Sözleşmeler önemli fakat bence eğitim çok daha önemli, kadının sadece hizmetçi olarak göründüğü, hayattan kısıtlanmış olduğu ve erkekten aşağı olduğu inancı kırılırsa yol katedebiliriz fakat hadi oğlum göster pipini diye yetiştirilen, sen erkek adamsın yaparsın diye yetiştirilen teröristler yüzünden bu pek mümkün olmuyor!
Eğitimden kastın okumak ise bence yanlış ilk önce eğitim aile içinde başlar çocuklara hayatı nasıl kazanacağına önce insanlığı merhameti vicdanı aşılamak lazım hayat nasıl olsa bir şekilde kazanabilir ilk önce insanlığını kazanması lazim
Dergah denen şeytan yuvasının sarıklı şeytanları yanında eşek bile olamadıkları için kadın hakkı istemiyor.. Hukuk ve adalet sistemide o sarıklı şeytanların emrinde bütün neden bu onun için iptal etmek için bahane çok... Yarın ülke işgal edilirse o dergah kullarinida duzecekler birinci Dünya savaşı sonunda ki gibi.
Hiçbir Namuslu adam onun verdiği nafaka parasıyla karısının başkasıyla birlikte olmasını kabul etmez. Kaldıki daha cinsi sapıklık olan lgbtqi konusuna gelmedim bile İstanbul sözleşmesi yuvanın içine döşenilmiş bir dinamittir
İstanbul sözleşmesi esnasında kadın cinayetleri kat ve kat arttı kadının beyanı esastır ne demek ya? Eşitliği savunupta kadını üstün bir varlık olarak tutmak nedir?