Avrupa Birliği üyesi ülkeler içinde Hollanda, Rusya’ya uyguladığı yaptırımları kaldıran ilk ülke oldu. Rusya'ya yönelik tüm yaptırımları kaldırıyoruz açıklaması yapıldı.

Avrupa Birliği üyesi ülkeler içinde Hollanda, Rusya’ya uyguladığı yaptırımları kaldıran ilk ülke oldu. Rusya'ya yönelik tüm yaptırımları kaldırıyoruz açıklaması yapıldı.
Ooo bu çok önemli bir haber.
Yani basit görünebilir ama domino taşı etkisi olursa ortalık karışır. Hatta AB'nin anlamı, oluşumu bile sorgulanabilir, ki zaten son İtalya seçim sonucunu falan düşünürsek çok farklı sonuçları olabilir.
Devamında neler olacak merak ediyorum.
Eskiye dönme zor gini ama bakalım.
Rusya; ismini duyunca aklıma ilk gelen şey Sibirya Soğukları oluyor hep.
Türkiye de kış şartları eksiği göstermeye başlamadan hemen önce bir hava durumu spikeri ekrana çıkıp Rusya'dan Sibirya soğukları geliyor demesi beni zaman zaman güldürmüştür hep 😂
Yani Rusya ilk olarak Sibirya soğuklarının önünü keserse, Avrupa ile olan durumunu sıcak hale getirebilir belki..
Ne alaka demeyin.
Farklı bir yaklaşım açısı benimkisi 😂😂
Soba satışına yetişemiyormuş ülkemin insanları. Avrupanın doğalgazı kesilince sobaya hücum ettiler. Şaka gibi. 2022 dünyası bu haldeyken baktılar olmuyor, geri adım attılar. Durum bu…
Ricalar :)
Bu önemli bir adım Rusya için.
Cevap
7Cevap
Bence eskiye dönebilir.
Yapamadılar enerjisiz, tek sebebi bu. Alternatif yollarla çözüm olmayınca haliyle muhtaçlar
Bence eskiye dönerler, ne yapacaklar mecburlar. Baştan böyle davranmamaları gerekirdi bence
Bence hollanda da her şey olabilir. Rusya eskisi gibi bakmıyor onlara.
Aaa bu şey değil mi "R" vites
Avrupa'nın Gazman abisi Rusya çünkü
Ee kış geldi dötleri donacak yoksa
Dönmek zorunda kalacaklar.
Donemez imkansiz
Enerji de muhaç lar Rusya ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?