Danıştay 10. Dairesi, İstanbul Sözleşmesi'nin feshine ilişkin 20 Mart 2021 tarihli Cumhurbaşkanı Kararının iptal istemini reddetti.

Danıştay 10. Dairesi, İstanbul Sözleşmesi'nin feshine ilişkin 20 Mart 2021 tarihli Cumhurbaşkanı Kararının iptal istemini reddetti.
Günümüz kadınlarının iftiralarına imkan veren bir sözleşmeydi diyebilirim. Yargıda kadınların iftirasıyla yatan binlerce mağdur erkek var. YouTube'ta konuyla ilgili video bile var, dileyene paylaşabilirim.
Olur
İstanbul sözleşmesi oldukça cinsiyetçi bir metin zaten. okumasına rağmen destekleyen varsa düşük zekalı veya kötü biridir. akpnin yaptığı iyi işlerden biri bu oldu. chp gelirse tekrar getirirm dediği için asla oyumu alamayacak
Cevap
16Cevap
Bence çekilme kararı doğru değildi.
Aklım almıyor, kendi onayları olan sözleşmeyi 2 tane vakıfa yaranmak için fes ettiler. Yazık gerçekten.
Zehirli laboratuarda üretilmiş bir sözleşmeydi
ist sözleşmesi olmadan yaşanmıyor mu pankartın saçmalığına bak
Nere iptal oldu.. hala kadın beyanı esas diye uzaklaştırma alıyom ya 14 oldu
Doğru buluyorum + biseksuelim
6284 de kaldırılmalı o apayrı bir saçmalık
Yaşasın adalet! O İstanbul sözleşmesi yüzünden yüzlerce insan iftiralar nedeniyle ya cezaevinde ya da dışarıda çaresizce adalet bekliyordu.
Devlet kararnı verdi. Artık sıra mazlumlarda...
@Peder93 Buyrun, reportlayın. Hem kalbiniz hem de gözleriniz kör olmuş. Sanıyorsunuz ki herkes gerçekten de tecavüzden, istismardan içerde. Bunları yapanlar orada kalsın. Ama o kadar evli insanın, kadını sokak ortasında öldüresiye
döverken sadece ayırmaya çalışan insanlara ne iftiralar atıldı farkindamisiniz? İnsan da biraz vicdan olur. Sizde zerre kadar kalmmamış. Gerekirse giderim sizin gibileri Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunurum!
Hadi bakalım.
Danıştay çok önce ele geçirildi. O yüzden bunda şaşıracak bir şey yok.
Sadece Sayıştay kaldı o da tüm yetkileri sünnet edilmiş durumda
6284 kaldırılmalı, sözleşmeden çıkılmasının bir anlamı yok. Yasa durdukça eşitlik sağlanamaz.
Şu sözleşme ne demek istiyor ne içeriyor kimse bilmiyor yorum yapıyor karar doğru sözleşme çok sıkıntı
Çekilme kararı yanlıştı
Neden?
Hukuka aykırı olduğu için
@Peder93 terbiyesizleşme.
Zaten meclisten geçmesi gerekli. Bıktık bu iki yüzlü siyasetten. RTE ancak milletin gazını alsa.
benim gibi biseküseller üzüldü
bisekssüeller noluyo? hem erkek hem kızdan mı hoşlanıyor? Benim yanımda birlikte çalıştığımız kızıl saçlı bi kız var o da bisexüel olduğun söylüyor sürekli ama bununla ilgili bi teorim var
Çok doğru bir karar oldu.
İstanbul sözleşmesi felaket
doğru tabi ne güzel lgbt ye karşıyım
yanlış karar
değil..
Dogru bulmuyorum
Yaptılar
dogru
Yaşatmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?