Yabancı kaynana terörü?

Merhaba herkese bir şey danışmak istiyorum ben bir çocukla sevgili aldım 2 ay bitti çıkma teklifi falan etti çiçekler ince düşünceler benden hoşlandığına inandığım biriydi bunlar aslen Ukraynalı Türkiye’de 9 sene yaşamışlar sonra savaş sebebiyle Almanya’ya geldiler annesi de oda Kendisi de Türkçe biliyor biz bununla haftada sadece bir gün ctesi günleri buluşuyoruz tüm gün dışarda piknik falan yapıp zaman geçiriyoruz almanyada başka aktivite yok zaten bu Arada her ne yaparsak yarı yarıya ödüyoruz. Bu 3 sene Türkiye de İngilizce bölümü okumuş burada da bir yıl okuyup 2 yılda Master yapması gerekiyor ama Almanca c1 sınavını verdikten sonra annesiyle yaşıyor haliyle annesi evde konuşurken falan duyuyor dinliyormuş bizi bazı akşamlar sevgiliyiz sorun yaşıyoruz tartışabiliyoruz onları duyuyor ama o çok nadir tartışmalarımız neyse işte her şeye şahit oluyor beni biliyor selam yolluyor falan geçen pztesi bir anda annesi benimle görüşmesini istemediğini sert bir şekilde söylemiş derslerinden alı koyuyor muşum sürekli yolda evde vs benimle mesajlaştığı için kendisiyle vakit geçiremiyormus tarzı şeyleri bahane etmiş ve direkt görüşmemezi eğer çok görüşmek istiyorsak çocuğa evden gitmesini ve farklı özel şeylerle de tehditte bulunmuş biz bunun yaşandığı gün çocuktan hiç mesaj almadım gün içinde öğlen konuşup güzel şekilde kapatmıştık sabah günaydın mesajı ve dün migrenin tutup uyuduğunu söyledi ve salıdan sonra günde 5 saat konuşuyorsak toplam da 1 saate düştü ben de haliyle merak ettim sebebi de anlatmıyor arıyorum yazar mısın vs diyo sonrasında söylemeye tenezzül etti

Annesinin ne dediğini sorduğumda yüz yüze anlatırım konuşuruz diyor ve cstesş ben başka şehre tanışıyorum zaten aramızda bir saat vardı bu fark 3 e çıkıyor her hafta gelirim görüşürüz diyen çocuk bianda farklı şeyler demeye başladı ilişkiyi bitirmek istemediğini ama annesinin yanında da konusamicagımızı vs belirtiyor ve bu bi süre sonra görüşemicegiz anlamına da geliyor uzun yıllar sonra da ilk kez sevildiğimi düşündüğüm için ve ince düşünceli olduğu için de bu sevgiyi kaybetmek istemiyorum ama kendimi kandırmak da istemiyorum sonuçta 25 yaşındayım ten uyumu kafa uyumu eğlence anlayışını ve ilişki yapmaya götü yiyen insanı bulmak çok zor olduğu için bunu bianda bırakırsam pişman olmaktan korkuyorum gerçekçi ve tarafsız fikirlere ihtiyacım var

Ona ne yapmak istiyorsun diye sorduğumda beni kaybetmek istemediğini ama annesini de karşısına alamayachını göze batmadan devam edebiliriz benim gibi birini istemeyebilirsin ama sen beni istersen ben seni zaten istiyorum falan diyor ve kadının ben türküm diye önyargıları var

Maddi manevi hiçbir anlamda art niyetli olmadığımı belirttiğinde bile anlamak kadın anlamıyormuş ben önyargısını kırmak için acaba yüz yüze tanışmak iyi olabilir mi diye düşünüyorum ya da yol yakından pes edip uzatmadan çekip gitmeli miyim gerçekten ne yapcam bilmiyorum
Şöylede bir detay babası vefat etmiş tek çocuk ve hayatta sadece tanıdığı annesi var akrabaları vs hiçkimseleri yok

Yabancı kaynana terörü?