Gündem Yeni Az Önce Deprem Oldu Kimler Hissetti? GökhannnGökk Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Az Önce Deprem Oldu Kimler Hissetti Gece Oluyor Hep Nedense Neden Hep Gece Oluyor? Güncellemeler1 yıl Bizim sitedekiler dışarı çıktı bi anda Yeni Az Önce Deprem Oldu Kimler Hissetti? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Hissetmedim geçmiş olsun 1 1 Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Sağolasın
Tuubaaao6 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Vallahi odam da ki eşyalar biraz kaymış ama deprem den mi emin değilim 🤨 1 1 Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Deprem oldu ondan olmuştur dün baya salladı Yorumla
nightpelin Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Eskişehir'den hissettim sallantı olarak biraz ama dolap salandı benimde aklıma başka bir şey geldi gece gece korktum bence bu şiddetten daha büyük 0 3 Yorumla hamburger81 1 yıl Ne geldi Yorumla nightpelin 1 yıl @hamburger81 ne bileyim gece gece korku şeyleri işte aklıma deprem gelmedi benim bizim şehir depreme alışık değil buraya girince öğrendim Yorumla hamburger81 1 yıl Dfhkkkhxz Yorumla
kókúkkíz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl o kadar da az önce değildi yarım saat geçmiştir uykumun içine etti sağolsun 0 1 Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Az önce bende müzik dinliyodum bi anda salladı dolap sallandı dolabın sesini duydum çıtır çıtır noluyo lnn dedim Allahtan uyumuyodum Yorumla
Kerimkaratekin Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olsun manisada deprem oldu dün gece 0 3 Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Evet sağol Yorumla Kerimkaratekin 1 yıl Allah yardımcınız olsun depremi yaşiyan birisi olarak çok zor bir şey Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Evet bende aynı şekilde sağolasın Yorumla
bakipgidecegim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Geçmiş olsun oradakilere 0 5 Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Teşekkür ederiz baya salladı sağa sola Yorumla bakipgidecegim 1 yıl Artcilar devam edecek gibi dikkatli olun 🙏 Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Hepte gece oluyor gündüz olsun millet dışarı çıkar en azından gece herkes uyuyor Yorumla bakipgidecegim 1 yıl Allah korusun Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Amiinnnn Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayır uzaktayım 1 0 Yorumla
güℓ_кяαℓiçeѕi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Geçmiş olsun 0 1 Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Teşekkür ederiz Yorumla
januss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hayır 0 7 Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Baya salladı alttan sağa sola Yorumla januss 1 yıl Yok gelmedi buraya Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla januss 1 yıl Ankara Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Orada olmamıştır evet Yorumla januss 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Teşekkür ederiz sağol gece gece ya Yorumla
hamburger81 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl İzmir de de olmuş galiba 0 9 Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Her yerde olmuş Yorumla hamburger81 1 yıl Dur bakim haberlere Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Bak bakalım haber et benide Yorumla hamburger81 1 yıl Merkez manisa diyor 4 beş il daha etkilenmiş biri de İzmir Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Evet doğru işte ben manisadayım kırkağaç ilçesi baya salladı Yorumla hamburger81 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla hamburger81 1 yıl Tedbirli olun Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Devam olmaz inşallah Yorumla GökhannnGökk 1 yıl Teşekkür ederiz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hissetmedim geçmiş olsun
Sağolasın
Vallahi odam da ki eşyalar biraz kaymış ama deprem den mi emin değilim 🤨
Deprem oldu ondan olmuştur dün baya salladı
Eskişehir'den hissettim sallantı olarak biraz ama dolap salandı benimde aklıma başka bir şey geldi gece gece korktum bence bu şiddetten daha büyük
Ne geldi
@hamburger81 ne bileyim gece gece korku şeyleri işte aklıma deprem gelmedi benim bizim şehir depreme alışık değil buraya girince öğrendim
Dfhkkkhxz
o kadar da az önce değildi yarım saat geçmiştir uykumun içine etti sağolsun
Az önce bende müzik dinliyodum bi anda salladı dolap sallandı dolabın sesini duydum çıtır çıtır noluyo lnn dedim Allahtan uyumuyodum
Geçmiş olsun manisada deprem oldu dün gece
Evet sağol
Allah yardımcınız olsun depremi yaşiyan birisi olarak çok zor bir şey
Evet bende aynı şekilde sağolasın
Geçmiş olsun oradakilere
Teşekkür ederiz baya salladı sağa sola
Artcilar devam edecek gibi dikkatli olun 🙏
Hepte gece oluyor gündüz olsun millet dışarı çıkar en azından gece herkes uyuyor
Allah korusun
Amiinnnn
hayır uzaktayım
Geçmiş olsun
Teşekkür ederiz
Hayır
Baya salladı alttan sağa sola
Yok gelmedi buraya
Hangi şehirdesin
Ankara
Orada olmamıştır evet
Geçmiş olsun