Gizli Üye(30-35)+1 yıl
fotoğrafta iki tane kadın görüyorsun, birisi *, sivilleri masum insanları hedef alan, diğeri ise vatanını milletini seven bir Türk kadını, bir asena, biz vatanını milletini seven bir insanız, kadınımız bugün bu şekilde vatan haini köpeklere geçit vermiyorsa haddini bildiriyorsa bizler de yarın öbür gün savaş çıktığına komando olarak eğitimi almış bir Türk vatandaşı olarak en ön cephede savaş verip bütün düşmanlara haddini en iyi şekilde bildireceğiz. Terörist vatan haini köpekler, size sesleniyorum, siz aciz, kendini bilmeyen zavallı canlılarsınız, lakin biz Türkiye cumhuriyeti vantandaşı olarak 8 yaşındaki evladımız bile sizden daha güçlü sizi yenmek için yeterlidir. Hepimiz askeriz, bu vatanın evladıyız hepimiz vatanımızı seviyoruz, bu vatan uğruna ölmek bir onurdur. Askerliğini komando olarak sınırda yapmış bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak zamanı geldiğinde de en önde yer alacağımdan kimse şüphe duymasın. Ölümden gram korkum yok, ölmek için varım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılSoyluyecek aslında çok şeyler var. Terörist için ülkeye yasa dışı yollarla girmiş açıklaması yapılıyor tam bir komedi son iki yıldır bu ülkeye mülteci adı altında kimler kimler girdi ben doğuda askerlik yapmış biriyim bundan 20 sene önce bu ülkeye değil elini kolunu sallayarak gireceksin o sınırda alnının ortasına mermiyi yerdin şimdilerde el sallayarak geziyor sınırda bu şerefsizler hep dedim Suriye terörist yetiştirme kampıdır diye ama onlar bu arkadaşları kardeşimiz ayağı altında bu ülke vatandaşı yaptılar 2022 senesi çağdaş türkiyede İnternete kısıtlama getireceğine sınıra kısıtlama getir İnternete kısıtlama koyuyorsun tamam hadi onuda anladım ama açıklamaları bildirileri sosyal medya üzerinden yapan bir devlet kim okuyabiliyor hiç kimse tam bir komedi bakıyorsunuz suçlu şimdi banklar oldu taksimde 23 senede 12 bombalı eylem gerçekleşti bir dönemde çöp kutularını kaldırdılar 2016 senesinde reina gece kulübüne adam elini kolunu sallayarak girdi insanları katletti çıktı biz balık hafızalı olduğumuz için maalesef herseyi unutuyoruz emin olun iki gün sonra bunuda unutucak bu millet onun için saldırgan yakalansa ne olur o ocaklara ateş düşmüş bir kere ölen öldüğünle kalıyor maalesef
94 Yorumla- +1 yıl
Aynen imzamı atarım
- +1 yıl
Bunu ne zaman bu ülkede söylesem bana hep sesini kıs diyorlar haklı olanı susturmaya çalışan bir devlete sahibiz
- +1 yıl
Hadi mantıkli olanı sen anlatta seni dinleyelim limoncu. @LimOncuuu
+1 yılİbrete alem assınlar.
O kadar kötü bir zamandan ve devirden geçiyoruz ki, bu kalleşçe haince yapılan katliamın neticesinde vefat eden kişilere rahmet etmek varken o yaptı bu yaptı diye çeşitli neticelere varıyoruz. Arkadaşlar düşünce özgürlüğümüz var eyvallah bunda sıkıntı yok. Ama düşüncelerimiz birbirimizi kırıyor. Bari bu tarz durumlarda ona buna b*k atmayalım.
Allah vefat edenlerin günahlarını affetsin, mekanlarını cennet eylesin, ailelerine sabır versin. Ateş düştüğü yeri yakıyor.
Hastane de şifa bekleyen herkese Allah acil şifa versin. Geçmiş olsun :(00 Yorumla
Gündem konusunda 665 cevap paylaştı. Ailesi var mı araştırmak lazım varsa annesi, babası, çocukları kim varsa gözü önünde işkence etmek lazım daha sonra bacaklarını, kollarını, kulaklarını kesip, gözünü de oyduk dan sonra sokağa atmaya hazır olur öldürmek kolay önemli olan maksimum acıyı vermek psikolojik ve fiziksel
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılUmarım bu tür olaylar yaşanmaz bir daha
00 Yorumla - Gündem konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılKimlerle yaşıyoruz bu ülkede harbiden üzülüyorum. Bir diyor ki iktidar bu seçimde yine kazanmak için böyle yaptı, diğeri diyor ki İmamoğlu İstiklal caddesine bank yaptirdi o yüzden böyle oldu. Twitter bunlarla kaynıyor, her olayı kendi görüşü doğrultusunda siyasate alet etmek çaba sarf ediyorlar resmen. Üzülüyorum bu insanlarla aynı ülkede yaşadığıma, öyle bir ayrışma var ki toplumda, her olay sanki sağ sol kavgası...
Hepimize geçmiş olsun115 Yorumla- +1 yıl
Sen bunun gerçekten terör saldırısı olduğunumu düşünüyorsun mesele sağ sol değil neden seçim arifesinde oluyor sence bu saldırı
- +1 yıl
@beyazyakalıanarşist tamam da kardeşim olay o değil. Bir skimden haberi olmayan kişiler aylar önce İmamoğlunun yaptığı bank konuşmasıyla bunu nasıl bağlıyor? Bırakın devlet işini yapsın, sorumlular bulunsun, olay aydınlatılsın. Sonra niye yayın yasağı geliyor...
- +1 yıl
İşte aranan yorum, kimse yanan canların acısını görmüyor, varsa yoksa devlet iktidar yapan sebep olan..
- +1 yıl
Kardeşim bunların derdi vallahi vatan billahi değil amaçları terör saldırısından iktidarı suçlarken beyinleri çalışmadığı için koş koca devleti sucladiklarin farkında değiller. Olayın aslı şu açıp okumadan araştırma yapmadan devleti suçluyorlar pkk açıklama yapıp olayı üstlendi bunlar neyin pesindeler
- +1 yıl
Ayakta uyuyorsunuz neyse siz uyumaya devam edin uyandığınızda çok geç olacak😅🤣
Bu olayı hükümete bağlayanlar var. Hükümeti karalamak isterken o kadar cahil ki "devlet yaptı" diyor.
Devlet ve hükümet ayrı şeylerdir. İkincisi hükümete bile böyle bir şey yakıştırılamaz. Kimin neden yaptığı belli, siz bu kafayla giderseniz ABD, Suriye'ye, Afganistan'a götürdüğü demokrasinin aynısını buraya da getirecektir.
İran'a bakın ibret alın. Tek yumruk olmak varken hükümete hele ki devlete iftira atarak kahbelik yapmayın. Ayrışmayın, ayrıştırmayın, ayrıştıranlara müsaade etmeyin.
ABD şakşakçıları ülkeyi terk edebilir.10 YorumlaYüce Allah tüm şehitlere rahmet etsin isallah..
2015 ten buyana mit harıl harıl çalışırken sadece bu yıl içinde 200 terör faaliyeti engellenir Ken kaçan terörist bu faaliyeti yaptı ki Allah şükür fazla can kaybımız yok 6 şehit verdik canlarımız dır dua etmeyi eksik etmeyelim
Devlet çalışıp bulmuş yorumlarda devlet yaptırdı diyen insanlar sizin de o teröristlerden farkınız yok nedeni devlete iftira suç atıyorsunuz ki terörist de aynısı yapıyor birisi realde insanları şehit edip öldürken
Siz devlete iftira atarak zihinleri öldürüyorsun farkın da değilsin.
Okuyup araştırmak yerine devleti hedefe koymak da ne bilim insana yakışmaz140 Yorumla- +1 yıl
Her boku da terör yaptı diyemezsiniz be cahil cühelalar ikim ne dese inanıyosunuz
- +1 yıl
Pardon da kim yaptı bir söyler misin?
Bak siyasetten hiç hoşlanmam, liderininde iktidarının da canı cehenneme ama sizlerde her kötü olayı devletin başına yikamazsiniz, bu ülke 50 yıldır terörle mücadele ediyor, bunun gibi nice kayıplar verdik, kendi milletini ateşe veren bir milletten bahsediyoruz. Herşeyi görüp bildiğiniz hâlde herşeyi terör yaptı demeyin diyorsunuz. Bilmediğiniz çok şey var, ama araştırın öğrenin sonra gelip konuşun.. kulaktan dolma bilgilerle gelip burada ahkam kesmeyin. - +1 yıl
@Geçiciüyeğ Böyle mallara laf anlatamazsın yorma boşuna kendini :))
- +1 yıl
Learnedman, aynısı sizin içinde geçerli, laf anlatamayiz sizin gibilere..
- +1 yıl
@ALevLeriNiçinde58 evet aynen öyle
- +1 yıl
@Learnedman burada Bi mal varsa oda sensin? Devlete suç atarak ne mal olduğunu gösterdin sen ve senin gibi akıllı geçinenler nedense açıp iki satır okumadan biseyleri araştırmadan yaşları üstünden itibarlastirma çabasında kendini de yanliz Bi boq değilsiniz sadece akıllıyım diye kendini avutursun 🤣komiksiniz valla cidden seni bilgimle ezerim sana mal diyerek bile 🤣mallara hakaret ediyorum
Ulan hangi ülke kendi devleti için katıl yakıştırması yapar?
Abd 11 Eylül saldırıları göstererek afganistana
Saydam kimyasal üretiyor diyerek girdi iraga? İki ülkeye kan göz yaşı götürdü? Hemde dünyanın gözüne sokarak ama Abd hiç bir insan katıl demedi kendi devletine? Nasıl Bi vatan hainisiniz?
Türkiye terörle mücadele ederek yıllardır kondisyon harcarken kulaktan dolma şeyler için kendini ülkesine pislik atacak kadar aciz bir hale gelmissin etnik kimliğini bilmiyorum ama bu ülkeden olmadığın çok belli - +1 yıl
Buraya destan yazmana gerek yok senin gibi kıt beyinlilere ne yazsam anlamazlar 11 eylül saldırılarıda devlet eliyle yapılmış bir saldırıdır hatırlatırım ama sen anlamazsın.. birilerinin yalakası olacağım diye bu kadar kendini küçültmene gerek yok..
- +1 yıl
🤣 demek ki yalakalık yapıyorsun kimseye yalakalık yapmiyorum siz değiliz 🤣biz devlet dediğin benim ulan ben
Ulan daha kötü onun için örnek verdim zaten bana kıt beyinli diyen olayın içini anlamamış 🤣insanlar bunu bildiği halde devleri suçlamamisken senin gibi düşünme özürlüler kendi devleti suçlar hale gelmiş? siz kimsiniz hayır mı?
Destan yazamazsın kapasite yok kapasite olsa boş konuşmak yerine önce geçmişteki tarihi Bi yargılarsin
Bana kit beyinli diyerek 🤣kendince beni asagaladigini düşünüyorsun ama sen beynini kullanamıyosun komik olan da bu insanları tanımadan hakaret edecek kadar düşmüş Bi durumdasın farkında değilsin
Okuyup araştırıp saatlerce satır satır okuyan birinle kendini hiç karşılaştırma bence
Daha seni muhatap alıp yorum yapmam 🤣 çünkü fikir senin değil papağan gibi aynı şeyleri Bi gruh yapıp seçim kazanacağız sanıyorsunuz 🤣göreceğiz ama - +1 yıl
Yaww he he :))
- +1 yıl
@Learnedman Aynen bu canım her duyduğuna inan mallara laf anlatılmaz
- +1 yıl
Canım değil gerrrizekalıı
- +1 yıl
@Geçiciüyeğ bencede bunlar a haber izleye izleye ülkeyi süper güç gören tipler..
- +1 yıl
@Geçiciüyeğ canımsın derken heralde hergun aynaya bakıp bakıp birilerine canımsın sanıyorsun oysa mal olduğunu anlamak istemiyosun 🤣
Ayrıca sende mal oluyosun kendi tezine göre duyuyorsun çünkü 🤣sizde beyin yok sanırım
Tanımadığın birine bile hakaret edecek kadar dengesiz birisin eklim - +1 yıl
@Learnedman🤣komiksin la sen valla dünyadan haberin yok ülkelerden haberin yok ki kendi çapında konuşuyorsun da boş konuşursun? Ben turkiye hakkında süper güç gibi kelime kullanmadan kendin çıkarım yapıp boş konuştun ama 🤣rezilsiniz valla kendi ülkesini kötülemeye ne kadar aciksin demektir ki bu bu toprağın evladı değilsin konuşturma sie
- +1 yıl
Agzinizi toplayın, hakaret ancak size yakışır ama doğru.. bana hakaret etme hakkını size kim verdi? Sizin düşünme yetiniz olmadığı gibi asla saygınız da yok ve ancak sizin gibi zihniyete sahip kişilere hasbir davranış...
- +1 yıl
Ben ülkemi seviyorum sadece yöneticilerden memnun değilim ülkenin halini görmeyen bakar kör senin gibiler... kendi rezilliğini kamufle etmeye çalışmayasın:)) göötünüz sıkışınca vatan ve dini kullanırsınız zaten sizin gibilerede bu yakışır... Allah sizi ıslah etsin ne diyim..
- +1 yıl
Hepiniz aynı vatanın çocuklarısınız siz CHP siz akkoyun sen terörist sen vatan haini diye diye ne ayrıştınız be KENDINIZE GELIN
- +1 yıl
Böyle böyle bölünüyor bu vatan Allah aşkına sen ona a haberci akkoyun dedin o sana cehapenin köpeği dedi elinize ne geçti vatan mı kurtardınız mesele sağ sol mu kendinize gelin yav kafayı yiyecegim orada şehitler var burada kuru laf kalabalığı ama boş kalabalık kendinize gelin
- +1 yıl
@Learnedman ulan 🤣 ne dini kullanırım nede vatanım üstünden pirim kasarim onu siz yaparsiniz
Seçim zamanı camiden çıkmazlar seçim bitince papaza baş sağlığı diler İngiliz konsolosla görüşür ingiltereye tefeci der 🤣sonra ingiltereye gidip para buldum der? Hayir mi komikmisin 🤣he
Kimmiş onu yapan? 🤣ulan Got benim AKP daha bir oyum nasip değildir 🤣
Tanımadan yargilaycak kadar mal olduğun net devleti kötülemeye. Gerek yok ülkesini seven devletine laf soylettirmez de senin gibi seviyorum diyip arkasında kuyusunu kazan çok sen seviyorum öte gidemezken biz real de devletimiz için elimizden ne gelirse yaptık yapıyoruz insanlara devlet millet nedir ogretegiz ama anlarsınız 🤣kıt beyinli - +1 yıl
@ikizterazi bu tür insanlara ağzının payını verm3zsen havlamaya devam edecek kendime hakaret ettirmem bana birisi ederse e bende ederim otomatik olarak
Kimse devletini suclayamaz terörist Bi saldırıyı devletine hükumet bağlayamaz bende politika olarak yanlış işler ya da yanlış adımları görüyoruz ama doğru bu muhalefet olmadığı için yapacak oy atacak kimsey yok AKP değilim olmadım da oyu boşa atan biriyim
Tanımadan yargılaması itici devleti saldırıdan devletin yanında olurum - +1 yıl
Sen mi bana ağzımın payını vereceksin güldürme beni :))
- +1 yıl
🤣gerçekler acıdır biz sizin gibi değiliz aklını aldığımız çok kişi olmuştur klavye başında hakaret etmeye benzemez o işler real farklı hayatın boyunca karakol kapısından girmeyen ne bilim devlet ne anlam taşıdığını bilmeyen cahil cuhala takımısin bize cahil diyerek kendi pisliğini kapatamazsın uyan uyan kimseyi tanımadan hakaret etme sen edersen bendeederim
Ha desteklediğin şu kızında senden fark lı olmadığı belli o nedenle boş konuşma da önce açıp hiseyler oku - +1 yıl
Devlet ve hükümet ayrı şeylerdir. Bu hükümete de gram inanmıyorum. AKP öncesi Ankara 'nın , İstanbul'un göbeğinde kaç kere terör örgütleri patlama yapabilmiş şimdiye kadar biraz okuyup araştırmak sorgulamak lazım
- +1 yıl
Artık terör örgütleri daha akıllı ve hassas eskisi gibi rahat değiller yapacakları saldırıları önceden 1 haftada planlama yaparken şu an 1 senede anca çünkü artık rahat hareket etme şansına sahip değiller ki senide tebrik ediyorum devlet ve hükumet ayırmayı başarmışsın diğer yobazlar gibi direk devlet diyip kendi milletini kotulememissin
- +1 yıl
@ALevLeriNiçinde58 kulaktan dolma konuşan varsa sensin aç hasan cemalin kürtler kitabını oku adam emek verip uzun süre dağda yaşamış bu kitap için dağ komando gerilla konulu röportajı oku anlarsın devletin kirli yüzünü görürsün
- +1 yıl
@erlik1994 eskisi gibi rahat değiller mi 🤣🤣🤣🤣 çözüm süreci sırasında terör örgütleri doğuya mayın döşerken haberimiz vardı valilere karışmayın talimatını biz verdik diyen Cumhurbaşkanımız farklı galiba seninle? Ha bi bir de Cemal Kaşıkçı Cinayeti nasıl oldu bir anlat da benden de bir aferin vereyim sana. Rahat değilseler ellerini kollarını sallayarak gelip nasıl elçilik Türkiye de elçilik binasında adamı katlettiler ve neden kimse bulunamadı 🤔
- +1 yıl
@Handsomehell01 bir de şunu sormak lazım 30 bin kişinin katili bebek katili apoyu neden asamadı bu iktidar ve öncesindeki iktidarlar neden asamadı halkın ödediği vergi ile adada besliyor neden çünkü elinde devletle ortak hareket ettiğine dair belgeler açığa çıkacak asılırsa feto meto pompalamasıyla ermeni asıllı (xoshnaw tili) abdullah öcalanı unutturdu bunlara😆
- +1 yıl
Devlet ve terör ilişkili yazısı için gazeteye giderken ailesinin gözü önünde katledilen merhum uğur mumcuyu da hatırlamaz bunlar
- +1 yıl
@erlik1994 bana aferim dediğin için iadeyi ziyaret yaptım sadece sana. Ben yeniden Refah'a vereceğim. Çünkü boş boş şunu yapacağız bunu yapacağız demiyor elinde hazır projesi olan ekonomi nasıl düzelir diye kendi projesini Cumhurbaşkanlığına sunan bir parti. Fakat buna rağmen iktidar bu projeleri dikkate almayarak üretim yapmak yerine hâlâ ithalat ağırlıklı ekonomi modelinden vazgeçmiyor. Normalde kimse kendi projesini başladıysa paylaşmaz ama adam ülke menfaatleri için paylaşıyor. Bir de anlattıkları hamleler diğer partiler gibi değil. Biz gelirsek şöyle yapacağız demiyor. Yapacağı hamleleri kitaplaştırmış bir şekilde çıkıyor millet önüne. Fakat İstanbul sözleşmesinde LGBT olayına karşı olduğu için Medya tarafından destek bulmuyor. Hiç bir muhalefet de LGBT'nin normalleştirilmesi gibi küçük çocukların zihnine yerleştiriilmesine karşıyız demiyor bunlardan başka yaptığım izlenime göre.
- +1 yıl
Ya bi boş ver git pis faşist adımı bu pis konulara alet etmeyin canınız cehenneme sskiim insanların öldüğü bi vatanı
- +1 yıl
@erlik1994 z kuşağı parti kursun AKP den daha iyi yönetir devleti 🤣🤣 Şu an bu ülkeyi yönetecek tek kapasite bana göre yeniden Refah'ta. Onlar barajı geçsin meclise girsin.. AKP ve MHP meclis çoğunluğunu kaybetsin bak ülke de neler değişiyor. O zaman gör. Rahmetli Necmettin Erbakan hoca içinde öyle diyorlardı. Bu parti barajı geçemez kapasite yok diyorlardı. Şimdi mumla arıyorlar adamı.
+1 yılO kamuflaj pantolonla taksim meydanında o teroriste kimlik sorulmuyorsa kimse ülkenin güvenlik sorunu yok demesin sen en işlek caddede bombalı çanta koy ve cekgit o çantanın üstünde bomba mi yazması gerekiyordu
124 Yorumla- +1 yıl
@betterböcek her önüne gelen ülkeye giriyorsa ülkede sınır güvenliği diye bir şey yoksa sormak zorundalar. Kalabalık olabilir asil sen o caddenin milim milim kameralarla izlendiğinden haberin yok galiba
- +1 yıl
Çok haklısın, kadına şiddete hayır denilen sloganın kalkması gerek kadınlar kendini bir şey zannediyor kadın erkek eşit bu ülkede
- +1 yıl
Hislerime tercüman olmuşsun dostum güzel yorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlkeye girin cikan belli degil ki son 2-3 yildir. Bunlarin olacagini bilmeliydi devlet allah bilir aramizda kimler kimler var kelle kesen mi dersin bomba patlatan mi sev begen. Yanliz bu yuku Kürtlere yuklemek cok alcakca olur cunku Kürtler bu ulkeye disardandan galmedi yuzyillardir ayni topraklarda yasiyoruz beraber. Terroristler sadece Kürt degildir arkadaslar avrupali insnalar bile terrorist ama en ufak bir olayda Kürtler isin icine atiliyor ve Türklerin Kürtlerden nefret etmelerini ve onlara cephe almalarininistiyorlar bunu firsata ceviren cani insanlar.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@QWertiq bende onu demek istiyorum zaten, terror bir irk’a veya bir millet degil avrupalilsr ve amerika en igrenc terroristler ama sorsan onlarda iyisi yok
İdam hükümlerinin acilen ülkemize tekrar kazandırılmalı. Bu şekil de terör eylemi yapan terörist ve sempatizanlarına acilen idam hükmü verilmeli...
Esat Oktay YILDIRAN'I gözlerim arıyor... Adam hayatta olsaydı geçmişte yaptığı gibi bu eylemi yapan teröriste hem köpeğine tekmil verdirtir, hem b okunda boğulmasını sağlar, hem makatına cop geçirir hem de onu köpeğine s.. tirirdi.
20 Yorumla
+1 yılgözaltında onunla “ilgilenen” polislere allah sabır versin dediğim bir adet şerfsizin yakalanmış olması hadisesi.
muhtemelen ben sabırlı olamazdım. mesai arkadaşlarım üstüme atlardı elimden almak için, ellerimde gebermemesi için.
merhamet gösterenin, insan muamelesi yapanın neyse küfür etmek istemiyorum söz verdim birine13 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
+1 yılNe düşüneyim Allah bin bir türlü belasını versin Allah ıslah etsin bunları yine bir Suriyeli yine bir Afganlı Yani bunlara Biz Suriye'de Afganistan'da evler yapıyoruz Türkiye olarak orada büyüsünler beslensinler Gelip bizi vursunlar diye yazıklar olsun yani Bizim paramızla kendi vatandaşımızı öldürdü diyorlar
00 YorumlaSuriyeli demek. Suriye sevicilere gelsin o zaman. Biz bas bas bağırıyorken. Bunları istemiyoruz derken bizi ırkçı yaptılar. Şimdi ölenlerin ve yaralananların hesabını kim verecek? Ülkemde göçmenleri istemiyoruz. Kadınlar çocuklar sokakta gezemez oldu.
00 Yorumla
+1 yılBen o teröristin çekeceği cezadan çok ülkeye nasıl elini kolunu sallayarak girdiğini o kadar rahat terörist kılığı ile yürüyebildiğini merak ediyorum.. Tabi o kadar çoğaldı ki böyle kılıksız tipler artık ilgi çekmiyorlar. Vatandaşının can güvenliğini hiçe sayan bir yönetim varken bu ülkede bu pislikler ne yazık ki bitmez.
00 Yorumla
+1 yılGüvenlikli bir odaya kapatıcan her gün 15-20 erkeği salacaksın bi güzel... amme hizmeti abazalara... İdam kurtuluş olur acı çekmeli. Her gün biraz su biraz yemek artığı verip ölmemesini sağlayıp öyle süründüreceksin. İnsan hakları vs falan işlemez ölenler de insandı ve yaşama hakkını aldı bu yaratık. İdama hayır işkenceye evet diyorum ben
03 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bir mantık. Yine işinize geldiği gibi erkekler zevk alsın tecavüz etsin diyorsunuz ya yazıklar olsun size.
- +1 yıl
Kötüye acımam. Ne yapıldığı umrumda değil. Sadece ölmesin işkence çeksin bu kısmı önemli benim için
- +1 yıl
Aşağılık bir şekilde bomba koyup masum insanların ölümüne sebep olan kendi kanımdan olsa yine acımam
+1 yılGebertsinler haini tipini gördüm insana dahi benzemiyor onu alıp asacaksın taksimde beslemeyeceksin dahi minicik çocuk öldü bunu yapanlar vicdansız öldürsünler acımasınlar bu teröriste o acımadı devlette acımasın.
58 Yorumla- +1 yıl
İnşallah malum yerinde aynı TNT bombası patlatılır.
- +1 yıl
İdamı hak ediyor
- +1 yıl
Böyle işlerin kadını erkeği olmaz kadınsa kadınlığını bilecekti sonuç sonuç olarak 6 kişinin katili mi?
O iki kız çocuğunu parçalara ayırırken vicdanı sızladı mı? Hayır.
O halde senin de onu idam ederken vicdanın sızlamayacak! - +1 yıl
Sana acımayan gevura sen niye acıyorsun
- +1 yıl
@ikizterazi ayrıca kadın sorguda ben pkklıyım kimse beni zorlamadı demiş. Bu kadını beslemeye ne gerek var? Yaşattığını yaşasın ve idam edilsin.
- +1 yıl
@Cod2009 elebaşını da idam etmek lazım zaten
- +1 yıl
Evet
+1 yılYa inanamıyorum buna şimdi tutukluluk süresince yemek su verecekler hapse girerse besleyecekler de yani böylelerinin ağzından lafı aldıktan sonra patlatacaksın kardeşim yahut asacaksın kana kan dişe diş asıl adalet bu
43 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. O bombanın aynısını vajinasına sokacaksın. Kendi ayarladığı saatte de patlayacak. Hak ettiği budur. 👍
- +1 yıl
En kısa sürede saat 16:20 de patlarsa adalet yerini bulur.
- +1 yıl
Ama bizim turkiyede işte idam yok maalesef
+1 yılDiğer bir şaibeli durum da, "ben suçluyum gelin beni yakalayin" der gibi giyinmesi. Insanlarin umursamazliği da ayri bir dramatik. Ben yolda kara çarşaflı birini görünce bile yolumu değiştiyorum. Bunun giyimi bariz "ben belayim uzak durun" diyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle.
+1 yılNasıl eliyle koymuş gibi buldu bu kadar kısa sürede?
Umarım, umarım, umarım yakalanmıştır ama neden bana hiç inandırıcı gelmedi.
Ha yakalandıysa da Taksim meydanında sallandırılmadığı müddetçe benim içim soğumaz.21 Yorumla- +1 yıl
Kullandığı TNT bombasını malum yerine sokup patlatacaksın saat 16:20 de
Gizli Üye(25-29)+1 yılasmak kesmek çözüm değil. Önemli olan suçlu kişi kazanılamıyıcak derece sapkın ise onu ölümcül tehlikesi olan maden, lağım vs. gibi tehlikeli işlere verip çokta can güvenliği almadan çalıştırılması daha iyi olur. Bu sayede bir işe yarar ve kolay kolay ölüme kavuşmasının önüne geçilmiş olur. Ölmek kolay, yaşamak işin zor tarafı. Bu yüz kızartıcı suçla yaşaması daha da acı verici. hayatta tutulup rezil şeyler yaptırılması çok daha caydırıcı ve yararlı olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe dusunecez a. m.. k... onca insanın canını alan onca insanı olur boyu sakat bırakan bir hayvanı senelerce vergilerimizle besleyecez. Hani yalanci it idami getirecez hemen imzalayacam falan digordu ne oldu... her seyi gibi o da yalan. Zaten eylemi yapan da suriyeli muhacir kardeşlerimizden.
Bunların ensari da muhaciri de batsın cahil hayvan sürüleri bunlar yüzünden ülke ne hallere düştü. Resmen yolgeçen hanına döndü .00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet öyle lakin PKK, saldırının kendisiyle alakası olmadığını söylüyor. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Bu da yetmezmiş gibi yalan haber verip masum bir avukatın kimliğini ifşa ettiler. Jiyan adlı avukat can güvenliği için geceyi karakolda geçirdi.
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılLan Gerçek mi? Yani Pek İnandırıcı Gelmemiş ti Bana çünkü Tam Net Kanıt görmeden sorgu da kendisi söylemeden Her habere itibar etmem ben Değer mi? Lan Şimdi iyi mi? Oldu Hem Hapis Cezası hem de halk tarafından linç edilirsin yazık ettin kendine keşke bu zalimligi yapmasaydin düzgün bi kız olsaydın keşke umarım aklın başına gelir daha devam etmezsin serbest kalirsan eğer ki ben biliyordum birileri tarafından görevlendirildi diye yoksa tek başına nasıl ayarlasin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞu pantolona takılmış çoğu kişi ama kargo pantolon/asker desenli kıyafen bu sezonun modası. Hangi mağazaya giderseniz aynısından bulursunuz. Yani asla polisin onu durdurması için bir sebep değildir istiklal gibi her tipte yerli ve turist kaynayan caddede. Çanta konusunda da denmedi mi 40dk falan oturup sonra kalkıp gidiyor diye. Yani baya baya çantayı unuttu gibi imaj vermiş. Polisin dikkatini çekseymiş keşke ama öyle şüpheli davranmamış maalesef.
00 YorumlaGündem konusunda 370 cevap paylaştı. Hak arayanın hakkını verin, baş kaldıranın başını kesin!
Taksim meydanına çıkaracaksın bunları önce halka taşlatıp sonrada ibreti alem için sallandıracaksın bu da Türk milletine namus borcu devletin.11 Yorumlayüce Türk milletinin canına kasteden bir suri şerefsizi varsa bir çokları olabilir milli güvenlik sebebiyle tüm suriyeli hatta arapların hepsinin ülkemizden kovulması gerekir aksini söyleyen vatan hainidir.
10 Yorumla
+1 yılIdam edilmeyi Hak ediyor. Soyleyecek cok sey var ama kelimeler, cumleler yetersiz geliyor. Boyle insanlarin aramizda olmamasi, cehennemden bile beter bir yerde olmasi lazim. Cok buyuk gecmis olsun herkese! 🙏
00 Yorumla
+1 yılSweet shirt subluminal mesaj ----> Usa New York... Esad , pkk ve Usa saldırısı... Suriyeye girip Fethedip bayrağımızı dikmeli Esadı idam etmeliyiz ! Ülkedeki Surileri de gönderebiliriz böylece ! Ne kadar Fetöcü , pkk daeş varsa öldürülmelidir !!!
00 Yorumla- Gündem konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılSaldırganın o berbat haldeki fotoğrafını gördükten sonra biraz içim soğudu. Yakalanacağı belliydi zaten, asıl yakalanmasa tuhaf olurdu kamera ayan beyan çekmiş. Umarım kendisi de yaptıranlar da cezasını bulur.
00 Yorumla
+1 yılBen bu hain saldırıyı asla unutmayacağım. Bazı sosyal medyadaki şakşakçılar gibi yalandan iki basın sağ olsun deyip hemen yoluma bakanlardan değilim. Elimde olsa onlara yardımda bulunurdum ama ben de işsiz bir insanım. Adalet yerini bulur umarım.
00 YorumlaSecim oncesi göz korkutma baslasin, her seferinde olan bu. Aptali oynamayi biraksinlar artik !!!
37 Yorumla- +1 yıl
Haa teröristlere oy için destek veren muhalefetin suçu yok, devlet yaptı öyle mi? Ne rezil insanlarsınız yaa? Yavuz hırsız ev sahibini mi suçluyor?
- +1 yıl
tuXba devleti eleştirmek senin haddine değil siyasi görüşün farklıdır orası ayrı ben bir asker olarak senin gibilere hakkımı helal etmiyorum senin düşüncede olan dağlarda yüzlerce kişiye cevabını verdik devleti beğenmeyen kişiler ya dağa çıkıyor ya da kendini devlet sanıyor yazık size
+1 yılsoylu soylu. koltukta sacade muhabirlik yapmak icin mi varsin. her olay sonrasi gidip. bu boyle etti boyle oldu soyle oldu. neden oldu nasil oldu neden engel olamadik diyede soylen biraz.
10 Yorumla
+1 yılNe düşüneyim ki? O baba ile evladına, karı kocaya, gencecik insanlara içi yanmayan yoktur herhalde. Bu arada lütfen parayla tutulmuş provokasyonculara itibar etmeyin. Benim istediğim tek şey o teröristi Taksim Meydanında demir kafese koyup cayır cayır yakmak. Cehennemden önce fani dünyada da yansın en büyük dileğim bu.
00 Yorumla2 hafta sonra unutacağız!!! Ekmeğimize mi, suyumuza mı bir şey katıyorlar anlamadım gitti. Türk insanı hiçbir zaman bu kadar unutkan, bu kadar tepkisiz olmamıştı
00 Yorumla
+1 yılPis mendebur bir de şal örtmüş kafasına. Mobese görüntülerindeki hali uzaktan bana benziyor üstelik. Beni bombacı zannedecekler diye korkudan yolda yuruyemedim bugün.
00 Yorumla
+1 yılDün ölen kişilerin bugün planları varmış Instagram'da görüyorum insanın içi acıyor hani nasıl bir insan diğer bir insana bunu yapabiliyor ki bir insanın canını yakmak o kadar kolay mı inanamıyorum gerçekten ama keşke internetleri değil de sınır kapılarının kapatsalar
00 Yorumla
+1 yılDüşünecek bir şey yok olması gereken bir şeydi aslında en başında önlenmesi gerekiyordu ama nedendir bilinmez her seçim öncesi böyle şeylerle karşı karşıya kalıyoruz
019 Yorumla- +1 yıl
Ülkeye önüne geleni doldurursan böyle olur
- +1 yıl
Peki her seçim öncesinde bu olayların olması size tesadüf mü geliyor
- +1 yıl
Kim ne söylerse söylesin olan masum vatandaşı oluyor o yaptı bu yaptı
- +1 yıl
Lan oğlum 41 tane madenci öldü 300 tane madenci öldü bunların ölümüne sebep olan adamları bunlar yüksek makamlara getirmedi mi bu devirde zenginin değeri var fakirin değeri yok
- +1 yıl
@erlik1994 kadin suriyeli ama vatandaslik aldigi icin diyarbakirli gozukuyor.
- +1 yıl
Bu da her şeyi çok güzel açıklıyor
- +1 yıl
@lan Got o üslubunu düzelt oğlunun babasını sqrim senin devlet katıl değildir devlet biziz anladın konuşurken lafın nereye gittiğini Bi öğren biz hükumet yüzde yüz işini yapıyor demiyoruz zaten benim takıldığım nokta devleti katıl ilan etmeniz
Rahmetli olan madencilerin Allah rahmet eylesin bu halk seçim dönemlerinde sandık başında. Cezasını verir ama devleti suçlama. - +1 yıl
Benim bu halka hiç güvenim yok biliyor musun 20 yıldır aynı şeyi de söylüyoruz ama 20 yıldır aynı şeyleri yaşıyoruz adamlar referandum seçim yapıyor evet diyor anayasa seçimi yapıyor evet diyoruz
- +1 yıl
İşte 20 yıldır bu kafa oy veriyor başka verecek adam yok başka verecek adam yok sanki verdiğiniz adam güzel yönetiyor da şans vermediklerinizi biliyorsunuz nasıl yönetip yönetmeyeceğini
- +1 yıl
Sen de haklısın bir şey diyemiyorum
+1 yılŞimdi bu süloya ana bacı kufredecem silinecek ben burada ettim yazmaya gerek yok oy için artık insanların canlarını alacaklar sırf kendilerini kahraman yapmak için
06 Yorumla- +1 yıl
Haa teröristlere oy için destek veren muhalefetin suçu yok, suçlu devlet oldu öyle mi? Ne rezil insanlarsınız yaa? Yavuz hırsız ev sahibini mi suçluyor?
- +1 yıl
Ulan birakin bu akp cilik oyununu Türkiye'de ne b*k olsa terör yaptı derler asıl gerçek Türkiye'de ki partilerin yaptığı planlar arkasında artık kim var Allah bilir Türkiye devletinin haberi olmiycak ve PKK ya da YPG terör örgütü taaa Taksim'e girecek de bomba patlatacak yok yaa hepsinin de Allah belasını versin yazık degilmiydi o sivillerin ne suçu vardı seçim için değmez onlar için değer
- +1 yıl
Ne alaka gerrizekalı
- +1 yıl
@Cahidbeyyy
İşte tam olarak sizleri böyle düşünmeye itmek için bu eylemler. çünkü siz hazırsınız devlete leke sürmeye, karalamaya. 50 yıldır mücadelesi verilen bir olayın suçlusu sorumlusu bugün ki devlet olamaz. Bugün ki sorumlusu devletse 50 yıldır yaşananların sorumlusu kimdi?
- +1 yıl
Ulan olayı pkk üstlendi? Araştır eline telefonu yorum yapmaya benzemez o işler tabi seçimi kaybedeceksin bu belli oldu tabiki muhalefet kendi topuğuna sıkarken 🤣ne konuşuyorsun? Kime oy vereceğiz terörist le yan yana yürüyenle mi? Siz alıştınız devlete suç atmaya isallah seçimden sonra görüşürüz kaybederken ben elime alicam kahveyi sizin o yüzünüzü düşüneceğim acidan Bi kaç gün oturamzssiniz 🤣
- +1 yıl
EGMye bir hoş geldin yok mu fetöcü?
Çok acı çok... 3 yaşındaki küçücük kız ölmüş babasıyla, daha ne denilebilir, rabbim ailelerine sabır versin. Yaralılara acil şifa diliyorum.
10 Yorumla6284 var yalanı iftira sı dogru kabul edilir katil terörist sırf arası dişi diye ceza almaz kahraman ilan edilir
17 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey yok kadın şiddete uğrarsa veya tacize uğrarsa kadının söylediği devlet tarafından onaylanıyor o kadar. Eğer saldırgan kadınsa kanunlarda cezası neyse çeker. Ağırlaştırılmış müebbet hapis verilmesi lazım. Bana kalsa idam edilmesi lazım da neyse.
- +1 yıl
Yani sen diyorsun ki bu kadını hapse atmayacak salacaklar?
- +1 yıl
Onlar başka şeyler. Bu kadın terörist ve can almış. Dişi olması ceza almaması için bir neden değil.
+1 yılYaralılara acil şifalar, ölenlerin yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun. Çok üzücü...
10 Yorumla
+1 yılBu saatten sonra ağırlaştırılmış müebbet versen ne olacak idam etsen ne olacak kaç insanın canını yaktı
10 YorumlaOnu halkın eline vermeleri lazım ki parçalasınlar
21 Yorumla- +1 yıl
Kullandığı TNT bombasını malum yerine sokup saat 16:20 de patlatarak idam edeceksin hak ettiği budur
+1 yılNe düşüneceğim ki? Ölen olduğu ile kaldı. Kim anlayacak aciklardan ki? Ateş düştüğü yeri yakar. İdam getirsinler başta sapıklara teröre ve bunlara.
00 Yorumla
+1 yılBöyle tek kişilik bir eylemmiş gibi kadını paylaşmışlar. Tüm sorumluları tüm bağlantılarını bulmalıydılar. Nerde emri verenler?
00 YorumlaKeşke olay yaşanmadan önce yakalansaydı da böyle bir olay olmasaydı. Kimse vefat etmeseydi, yaralanmasaydı.
00 YorumlaKahrolsun PKK diyemeyen siyasetçilerin olduğu bir ülkede PKK vatandaşlarımızı öldürüyor.
Patlatmadan yakalananların sayısı daha da fazladır.00 YorumlaÖn kapıdan içeri alırlar bir sene iyice besleyip sonra arka kapıdan geri dalarlar diyeceklerim bu kadar..
00 YorumlaAllah'ın laneti üzerine olsun, bence polisin yapacağı iş RPG mermisini onun içinde patlaması, bu tür yaratiklara ne denir ki
00 Yorumla
+1 yılAh keşke idam edilse ya da en ağar şekilde müebbet hapise atılsın, gerçi hapiste de bizim ekmeğimizi yiyorlar ben haram ediyorum
00 Yorumla
+1 yılYakalansa kaç yazar ülkeye kontrolsüz şekilde aldıkları Suriye ve afkanların içinde kaç tane vardır kim bilir
00 YorumlaDizi film değil
Kimse bilemez nasıl olacağı, ne olacağı vesaire
Hak ettiği cezayı alır inşallah00 YorumlaNasıl bu kadar vicdansız olabiliyor bir insan bunu merak ediyorum sadece.
Hiç mi empati yeteneğide yok?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBombanın infilak ettiği yerde ibreti alem için sallandırılsın.. PYD kampında yetişmiş, yetiştiği kamp yeryüzünden silinsin.. Terör suçlarına idam için referandum düzenlensin.. Mülteci ve göçmenler daha sıkı denetlensin..
01 Yorumla- +1 yıl
Maçka parkını bilen bilir, orada araçlı polis ekipleri var onlarca.. hatta şaşırıp bir parka niye bu kadar sıkı guvenlik uygularlar ki demistim ve istiklale 10 dk yurume mesafesinde park. Koca istiklalin guvenligi mi muhim kıçıkirık parkin mı? Ayak numaralarına kadar biliyorlarmış ya hani teroristlerin! Adım başı Arap suriyeli multeci kaynayan caddede yok edilenlerin hepsi Türk. Iyi yonetemediklerini kabul edip cekilsinler bayrağı artık daha genç adil objektif bakan yemeyen çakmayan cirpmayan ayakkabi kutulari pudra sekerleri vakiflar oralarda istismar edilen cocuklar dini alet etmeden ulkeyi yonetecek erdemli insanlara ihtiyaç var yeter ulkenin icine ettiler.
+1 yılBu canavarlara ve turkiyede meclisteki maşalarına destek veren ortaklık yapanlara lanet olsun onca masum insanın kanı onların da elinde
00 Yorumla
+1 yılAllah belasını versin diyorum rabbim bizi kötü insanlardan korusun
10 Yorumla
+1 yılAğır işkence verilip öldürülmeli başka yolu yok
11 Yorumla
+1 yılAllah belasını versin bitmedi bi kinleri öfkeleri ne istiyorsunuz masum insanlardan 😠
10 Yorumla
+1 yılhayatını kaybedenler ne olucak peki Allah bütün ailelere sabır versin
10 Yorumla
+1 yılHak ettiği cezayı bir an önce alır inşallah!
10 Yorumla- Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar kameralara rağmen yakalanamıyorsa sorun olur aslında
10 Yorumla Gündem konusunda 579 cevap paylaştı. Teknoloji gelişti yakalanır. Bence arkasında başka işler var... Normal bir durum değil
00 Yorumla
+1 yılYorum çek, milleti birbirine düşür 👏👏 yeter da burada bari görmeyelim
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler