Fox kanalına RTÜK tarafından satanizm soruşturması açılması gündemdeki yerini koruyor. Al Sana Haber programında yorumculuk yapan Nihat Doğan, RTÜK tarafından inceleme başlatılan 'Maske Kimsin Sen?' programı hakkında söylediği ''Müslümanların sabrını sınıyorlar!'' sözleriyle dikkat çekti. Bunlar şeytanın sembolleri, şeytana karşı çıkın, buna müslüman mahallesinde salyangoz satmak denir, şeytana geçit yok diyerek Fox televizyon kanalına tepki gösterdi.https://www.mynet.com/nihat-dogan-dan-sasirtan-maske-kimsin-sen-cikisi-sov-diye-seytanin-reklamini-mi-yapacaksiniz-380732-mymagazin
Nihat Doğan, "Müslümanların sabrını sınıyorlar!" dedi. Sizin sabrınızı kim sınıyor?
Nihat Doğan yine boş yapmış. Yarışmaya bayıldım ve çok severek izliyorum. İzlemeye de devam edeceğim. İnşallah kaldırılmaz program. Çok eğlenceli ve dine aykırı bir şey falan yok. Şeytan kendisi asıl.
Müslüman olsam, satanistleri ateistleri s*ktir edip şu Nihat Doğan gibi tiplere tepki gösteririm, bu adam umarım hiç bir zaman ateist olmaz. Bunun gibi tipler her zaman savunduğu tarafa zarar verir.
öff iyice sıktılar ya eğlencesine izle müzik dinle geç büyütmeye gerek yok aslanın nesinde şeytan var ya da unicornun tavus kuşunun daha da ilerisi ördeğin öylesine giyip gelmişler
Bu ülkenin sabrını asıl müslüman gecinip yemedikleri halt olmayan Nihat gibiler sınıyor. daha o kelimenin ne anlama ya da sembolleri bilmezler sonra din elden gidiyor laflarına sarılır bunlar.
Birkaç sene öncesine kadar insanların eğlenebildiği noktalar oluyordu, şimdi ise her haltımızı zehir ettiler ve etmeye devam ediyorlar. Eğlenceye dair ülkede umut yok la artık.
nihat doğanın konuşmaları bana hep içi boş teneke tıngırtısı gibi gelmiştir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani bommmboş insanların hoşlarına gitmeyen en küçük şeyde dini araya sokması artık sıkmaya başladı. “NE ALAKA YA NE ALAKAAAAA?” diye bağırmak istiyorum gerçekten. Bunları görende kendileri dinin tüm gerekçelerini layığıyla yerine getiriyor sanacak. Aptallar.