Hafızlık Derneği Başkanı Mesut Özdemir: “Bir insan, gerçekten hanımını çok özlemiş dayanamamış iftara kadar beklemiş orucunu hanımıyla da açabilir.”
Yorumu size bırakıyorum…

Hafızlık Derneği Başkanı Mesut Özdemir: “Bir insan, gerçekten hanımını çok özlemiş dayanamamış iftara kadar beklemiş orucunu hanımıyla da açabilir.”
Yorumu size bırakıyorum…

Tek kelime ile; İğrençlik, Sapkınlık!
"Softa sınıfının din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi menfaat temin edenler, iğrenç kimselerdir."
Mustafa Kemal Atatürk...
Tarikatlar, cemaatler vesaire; bu ülkenin, hatta dünyanın ve İslam dininin başına gelmiş en kötü şeylerdir. Dünyadan, bu oluşumların ve elemanlarının temizlenmesi gerekir.
Tarikatlar, cemaatler vesaire, din üzerinden siyasal ve ekonomik rantlar sağlayan oluşumlardır. Müslümanlığa saygımız sonsuz ama dini kendi menfaatlerine göre şekillendiriyorlarsa, yanlışa doğru diyorlarsa, üstüne üstlük bundan para kazanıyorlarsa buna dur demeliyiz. Buna dur denmeli!
Bunları gördükçe artık midem bulanıyor. umarım komple dünyadan silinirler şu dinciler. bakın inançlı demedim dinci dedim. yani dini kullanıp pis pis iğrençliklerini insanlara aşılamaya çalışanlar. bunlar insan bile değil gözümde
Bir tanesi ağzında hurma ıslatıp millete veriyordu o hangisiydi şimdi hatırlamadım insanlarda yiyordu şifa olacak diye dini kullanan SAKALLI şeytanlardan uzak durmalı 🤨
Cevap
5Cevap
Pes artık. Diyecek bir şey bulamıyorum. Bırak Müslüman olmayı ben bunların insan olduğuna bile inanamıyorum artık. boşuna Fransa dalga geçmemiş dinle. Bunlar müslümanın diyerek bunları yapıyorsa, söylüyorsa başka ülkelerde dinimizde böyle dalga geçer. Birinin bunlara dur demesi gerek artık.
ilkokul mezunu bile olmayan adamları bu toplum dinlemeye devam ederse, kadir popcorn gibi delileri sırf duymak istediklerini söylüyor diye el üstünde tutarsa bir 30-40 yıla ateistlerin oranı müslümanları geçer türkiye'de.
Bize ne açarsa açsın xD herkesin fantezisi kendine.
Bunların inandığı din ne acaba? Ateist halimle bile bunlara müslüman diyemiyorum
Şey ama din bilmeyen ateist olmaz ki. Medeniyetten önce yaşamadığına göre
Tarikatlar fantezi peşinde vol 456791..
Agir sapik lan bunlar.
😂😂 bunlar ne yiyip iciyorlar
Abi su içip hanımıyla devam etsin ne alaka
Bunlara Küfür etmeyelim de taşa mı dönelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?