Merhaba arkadaşlar depremi yaşadım sonrasında çadır zorluklar psikolojik etkilenme korku bütün kötü duyguları yaşadım sevgilim yanımda olmadığı için pek fazla anlayamadı beni maddi konuda oldukça yanımda oldu sağolsun ama manevi anlamda ne zaman yaslanıp dertleşmek istesem bi şekilde olmadı ihtiyaç duydum ağladım kaç kez ama arayamadım anlamayacak ya da geçiştirecek diye ama savunma olarak konuyu değiştiriyorum vs dedi bana ama ben ona ağlamayacaksam bu zor zamanı onla atlatamayacaksam kimle atlatacağım maddi değil her şey ama en son konuşmada dertleşecek birini bul ozaman dedi maddi konuda çok şey yaptı ama manevi eksik kaldım engelledim ararsa napayım annesi arıyor sürekli merak ediyorlar ama ben çok üzgünüm
Güncellemeler
+1 yıl
Bu konuda fikir verir misiniz cidden düşünemiyorum artık
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çocuk sen daha fazla kafaya takıp, travma olmasın diye konuyu değiştirmiş. Ben de depremzedeyim. Manen birinin yanında olması, paranın geçmediği bu günlerde çok önemli. Engeli kaldırıp, 1 saatliğine de olsa yanına gelmesini iste.
Gelmesin yaralıyım yüzüm felan kötü buralarda kötü bu şekilde görmesini istemiyorum burayı da görmedin hem çalıştığı için gelemez elinde değil
Hangi şehirdesin
Yeminle çok saçma. Hersey para mi ya.
Evet para değil ki her şey sizce ne yapayım ne yapmalıyım
Bisey yapma. Süreci sakın kalarak geçirmeye çalis
Ama çok zorlanıyorum ben anneme gidip ağlayamam kadın çok kötü kime yaslanayım tek başına atlat deme içime atmaktan boğazım düğümlendi
Ne yapayım sevgilim dediğin adam sana destek olabilir ancak. Başkası ile dertlesebilirsin arkadaşın falan varsa
gercek anlamda anlamıyor mu seni
Anlamıyor bunu dediğimde oldum diyor maddi anlamda oldu ama beni anlamadı ne yaşadığımı nasıl olduğumu
pekı uzunca konusmak ıstermısın
Anlamaz ki
benımle ıster mısın konusmayı
Gerçekten mi
İsterim tabiki böyle içine atmaktan boğazın ağrır ya konuşamazsın o dereceye geldim ben
hadı beklıyorum cıktım