan havladı. Deprem gecesi daha çok havladı. Depremden sonra bir daha ne köpek bağırdı ne de çakal uludu. Deprem gecesi, bazı sağlık sorunlarım yüzünden uyuyamamıştım. Deprem olmadan 1 saat önce muhabbet kuşlarım huysuzlandı, kafeslerinin içinde gezinmeye başladılar. Deprem olurken kafeslerinin içinde çırpınıp uçtular. Hayvanlar, olacakları birkaç gün öncesinden hissedebilir mi? Benim işittiğim sesin ve kuzenimin gördüğü rüyanın anlamı ne olabilir?
Depremden önce yaşadığım garip olaylar?
Güncellemeler
+1 yıl
Deprem bölgesinde oturmuyorum. Depremi hisseden ama depremden etkilenmeyen bir şehirde oturuyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer