İzmir Bornova'da 60 yaşındaki M. Y. isimli insansı, yavru köpeğe cinsel istismardan 1 yıl 6 ay hapis ve 5 bin TL adli para cezasına çarptırılmış.

İzmir Bornova'da 60 yaşındaki M. Y. isimli insansı, yavru köpeğe cinsel istismardan 1 yıl 6 ay hapis ve 5 bin TL adli para cezasına çarptırılmış.
Hiç şiddet eğilimim yoktur. Hatta bence hiç kimsenin de olmaması gerekir. Ama bazen diyorum ki hayvan, çocuk, yaşlı yani kendi öz savunmasını dahi yapamıyacak bırak savunmayı yaşadığını dahi dile getiremiyeceklere yapılan- istismar çok sanki olağanmış gibi bir isim bunun adı tecavüzdür- tecavüz için o kişinin tek bir cezası olmalı.
Onu bir sokağın ortasına bırakılıp halkın eline bırakılmalı. Cezasını hiçbir alet kullanmadan bırakın halk versin.
Cezası bu olunca böyle düşünmek normal oluyor...
1,5 yıl nedir ki yemek bedava barınma bedava gidip biraz dinlenir tatil niyetine sonra mis yakalanmadığın sürece sıkıntı yok. Neden yapmasın ki? Onu ne alıkoyacak?
Aynen öyle...
🙏✨🎈
😇
Peki o hayvanın yaşadığı travma ne olacak verdikleri ceza hiçbir şey daha fazlasını hakediyor bu ülkeyi yönetenlerin adaletine sıçayım
Orası zaten malum bir konu olduğu için hiç girmek bile istemedim...
Caydırıcı bile değil...
Böyle olmaz adalet daha ağır cezalar gelmeli yoksa rahat davranırlar
Aynen öyle ama...
Cevap
1Cevap
Böyle iğrenç insanların yok olması gerekiyor.
Lütfen bu doğru olmasın ya, 1.5 sene ne
Maalesef 🙁
Yokluktan mı bunlar yoksa sapkınlıktan mı.
Yoksa yokluğun götürdüğü yer sapkınlık mı.
Hiç bilmiyorum, bu cidden araştırılmalı...
Yokluktan sapkınlık. Sonunda anlam çıktı))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar