Kayınvalide terörü?

6 aylık evliyim arkadaşlar evlendiğimden beri kayinvalidem hic aramıyor hep aramamı istiyor gunde bir kaç kez hemde az aradığımda hakaret ediyor ailemde cenaze ve hastalarim oldu hic birisinde aramadilar beni ayri şehirde yaşıyoruz her ay 2 hafta yanlarına gidiyoruz evlerinde hic rahat değilim onca iş bekleniyor akraba ziyareti yapmamı istemeyip kendi akrabalarını gezdiriyorlar her yaşadıkları şehire gittiğimizde eşimle kavgalı dönüyoruz her firsatinda beni evde yalnızken sıkıstırıyor dışarıya gelinim benim kızım gibidir diyor surekli eşime kötülüyor beni kıskanıp evimdeki herseyi kendisine alıyor surekli yanlarına gitmekten gidip kavgalı dönmekten yoruldum yardımlarınızı bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica belirtmek isterim ki günde 3 4 kez eşimle konuşuyorlar tüm aile fertleri ile ayri ayri konuşması yüzünden evde aktivitemiz olmuyor balayimiz bile burnumuzdan geldi esim telefonda ailesi ile konuşmaktan beni yalnız bıraktı sürekli evlerinde hizmetçi gibiyim asla oturup bi tv dahi izleyemiyorum esim bunlari normal karsiliyor ailesini hep benim aramamı her ay yanlarına görmeye gitmemizi istiyor
Kayınvalide terörü?