Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı bir TV programında “Öğretmenlerin en çok sorduğu soru ne olabilir?” sorusuna, “Öğretmenler eğitim sistemimizin ne kadar güzel bir noktaya gittiğinden mutlu şekilde paylaşımlar yapıyordur” dedi. Işık, Özer’in kahkahasından sonra öğretmenlerin en çok sorduğu soru olan “2021 KPSS puanı ile öğretmen ataması ne zaman yapılacak” sorusunu yöneltti.
Öğretmenler atama diyor Bakan Özer kahkaha atıyor, sizce bunu eğiten öğretmenler ne düşünüyordur?
Valla onu eğiten ne düşünüyor bilmiyorum ama bende okuyunca bir kahkaha bastım hatta şimdi birde sigaramı yakıp keyfime bakacağım. Bu ülke artık kahkaha p*rnosuna dönmüştür ama nedense kimse bir adım bile atmıyor. Ne ses çıkarıyor ne bir tepki gösteriyor.. Sokakta bile görüyoruz youtube kanallarında yok böyle kötü şöyle kötü öldük bittik açız atama bekliyoruz ama tık yok.
şunun şurasında 2 sene sonra gidiyorum. Artık insanlara anlatmak boş geliyor. Artık zevk alıyorum zamlardan haberlerden odada 3 arkadaş göbek atıyoruz ciddi ciddi :D eğleniyoruz. Neden ben kötü oluyorum doğru ama biz 2 sene sonra gidiceğiz o çomar diye tabir ettiğimiz dayılar teyzeler iyice beter hale düşmüş olacak. İyice beter olsunlar. Sürünsünler bak sokaklara düşsünler gerçekten ben bunu istiyorum. Benim hayatımdan bu kadar şey çalınmış istediğim en ufak şeyi yapamamışım bunun gibiler yüzünden sürünsünler. Bende işte 2 sene gelir bu sınır kapısında haberciler geziniyor ya bulurum Show TV haberi Türkiye cennet cennet valllahi bak değerini bilmiyorsunuz derim ve bundan zevk alırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla onu eğiten ne düşünüyor bilmiyorum ama bende okuyunca bir kahkaha bastım hatta şimdi birde sigaramı yakıp keyfime bakacağım. Bu ülke artık kahkaha p*rnosuna dönmüştür ama nedense kimse bir adım bile atmıyor. Ne ses çıkarıyor ne bir tepki gösteriyor.. Sokakta bile görüyoruz youtube kanallarında yok böyle kötü şöyle kötü öldük bittik açız atama bekliyoruz ama tık yok.
Bu anlayış ülkeyi bu hâle getirdi ya.
şunun şurasında 2 sene sonra gidiyorum. Artık insanlara anlatmak boş geliyor. Artık zevk alıyorum zamlardan haberlerden odada 3 arkadaş göbek atıyoruz ciddi ciddi :D eğleniyoruz. Neden ben kötü oluyorum doğru ama biz 2 sene sonra gidiceğiz o çomar diye tabir ettiğimiz dayılar teyzeler iyice beter hale düşmüş olacak. İyice beter olsunlar. Sürünsünler bak sokaklara düşsünler gerçekten ben bunu istiyorum. Benim hayatımdan bu kadar şey çalınmış istediğim en ufak şeyi yapamamışım bunun gibiler yüzünden sürünsünler.
Bende işte 2 sene gelir bu sınır kapısında haberciler geziniyor ya bulurum Show TV haberi Türkiye cennet cennet valllahi bak değerini bilmiyorsunuz derim ve bundan zevk alırım.
Bunu o koltuğa oturtanları ben seçmedim. Seçenler düşünsün.
Sonuçta senin çocukların da etkileniyor
Valla artık zaten ülkenin iyice çivisi çıktı. Bu ülkede yaşamaktan bile nefret ediyorum ona bakarsan
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!