Mersin de Akkuyu Nükleer Güç Santral Kuruluyor Bu Durum Hakkında Düşünceniz Nedir?

Bilenleriniz Biliyordur Türkiye de Nükleer Enerji Üzerine Yöneldi Maalesef Maalesef Diyorum Çünkü Bizim Toplum Hiç Akıllanmıyor Pripyat Çernobil Nükleer Reaktör Santral Faciası Ne Çabuk unutuldu Kaç bin insanın yaşadığı şehir Hayalet Terk Edilmiş Şehire dönüştü Sonra Japonya Fukuşima Nükleer santral Ama Türkiye Bu 2 büyük Felakete Rağmen Nükleer Enerji Peşinde Mersin de Akkuyu Nükleer Güç Santral Kuruluyor Bildiğim Kadarıyla 2023 Tamamlanması Söyleniyor Siz ne Düşünüyorsunuz bu durum Hakkında Ben Söylediğim gibi eğer patlarsa Türkiye nin sonu olur Çernobil Patladığında 4 Reaktör nasıl Radyasyon Türkiye ye kadar ulaştı Mersin de olursa içinden Geçer Türkiye nin Radyasyon
Mersin de Akkuyu Nükleer Güç Santral Kuruluyor Bu Durum Hakkında Düşünceniz Nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşleri Okuyorum Bazıları Gelip Saçma Ayar Edici Görüş Paylaşmasın lütfen Yok Başka isteğiniz Var mı Sayın cumhurbaşkani falan Şimdi Bakın Nükleer Enerji den bahsediyoruz bu sıradan bi güç değil Allah korusun bi patlama felaket yaşanırsa ne olur Radyasyonu bunun ölümcül hepimizin canıni alır Şimdi her ülkede var diyenler tamam onlar patlamadı peki bu riskin olmayacağı ne malum
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca Görüş Yapmadan önce Resimlerde ki Felaketi iyice bakıp Öyle görüş yapmanız Doğru olacaktır Ben Keyfinden Demiyorum Yapılmasın diye Nükleer Radyasyon Ölümcül Olması korkutuyor