Görümce terörü?

Merhaba arkadaşlar. Bundan yaklaşık 9 ay önce benim bir çelik takı işine girmek gibi bir hayalim vardı küçük bir sermaye ile başlayıp sattıkça büyüyecektim. Sonuçta satılmama gibi bir durum var ne olacağı belli değil. Görümcem 9 ay önce 13k olan iphone 11 i sırf inadından ve şımarıklığından 22k olarak mahalle esnafından satın aldı. Bu arada görümcem benden 2 yaş büyük 28 yaşında. Ve taksit olduğu için baya bi taksite böldürdü. Aradan tabi zaman geçti. Benim çelik takı işine beraber girecektik fakat kız borç ödüyordu. Bundan 2 ay önce eşime çelik takı satan bir toptancı adresi vermiş. Bizde eşimle gittik baktık ürünleri aldık. 500 TL çokta değil. İlk defa yaptığım bir iş neyin ne olacağını kestiremediğim için görümceme bir şey demedim eşime de kız borç ödüyor gidip nasıl takı alıcamm para ver diyim dedim. Sonra ben görümceme anlattım bu bi bozuldu dedim ki istersen yine beraber yaparız. Tamam dedi. İlk part ürünler satıldı ikinci part ürünü almak için para istedik ve ben borç ödüyorum veremem dedi. Biz gittik eşimle yine aldık. Taaak bana sabahı mesaj işte canım arkadaşım ben kendime takı sayfası açıyorum beraber büyürüz haberin olsun diye söyliyim diye yazdım dedi. İlk olarak bozuldum haklı olarak. Sebebini anlayamadım hani paran yoktu nereden geldi bu sermaye? Benim ürünlerin aynısını alıp koymuş sayfasına arka planımız bile aynı içerikler. Ben ne yapıyorsam bekliyor görüyor ardından o yapıyor. Uyardım fakat anlamadı devam ediyor sizce ben mi büyütüyorum sorun kimde?
Görümce terörü?