Gündem Kimler depremi hissetti? Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bi 10 sn elimiz ayağımız titredi diyebilirim Güncellemeler+1 yıl Malatya da 4.7 Kimler depremi hissetti? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Geçmiş olsun hissetmedim 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Yine mi deprem oldu Allah sonumuzu hayırlı etsin ben hissetmedim Amasya Merkez de Yaşıyorum ben geçmiş olsun Malatya da ki kardeşlerimize 1 0 Yorumla
İkibakıpçıkıyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun. Malatya mı? 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Teşekkür ederim neyseki sidettli degildi Yorumla
Serce1 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 83% +1 yıl Nerede oldu geçmiş olsun canım 1 2 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Malatya ve adiyaman merkezli olmus Serce1 +1 yıl Çok geçmiş olsun
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yeni mi 1 5 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Evet Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Malatya'da olmuş. Dün biz de Hatay da sallandik.. alıştık Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Hataydakini de hissetmistik Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Hepimize geçmiş olsun Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Gecmis olsun Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ne zaman oldu? 1 3 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Biraz once Yorumla TurinTurambar01 +1 yıl Nerdasım Yorumla TurinTurambar01 +1 yıl Nerdesin * Yorumla
Yardımedin_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hangi şehir? 1 2 Yorumla Yardımedin_ +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Sagol canim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sorma mk s1çarken yakalandım ne talihsizim. 1 2 Yorumla WhereİsMyMindddd +1 yıl haNgi şehirde Yorumla Yardımedin_ +1 yıl Geçmiş olsun :') Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun arkadaşım 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Gündem konusunda 433 cevap paylaştı. Hissetmedim 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı. Duymadım geçmiş olsun. 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Geçmiş olsun 1 1 Yorumla Diyetisyen_Haniim +1 yıl Sagol Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Gündem konusunda 333 cevap paylaştı. Nerede oldu ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Geçmiş olsun hissetmedim
Yine mi deprem oldu Allah sonumuzu hayırlı etsin ben hissetmedim Amasya Merkez de Yaşıyorum ben geçmiş olsun Malatya da ki kardeşlerimize
Geçmiş olsun. Malatya mı?
Teşekkür ederim neyseki sidettli degildi
Nerede oldu geçmiş olsun canım
Malatya ve adiyaman merkezli olmus
Çok geçmiş olsun
Hissetmedim yakin olmasına rağmen
Hangi şehirde oldu
Yeni mi
Evet
Malatya'da olmuş. Dün biz de Hatay da sallandik.. alıştık
Hataydakini de hissetmistik
Hepimize geçmiş olsun
Gecmis olsun
Ne zaman oldu?
Biraz once
Nerdasım
Nerdesin *
Hangi şehir?
Geçmiş olsun
Sagol canim
sorma mk s1çarken yakalandım ne talihsizim.
haNgi şehirde
Geçmiş olsun :')
Geçmiş olsun arkadaşım
geçmiş olsun hangi şehir
Hissetmedim
Hangi il?
Nerde oldu ki
Hangi şehirdesin?
Duymadım geçmiş olsun.
Geçmiş olsun
Sagol
Nerede oldu ki