O rol yapmıyorsa bende bir şey bilmiyorum. Neyse saygı duyuyorum. Kötü bir sey demedim fakat maalesef milliyetçi akımlar dunyada pompalaniyor. Hepimiz devletimizi seviyoruz eğer hain değilsek ama sırf irkcilikla olmaz amaç dünyayı felakete sürüklemek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Chp olabilir
Allahsız zafer partisi neden yok ben zafer partisine verecem
Duzgun konus Secenek bu kadar oldugu icin
ben levyeci Allahsız zafer partisine oy verecem
hee sana demedim allahsız diye yanlış anlaşıldık yazım hatası :D
Ole konusmayalim lutfen ceza da yersin sevgiler 🙏
kaynatıyom ya zafer partisine şakirtler öyle diyor desinler oyum zafer partisine
Nerede kabadayı var hemen atlıyorsunuz. Devlet yönetmek kabadayılıkla olmaz arkadaşlar aklınızı başınıza alın yapmayın az okuyun araştırın.
@Emirdemir16 ben bilmem ben köylüyüm
+1 ben de zafer partisine vericem
@Gaycs mngdmn topu senin oyun geçersiz
zafer partisi.
Nerede kabadayı var hemen atlıyorsunuz. Devlet yönetmek kabadayılıkla olmaz arkadaşlar aklınızı başınıza alın yapmayın az okuyun araştırın.
Ben de zafer partisine vericem ama şıklara koymamışlar
Secenek bu kadardi koycakdim hepsini @gaycs
@Emirdemir16 Allah bilir devacısındır sen dkdkkdkd
Hayır bilemedin. Ben öyle rüzgara kapılıp savrulanlardan değilim ak partilide değilim. Bu arada
mansur yavaş olursa chp yokssa boş
Diğer partiler nerede.
Cumhuriyet Halk partisi
Asla akp ye Erdoğan’a oy vermem vermedim de
Hiçbirine.
Zafer partisine verirdim
Gayet araştırdım. Kılıçdaroğlu ve Erdoğandan çok daha bilgili birisi olduğu kesin. Üstelik oy almak için de rol yapmıyor
O rol yapmıyorsa bende bir şey bilmiyorum. Neyse saygı duyuyorum. Kötü bir sey demedim fakat maalesef milliyetçi akımlar dunyada pompalaniyor. Hepimiz devletimizi seviyoruz eğer hain değilsek ama sırf irkcilikla olmaz amaç dünyayı felakete sürüklemek
Hiçbirisi
Tabikide chp
CHP 🖤
Reiz nereye biz oraya hedef 2063
yok 3000 mng
Nasip
Akp partisine
E...
Tabiki Reyiz
reis tabi