Daha şimdiden elti terörü?

Beni tanıyan her insan canayakin ve sevimli olduğumu dusunur.3 yıldır sevgilim var ve aileside görünürde beni çok seviyor. Her haftasonu giderim. Samimiyetlerine inanıyorum. Olay birkaç gün önce abisinin evlendiği kızla ilgili. O evlerine gelen biri değildi. Hic tanismadim. Belkide gelip gitmemden rahatsızdı bilmiyorum. Beni aile istediği halde hicbir evlilik etkinliğine istemedi. Baskalarini çağırdılar ama bana gelince kız korona var dedi. Kinada herkesi topladı çoluk çocuk. Cagirmadi yine. Nikahada sevgilimin annesi çağırdı ısrarla. Ama ben gitmedim. İcimden gelmedi. Ve beni bağrına basan ailesi kıza, sen napiyorsun demedi diyede kizginim, kirginim. nikah arabasında sevgilime beni sormuş. Diger yerlerde neden sormamış diye o anda ben arayınca sevgilimle tartıştık. Normalde abisinin nişanlarina gitmedi. Yardimci olmadı çoğu şeye. Bana yapılandan dolayı. Sende çağırma dedi bizim düğüne nisana vs. saat beş buçuk. Uyuyamadım. Bu olanlar baya koydu. Bana kızım diyen kadının savunmamasi galiba en çok koyan. Baya bir süre ugramam evlerine. Napsamda bu saçmalığı atsam kafamdan
Daha şimdiden elti terörü?