Bu finansal kölelik değilse nedir?

Çocuk varsa, çocuğun masrafları karşılanmalı. Kadına da 1 sene nafaka yeterli bence. Sonrasında işini gücünü bulup çalışabilir sanırım. Ömür boyu nafaka ise tam bir mahkumiyet
Kardeşim kadınların manipülasyonlarına geliyorsun. Bu resmen saçmalık. Erkek neden çocuğa nafaka versin. Cem Yılmaz zaten çocuğa nafaka veriyor ve tonlarca para veriyor. Bir çocuğun aylık masrafı aylık 500 tl ye geçmez. Neyin nafakası bu. Kadın çocuğa bakamayacak kadar acizse çocuğun velayeti babaya verilmeli o zaman. Sen çocuk varsa nafaka verilmeli dediğin anda erkek düşmanlığı yapmış oluyorsun. Sen benle aynı görüşte değilsin. Sen aynı feminist bir üslupla konuşuyorsun.
Abi allah aşkına uyuyorsunuz ya. Kadınlar var ya sizi ayakta uyutuyor. Ruhunuz bile duymuyor. Aç Cem Yılmaz 'In Basketçi İbrahim Kutluay ın nafaka davalarını incele. Ah ah erkekler bu zeka seviyesinde olduğu sürece daha çok eziliriz biz. Allah biz erkeklerin yardımcısı olsun. Kadınlar öyle uyanık ki. Erkekler bunu anlayana kadar çoğu köle olmuş olur zaten. Bağımlı olmuş olur.
Cevap
4Cevap
Duzenlenmeli kadinlar bu yuzden bosaniyor artik nafaka olayi evliliklere dinamittir
Kesinlikle. Kadınlar bu işi ticarete döktüler ve erkekleri sömürülücek inek gibi görüyorlar. Erkekler acilen buna dur demeli. Bu işe el koymalı.
Nafakanın belli bir süresi yok muydu bence nafaka durumu iyi olmayan kadına verilmeli geçimini sağlamaya başlayınca verilmesi uygun değil
İşte yine bir manipülasyon. Yine bir kadın. Böyle böyle erkekleri bu hale getiriyorsunuz. Halen daha nafaka verilsin diyorsun. Rezillik ve aç gözlülük resmen. Durumu iyi olmayana verilmeliymişmiş. Ulan kanka erkek durumu kötü olan kadına para vermek zorunda mı? Bu ne saçma bir cümle. Siz erkekleri ne zannediyorsunuz. Ulan yemin ediyorum bu nafakayı savunanlar tam dayaklık.
Pardon da çocuğa kadın bakıyor ortak yapmadılar mı çocuğun masrafı için versin diyorum çocuğu yoksa gerek de yok
Resmen manipülasyon yapıyorsun sinsice. Bu resmen saçmalık. Erkek neden çocuğa nafaka versin. Cem Yılmaz zaten çocuğa nafaka veriyor ve tonlarca para veriyor. Bir çocuğun aylık masrafı aylık 500 tl ye geçmez. Neyin nafakası bu. Kadın çocuğa bakamayacak kadar acizse çocuğun velayeti babaya verilmeli o zaman. Sen çocuk varsa nafaka verilmeli dediğin anda erkek düşmanlığı yapmış oluyorsun. Sen benle aynı görüşte değilsin. Sen aynı feminist bir üslupla konuşuyorsun.
Feministim zaten
Belli zaten feminist olduğun, söylemene gerek yok. Bir insan erkek düşmanı bir üslupla konuşuyorsa ya da buna sempati duyuyorsa açık açık feministtir.
Bence kaldırılmalı sömürüyorlar sizi
Katılıyorum
Soygun bu resmen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?