AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Peki ensar vakfinda 45 öğrenci olayında 1 kereden bir şey olmaz diyen bakanlar vardı buna bir şey yapılmadı?
Gülşen söylediğin de haklı değil.
burada biri o lafı söylese linç manyağı edersiniz.
Sırf ünlü diye sürü psikolojisi ile ilerliyorlar.
Ne dedi ki
@yıldızlara2q imam hatipte okuyanlara sapık dedi
@yıldızlara2q sapıklar
Yok artık
@yıldızlara2q bu soruyu soranda sözde müslümandır gelmiş duyar kasıyor boş insanlar
@yıldızlara2q Gülşen'i sevmem de beğenmem de dikkatimi de çekmez. Bu söylediğinde haklı değil.
Ama Gülşene de Twitter'da s*rtk diye tag açılmıştı o zaman neredeydiler bu Gülşen'i savunanlar çok merak ediyorum
Aynen öyle işlerine gelince korumalık yapiyolar
yürügit beee kendimden ahlaksizsi Yok bide imam-hatipliye sapik diyor.. bunumu savunuyorsunuz.. farkinda değilsin belliki bunu ahlaksıklarina iftiralara ve kine davet etmesime müslümanim diyen karşı gelmezse Allah'a hesap veremeyeceksiniz..
Hak etti bu kaçıncı toplumu bölmeye kin nefrete sürüklemek
şimdi imamhatipliler evlerinde mutluluktan bitarafını avuçluyordur herhalde, kin nefret bitti ne de olsa.
İyi o zaman bizde senin inancına ve bağlı olduğun kütüre sovelim. Yeter be sizin gibi hayat kadını bıktı bu millet
Kin ve nefret tohumu saçan sen ve senin gibiler..
Imam hatiplilere kurban ol sen..
Durup dururken ne yaptılar da hadsizce dil uzatıyorsun?
hak etmişti sanatçıyım diyor alakası yok soyunmaktan ve magazinde yer edinmek için her yolu deniyordu. "söz ola kese savaşı söz ola kestire başı" demişler. haberlere çıkmak için orada da bir yolunu bulur
Çok sabır zorlama senden girme yanına içeriye
Kin kusan kendisi iğrenç kıyafetle sahneye çıkıp kimseye sapık diyemez sapık kim ortada
Niye tutuklanmainmis. Herkes ciksinbeyenmedigi birilerine hakaret etsin ozaman tv de. Pabucumun sanatçısı
Yaptigi yanlisdi da gercekten insan oldurenler tutuksuz yargilaniyor... bu nasil bir adalet terazisi anlamadim
Sezen Aksuyu da hedef gösterdiler olmadı şimdi sıra Gülşen amaçları gündemi değiştirmek ve din üstünden milleti örgütlemek
Şimdi ben tutuklanmasını doğru bulmuyorum ama yaptığı yanlış. Ve merak ettim biri sana gelip hakaret etse ne tepki verirdin?
Çabuğu bırak hiç yakalanmazdı. Hem yakalansa ne olurdu ki, onlarca kişiyi öldürmüş, yakmış ve bunları açık açık itiraf etmiş hizbullahçiları salıverdiler, biri Gülşeni vursa bunlar madalya bile verirler
Daha yanlışlıkla söylemiş bilmem ne diyenler var ya. Lan kadın uzun zamandır doğru dürüst şarkılar çıkarıp para kazanamıyor. Ne yapsın böyle olaylarla gündeme gelip ekmeğini yeme peşinde işte. Ajj galacah yohsa
Merak etmeyin çıkar bir kaç güne. Bunu kendiside biliyor zaten. Amacına ulaştı baya gündem oldu. Bizim millette sever zaten mağdurları
Amerika, Hollanda, Türkiye farketmez yaşadığın toplumun sınırlarını aşıp azıtırsan başına illa ki bir iş gelir..
Yurt dışında stand uplarda insanlar neler neler diyor anlatamam ve bunlar neftlixte kanka onlarında tutuklanması lazım ama doğru en ahlaklı toplum biziz onlar ise şeytan kafir ülkeler ama para teknoloji bilim onlarda ne ilginç ya
Amerikada konserde eline mikrofon alıp allaha küfretsen hapse girmezsin neyden bahsediyorsun sen
Ya katille aynı kefeye koyuyorsunuz katil bu itiraf etmesi delil bilmem ne bir sürü zırvalık var. Sahnede cinayet işlese salacaklar mıydı? Taciz edenler gibi bu da serbest bırakılacak ne kastınız ya.
75 dakikada tutuklanmış yahu insaf et! Ulu orta karılarını bıçaklayıp öldürülenler tutuklanmıyor bu kadar çabuk.
Yahu bırakacaklardır. Herkesin önünde söylemesinden dolayı ibret olsun gibi bir niyetle yapılmıştır. Bu hep böyle oldu. Ben Katil ile kıyaslama yapılmasını anlamıyorum. 75 dakikada diyorsunuz. Keşke şuçu kanıtlanan katiller bir yerde sabit dursa da yakalansa. Açıkça suç işleyen yeri belliyse tutuklanır. Gizlice işleyen tutuklanamaz ki delili zırvalığı bir sürü prosedürü var. Tamam berbat bir halde yönetim, adalet sistemi de bu kıyaslama da çok saçma cidden.
Ya umuyorum ki bunlar son debelenmelerdir ve bizi yeni bir dönem bekliyordur. Yapılan haksızlıkların bedellerinin ödetileceği, adaletsizliğin cezasının çekileceği bir dönem istiyorum. Yüreğim soğusun istiyorum.
Avukatlığa bu kadar ilginiz varsa bir Gülşen ile görüşün derim
kaldır yavrum kollarını teslim ol etrafın sarılı :D
Şarkıcıysa çıkıp şarkısını söylesin. Aylardır şarkıdan ziyade söyledikleri ve yaptıklarıyla gündemde
Yeni arap cumhuriyetinin yeni düzeni. ANLAYANA
Niye zorunuza gidiyor! yav e hakaret etse ortalığı yıkardınız! Iki yuzluler
Birkaç güne salarlar ya. Boşuna tutukladilar bence.
Bunlara kalsa ak partili olmayan gelen geçen tutuklansın sindirilsin korkutulsun.
Soruya itafen cevabım öldürülse hemen yakalanırdı merak etme.
Evet kadın gtnden şeyler söyledi ve gtü fazla kalktı ama tutuklanması komik bi durum
Gülşen e bir, onu savunan ılık tayfaya iki..
Rezilsiniz,
Halk haklı eğer bu tepkiler yagmasa ardı arkası durulmuycak bu sozlerin kimsenin kimseyi din hakkında kışkırtmaya ve söz söylemeye hakkı yok ama keşke adalet bu olaydan çok tecavüz eden ve kadın haklarını ihlal eden insanlarada uygulansa 🤷😏
İyide milletin içinde öyle laf die laf konusulmaz toplumun hali belli
Yazk her türlü
bahsedilen cezanın üst sınırı 2 yıl
3 yıldan az cezalarda tutuklanma olmuyor
kaldı ki cem yılmaz ve esprisine gülenlere, etekli gezen kadınlara, üniversiteler fuhuş yuvasına döndü diyenlere ne ceza verildi acaba
Ayni yaziyi baska yerdede gördüm siz lgbtli bir olusummusunuz nasil kafa yasiyorsunuz
Bazen insanların lgbt yi ne zannettiğini çok merak ediyorum.
Gey ve lezbiyenler gibi hayvanların bile yaşamadığı ters duzen ilişki topluluğu ve ben bu ters düzene karşıyım görüşüm bu sekilde ayrıca dinsiz olmadığım içinde ektra düşüncem değişmiyor böyle insanlara saygim var ama bunu yayginlastiranlara yok
Fikriniz için teşekkürler. Ben 'oluşum' kelimesine takılmıştım. Bu yaygınlaştırılabilecek bir şey de değil aslında. Kendini gizliyordu insanlar böyle durumlarda, şimdi gizlemiyorlar.
Ben kelimelere takılmiyorum çünkü niyet farklı ise kelimenin onemi yok
4 ay önce bir kısım insanla alay etmesi onu suçsuz mu yapar yoksa özgür mü? Valla önüne gelene hakaret etmek özgürlükse, içine edeyim öyle özgürlüğün
Bence gülşenin tutuklanması anormal bir durum değil hakaret içeriyor ama dışarda bu kadar tacizci ve tecavüzcünün elini kolunu sallayarak gezmesi hiç adil değil bu tür seylerde hemen tutuklamayı biliyorlar ama neden tecavüzcü ve tacizcileri hemen hapise atamıyorlar? Asıl bu durum saçma bence
@uncertainlife O da başka bir sorun. Çifte standart yapıldığı net ama bu yapılıyor diye bu durumun üstünü örtmek isteyen muhalefeti eleştiriyorum. Şöyle söylenmesi iyi olurdu. "Gülşen de hatalı ama başka hatalı insanları gözardı ediyorsunuz, onların da dosyalarının bu kadar hızlı sonuçlandırılması lazım"
Evet bence de böyle olmalı çifte standart olduğu çok açık
Gülşen gerçekten kimin umurunda? Az kazanan halk karnımı nasıl doyururum diyor onun peşinde. Döviz yakıt alışveriş gıda hersey yüksek fiyatta. acitan bunlar. oylar düştü galiba yine 😂
Evet iktidar güçlü ve adalet yok lakin gülşen haksız
dediğini destekliyorum hapis vs de olmaz adam döven serbestsin
Kaybetmeyi bu kadar çabuk arzulayan bir zihniyetin örneklerinden biri
Ölmesi durumunu bilemeyiz 😛
Etken tutuklama evet
Keşke her yanlış dile getirilen ifadede, her adaletsizlikte sistem bu şekilde işlese..
Neresi doğru bu kadının lgbtyi gençlere özendiriyor olması alkışlanacak bir durum mu😠
sanane kardeşim kimin kimi sevmek istediğinden?
Ne alaka sevmek konuyu saptırma sizin yüzünüzden millet yozlaştı örf adetlerini unuttu sapkın kişiliksiz varlıklar
Daha argo ile küfürü ayıramayan bir MAL! pozitif ayrımcılık mı yapıcam kadınsın diye? Mal olana mal denir bu kadar basit
sonuna kadar haklısın , maalesef ülkemiz böyle dönüyor
Bir şeyler söylemiş ama tutuklanmak ne alaka çok abartı kendi düşüncesini söyleyen tutuklanıyorsa bu da doğru olmuyor
Başkasının özgürlüğüne laf atıyorsa evet iyi olmuş. Özgürlük demek başkasının özgürlüğüne laf etmek değildir
Ne alaka? Öldürse ne demek? Suçlu bulunursa tutuklanır neyin kafası? katilin katil olduğu ispatlandığında tutuklanması gibi. Zaten son günlerde rezilliklerle gündem olan biriydi. İyi olmuş.
Çok haksız bir durum. Şiddet gösteren, öldüren kişilereadalet bu denli çalışmıyor.
Duyar kasmayın ak kadın şeyini çıkardı dur denmesi gerekiyordu
Neyini çıkardı?
@YongAh b okunu
Yeni nesili bu hastalıklı ksar bozdu inşallah adalet varsa salmazlar bu ksarı
Ne gereksiz bir açıklama yapmışsın allah akıl fikir versin
Gülşen in avukatlığını yapmayınız hiçbir hakverilir tarafı yok yobaz karı
Yobaz derken?
Hak etti az bile iyice zıvanadan çıkmıştı böyle sanatçı olmaz olsun
bize sanat lazım sanat, bize uluslararası başarı lazım
söylicek çok şey varda elbet devran dönecek bu böyle gitmez
Haberlerde Savcı henüz bir yıl olmuş göreve başlayalı, dedi, doğrumudur acaba.
Bu aralar herkes Gülşen avukati oldu ne çok gündem oldu
Boş boş savunma bide bu gibiler proje sanatçılar artık beyninizi biraz kullanın
Herkes işine baksın, onamınkaomıl bu sözleri sarfetmek zaten hiç sevmem bu pisliği
Hukuken tutuklanmasını gerektirecek hiçbir şey yok. Tamamen siyasi ve ideolojik bir karar. Bu kişiye dava açılsa bile delil karartmayacağı ve yurtdışına kaçıp gitmeyeceği için tutuksuz yargılanmalıydı
Gulsen i sevmem ama kimse ozgurce düşüncesini soyledi diye tutuklanmamali. Ama dogru ya
Biz seriatle yonetiliyoruz uzun zamandir. ya
Şeriatla yönetilmiş olsaydın eğer, bu cümleyi buraya yazabilir miydin?
ne alaka yazardı böyle hüküm yok
Hükme gerek yok, korku
hüküm yoksa neyinden neden korksun
mantıksız konuşuyon
Neden mantıksız geldi sana?
okuma sıkıntın yoksa
Lütfen kendi yorumunla ilgilenir misin? Söylediklerinin anlamı bile yok. İyi geceler sana
asıl seninki anlamsız daha yazdığımı anlamıyon
Offf, iyi geceler tekrar
bu erkeklere de illa ayrıntılı anlatcan ilkokul çocuğuna anlatır gibi
İslam'a sövmekten başka fikri olmayanlar, fikrin değil İslam'a sövmenin hürriyetini istiyorlar.
olay bundan ibaret.
İmam hatip islam değildir yalnız :)
imam hatip okulları islam mı? Kutsal mı? ve söyledikleri yalan da değil :D imam hatipliler sapık. yanlışı da yok. üstelik 4 ay sonra tutukluyorlar, dini kullanan hükümetin getirdiği sonuçlar...
Dikkat çekicem diye her telden çalıyor bu gülşenin sonu iyi değil gibi