Gülşen tutuklanmayı hak etti mi sizce?
Bence hak etmedi o kadar tecavüzcü pislik varken onlari tutuklamiyosunuz da gücünüz anca gulsene mi yetiyor
Hak etti
Hak etmedi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gülşen tutuklanmayı hak etti mi sizce?
Bence hak etmedi o kadar tecavüzcü pislik varken onlari tutuklamiyosunuz da gücünüz anca gulsene mi yetiyor
Hak etti degil suc isledi, en agir örnek cez ile cezlandirilimali, ne demek Imam Hatipliler sapik, bunuda diyen sahneden yari ciplak inip, tanimadigi erkegin kucagina götü ile otruan bir sapik..
Siyaseti bir taraf birakin, Dini bir tarafa birakin, toplumun belirli inancina gurubuna genelleme yapip damgalamak suctur, ayrimciliktir.. Ozaman kalkar basklarida CHP partisini tecavüzcülerin partisi diye damgalar.

Cevap
8Cevap
Gülşeni destekliyorum. hak etmedi.
Aklı başına gelir işte, ünlü insanların ağzından çıkan lafı tartmaları lazım çünkü bi topluma sesleniyor.
YA SAÇMA SAPAN KONUŞUP OLAYLARİ SAÇMA YERLERE BAĞLAMAYİN BENİM DİNİME HAKARET EDECEK DİNİ DEĞERLERİM HKKİNDA KONUŞACAK BENDE SUSACAĞİM ÖYLE Mİ
HADİ BİR GİDİN YA
Tacavuzcu kimsenin ilgisini çekmez Gülşen herkesin çeker bunlar oyun. piyon şah gibi düşün.
tutuklanmak bu kadar kolaysa niye bir çok insan serbest?
Ya Allah askina sunun olayını bi anlatin tantana var sabahtan beri bakmayada eriniyom
Hak etti insan ağzından çıkana dikkat etmeli
kimsenin bir başkasının kutsalına hakaret etmeye hakkı yoktur.
Sözlü suçun cezası fiziksel olmamalı hakkaniyet yok.
Ülke giderek daha beter oluyor. Gülşen de hatalı ana hapis biraz abartı
ya tamam kadını ssevmiyorum ama tutuklanması çok saçma, ifade özgürlüğü kalmadı resmen..
Gülsen olayında başka diğer şeyleri karşılaştırmanız çok komik yaa. Sanki devlet kasten bırakıyor tecavüzcüleri algınız çok komik ve acınası
Karşılaştırmiyoruz gerçekleri söylüyorum umitcan uygun bile anca tutuklandı sapiklar katiller elini kolunu sallaya sallaya gezsin gülşen tutuklansin haksız yere tutuklandi
Valla kusura bakmayın ben iki tarafı da savunmuyorum al birini vur ötekine ama Gülşen de sütten çıkmış ak kaşık gibi tepki verilmez yani
haketmedi diyen nasil kafa yaşıyor
Haketmedi!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?