Gecen gun dersteydik hocam bir sey gosteriyodu ben de onun gozlerine bakiyodum dedi ki ecem soruya bak :( slzce hoslandigimi anlamis midir?
Cevabın nedir?
Anladı anladı... bir dahaki sefere dikkatli ol..
Ben de dayanamıyorum böyle durumlarda. Lisedeyken İngilizce kursuna gitmiştim. Kanadalı kadın hoca vardı onunla yalnız başımıza karşılıklı 1 saat konuştuk... Öf ne yutkundum ne heyecanlandım bir bilsen... 30 saniyede bir yutkunuyordum. Kesin ama kesin anlamıştı abaza olduğumu.. bir dahaki sefere karşımdaki koltuğa değil daha uzakta yanda bulunan koltuğa oturdu zaten... :D01 Yorumla
Soran+1 yılYok ben takmiyormus gibi davraniyorum konusurkende yani normal konusuyorum ama gozleri cok guzel boyle mavis mavis ona bakiyordum sonra o da ecem soruya bak dedi 😭😭😭😭
En İyi Cevaplar
+1 yılaranızda altı üstü beş yaş var... abicim ayaklarına takılma... hoşlandığını aleni anlamış ama rezil olmassın. kimse böyle bir şeyi afişe etmez.
02 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄😄 insallah o da afise etmez ama 5 yas buyuk diye kendisini abi olarak goruyor
- +1 yıl
5 yaş normal... abi olarak gormek zorunda evıne gelip ders veriyor.
+1 yılSirf asik olma riskim var diye bende baskasindan ders aliyorum şu an ahdhfhdjdjd
Anlamistir da umursamamistir ya :D02 Yorumla
Soran+1 yılAsik olma riski derken 😂😂😂
- +1 yıl
Ya ilk tuttugumuz hoca 24 yasindaydi 😂
Anlamıştır. Öğretmenler, anneler ve babalar anlarlar :) Hatta diğer öğretmenlere bile söylemiştir :D
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye diger hocalara soylesinn
Soran+1 yılIyide bu ozel ders teke tek ayrica profesyonel degil kendiside ogrenci
Soran+1 yılAsdfghjkl 😂😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
31Cevap
hocan demiştir ki iki kuruş para için elin sübyanına oyuncak oluyoruz. ben böyle hayatıınn taa * ecem soruya bak demiştir. sen sadece son 3 kelimeyi duymuşsundur :D
33 Yorumla- +1 yıl
Gshhhahajajjfjdd
Soran+1 yılAsdfghjkl 😭😭😭😭😭
+1 yılKeske o kadar dik bak. asaydin gozlerine. Anlamis sanirim. Ama bir daha bakmazsan ve mesafeyi korursan bisey olmaz unutulur gider
03 Yorumla
Soran+1 yılAma biri konusurken goz kontagi kurmak gerekmiyor
Soran+1 yılMuydu
- +1 yıl
Evet konusurken goz kontagi gerekir fakat siz konusmuyosunuz. O sana soru anlatiyo ve sen o soruyu anlamaya caliaiyosun. Hocana bakarak anlayamazsin o yuzden
bakarken gülme ya da iç geçirme gibi bir durumun var mıydı? :) dalıp gittiysen leyla gibi baktıysan anlamıştır :))
02 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece goz kontagi kurmak gibi baktim ama mavis mavis gozlerini inceliyordum iste yani onu gozlerinden tanirim artik o derece incelemis olabiliirim
+1 yılHocan bir şeyleri anlamış;ama bozuntuya vermemiş...
14 Yorumla
Soran+1 yılYani nasil bozuntuya verebilirdi ki
- +1 yıl
Senin söylediğin durumdan çıkanı söyledim sadece. Yoksa, hocan bir reaksiyon gösterecekse bunu o an başka nasıl gösterirdi bilemem tabiki...
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim yorum icin
- +1 yıl
Rica ederim...
Anlamamistir ama aşk bu hepsi mübah yaşa kız doya doya yaşa EiG :)
06 Yorumla
Soran+1 yılSanirim rahatsiz mi oldu?
Soran+1 yılNe evlisi ya 23 yasinda ogrenci
Soran+1 yılOlumlu anlamda mi olumsuz anlamda mi
Zor bir durum babanın paralarını boşa harcıyorsun adam o kadar çalışıyor didiniyor. Sen ders dinlemek yerine adamı kesiyon elin işte gözün oynaşta
01 Yorumla
Soran+1 yılBabamin parasi neden bosa gitsin yaa ona gidiyor burs gibi dusun. Bide zaten her dedigini dinliyorum ama arada da kesiyorum yani
+1 yılAşk insana neler yaptırıyormuş şimdi herkes hocana aşıksın sanacak halbuki sen ondan aşık olduğun için ders alıyorsun..
03 Yorumla- +1 yıl
Anlamıştır ama karşılık vermez diye düşünüyorum ayrıca :(
Soran+1 yılAsdfghjkl bilenler olayi biliyor zaten
- +1 yıl
:))
Hocan, hem senin bedenibden, hem işinden olmamak için kendini ağırdan satıyor. Sen azınca nasıl olsa onu zikersin budan emin.
Adam profosyonelmiş. Ayakta alkışlıyorum.019 Yorumla
Soran+1 yılOyle degil cok asilan var ama aramizda 5 yas oldugu icin beni cocuk olarak goruyor abicim falan da dedi ama sorun su eger ondan hoslandigimi anlamissa rezil mi olmusumdur bide cok dalga gecer mi ama benimle cikmasi gibi bir ihtimal yok ve buni zaten biliyorum ven
Soran+1 yılIste o islee oyle degil yani cocuk kendine her yavsayani yataga atmiyor
Soran+1 yılGozumu boyamasi degil mesele aslina bakarsan bu cocuk biraz boyle taninan biri yani buna yavsayan bayagi kiz oluyor ama iste bu ailesine falan acaip duskun oyle her yavsayani degerlendirmeye almitor ustelik bana abi muamelesi yapiyor aramizda 5 yas falan var
Soran+1 yılCunku oyle biri degil yani oyle milleti kullanip atmiyor
Soran+1 yılŞoyle deyim internette bazi sozluklerde hakkinda yazilan sayfalarca yazilar var yani bilirim kimse en ufacik bir kotulugunu gormemis ustelik bazen ben yolda yururken bazen insanlar ondan bahsediyor (isim soyisim veriyor ama yani isim benzerligi olan baska bir kisiden bahsetme ihtimalleri yok) ve gercek anlamda kimseye zarari olmayan bir tip. Haa sevgilisi hic mi olmamis dersen evet olmus yani kac tane oldugunu veya kimler oldugunu bilmiyorum ama kendisine yavsayan her kizi yataga atmadigi kesin ustelik abi muamelesi yaptigi kizlari
Soran+1 yılSeninde dusunce yapin yorumlarindan belli
Soran+1 yılHerkes senin gibi degil iste cok saglam karekterli insanlarda var bu hayatta
- +1 yıl
sokakta ismi millatin ağzında gezecek kadar popüler ve sana matematik dersi veriyor kim bu beyazıt öztürk felan mı? @exotizm haklı. dinle onu.
- +1 yıl
@topsakal82 teşekkür ederim
- +1 yıl
estafurullah...
Soran+1 yılBen faceden falan ulasip ders istedim ve populer oldugu icin duydum zaten bide tubitak projeleri oldugu icin cocuk populer zaten
Sorunun mk koyim ders bahane hocam de masanin ustune uzan ve tadini cikar
05 Yorumla
Soran+1 yılYalniz masa yok orda ikili koltuk var o olur mu
Soran+1 yılAsdfghjkl yalniz ben buna hocam demiyorum ismi ile hitap ediyom samimi olsun diye
Soran+1 yılAhhahaa tamam bir daha oyle yaparim
Babanın parası çöpe gidiyor desene. Acil değiştir hocayı bayan bul.
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo noye cope gitsin ona gidiyor
+1 yılYooo dalmissindir oda dalginligini almak icin kendini toplaman için öyle demiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam saol gorus icin
- +1 yıl
Rica
eğer o anlamda baktığını belli ettiysen anlama ihtimali yüksek
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki anlamasi kotu mu olmus
Soran+1 yılAma soruya bak demesi yani rahatsiz oluyorum oyle yapma bir daha anlamina gelmiyor mu? Bide beni biraz kucuk goruyor aramizda 5 yas var ama abi muamelesi yapiyor iyice rezillik degil mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kaç yaşındasın hocanın yaşı kaç? Yalnız mı ders işliyorsunuz aklıma po.. filmleri geldi :D
17 Yorumla
Soran+1 yılAhahahha ben 18 hocam 23 evet ben onun evime gidiyom yalniz oluyoz evde
Cevap sahibi+1 yılGençmiş ya birbirinize de uygunsunuz valla aklıma iyi şeyler geliyor ımmmhhh..
Soran+1 yılAhahaha ama o diyo soruya bak ece.
Cevap sahibi+1 yılSenin hocanda iş yok ah ben olacaktım ah
Evire cevire ders anlatırdım sana
Soran+1 yılIste herkes senin gibi abaza degil
Cevap sahibi+1 yılİşte hocan abaza değil diye buraya yazıyorsun içinden içinden keşke hocamda abaza olsaydı demedin mi?
Arzulu olmak neden abazlık olsun anlamadım
Soran+1 yılAhahahha ikisi farkli kavramlar ahahah abaza olmadigi icin seviyorum zaten
+1 yılHocan kaç yaşında benim hoşlandıgım kız ise çok aramızda 4 yaş var olmaz diyor çok büyüksün diyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılAramizda 5 yas var o 23 yasinda
- +1 yıl
Soran+1 yılYalniz normalde bende cok buyuklere bakmam ama bu cok tatli
Nedir bu insanların sizden çektiği ya :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭😭😭😭
+1 yılöyle dediyse anlamıştır:((
04 Yorumla
Soran+1 yılKesin bilgi mi?
- +1 yıl
yani soruya bak falan dediyse hele iğneleyici söylediyse anlamıştır
Soran+1 yılYoo normal soyledi
- +1 yıl
sen bundan sonra bir şey yokmuş gibi davran ve belli etme ya anlamıştır ya da şüphelenmiştir çünkü
+1 yılne ogretmeni matematikmi :))
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
hm anlamistim onlarin hepsi yavsak sanki :) benide az kullanmadilar anliyolar bide hoslarinada gidiyo ama sen dusundugunle kaliyosun unutuluyo onlar icin :)) bence unut gitsin sonra kendinden soguyo insan :D
Soran+1 yılHepsi yavsak derken yani noldu sonra dalga mi gectiler yoksa 2 gun cikip biraktilar mi anlamadim
+1 yılHer öğrencide oluyor bu normal karşılamıştır bence
05 Yorumla
Soran+1 yılAma ben buna ozellikle ulastim facebook tan falan yazdim bana ozel ders verir misin diye yani zaten hoslaniyordum ozel ders sadece tanismak icin almaya gittim ama bana hem cocuk muamelesi yapiyor hemde ecem soruya bak dedi yani
- +1 yıl
Ben olmuştum öyle özel ders vermesi için gün sayardim ya
Soran+1 yılPeki sonra noldu yani ders bitince hala konusuyor muydunuz
- +1 yıl
Tahmini çıktı ve gitti gecen gün karşıma çıktı bakmadim yuzune
Soran+1 yılYaaa kotu olmus 😞😞😞
Anlamıştır saf şekilde baktiysan
00 YorumlaAnlatmıştır. Devam edersen gelmez.
06 Yorumla
Soran+1 yılYaaa rahatsiz mi oldu 😭😭😭😭
Soran+1 yılAnladim tesekkur ederim ama ben ona hoc asilmiyorum yani sadece benden hoslanmasini istiyorum ve bu olay disindada en ufak bir rahatsizlik vermisligim yok
Soran+1 yılYani yas 18 benim onun 23 biraz buyuk evet zaten sorunda orda
+1 yılAnlamistir tabi bakisa bagli
04 Yorumla
Soran+1 yılNormal goz kontagi gibiydi
- +1 yıl
belki anlamıştır ama yaş farkı varsa gülüp geçmiştir
Soran+1 yılGulup gecmis midir 😭😭😭😭
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılsike sürülecek aklın yok anan babana yazık
32 Yorumla
Soran+1 yılNey ne aklim yokmus
+1 yılSen Kaç yasındasındasınki
03 Yorumla
Soran+1 yıl18 yasindayim hocam 23 yasinda
- +1 yıl
Bence seni ergen görüyor benim öğrencilerimi öyle gördüğüm gibi
Soran+1 yıl😭😭😭😭😭
adamın içine girecek gibi bakmışsan anlamıştır :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yaa sadece gozlerin inceliyordum
Anlasiliyor tabi ben gitmiyorum daha ozel derse
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭😭
Metin ŞENTÜRK değil demi hocan?
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılMiyop asjdkdhdj
Soran+1 yılAhahaha tamam mizah akti
Ah ecem ah yaramaz kız seni :P
01 Yorumla
Soran+1 yılAsdcghjkl
Bir öğretmen olarak anlamıştır diyorum :)
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki verdigi tepkiyi nasil degerlendiriyorsun
Soran+1 yılBaska biseyle ilgilenmiyorum ki ders anlatan kisiyle ilgileniyorum
Soran+1 yılAma dersle ilgili biseye
Kesinlikle anlamistir
02 Yorumla
Soran+1 yılYani anlamissa rahatsiz mi olmustur
Ohoo evlencek senle :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecmeyelim pls
+1 yılYapmayın ya size yazık
03 Yorumla
Soran+1 yılBize niye yazik
- +1 yıl
Ders çalışın ders ileride hepsi olue
Soran+1 yılDers zaten biliyom ki yani bundan hosladigim icin ozel ders aliyorum baska bir amacim yok yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılseninle ilişkiye girse ne dersin?
013 Yorumla
Soran+1 yılNe deyim yani bisey mi demek gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılyok yani ister misin istemez misin? eğer sana bu teklifi yapsa, yatağa girer misin?
Soran+1 yılBenimle ciksa ve olaylarin gidisati yatakta bitse olabilir ama hic benimle ilgilenmezken yatalim mi dese ve ertesi gun de hatirlamayacak olsa tabikide olmaz
Cevap sahibi+1 yılkeşke senin hocan olsaydım be :)
Cevap sahibi+1 yıldelirtirdim seni
Soran+1 yılKeske şu an hocam da azicik kendinden kucuklere abi gozuyle degilde biraz sevgili potansiyeli ile baksaydi
Cevap sahibi+1 yılsenin hocan mı olsam ne :D
Cevap sahibi+1 yılneden bakmıyor ki? onun yerinde olsam seninle güzel fanteziler yapardım
Soran+1 yılYok valla bende hocalarima o gozle bakmiyorum yani belki 50-60 dan fazla hocam olmustur ve sadece 3 kisiyi tatli buldum aralarindan yani hocam olmana gerek yok seni tatli bulursam zaten yavsiyom bide şoyle bir durum var ben bu cocugu daha once gormustum ve tatli buldugim icin facebooktan matematik dersi verebilir misin tarzi yazdim yani derse ihtiyacim falan yok sadece cocukla yakin olabilmek icin
Cevap sahibi+1 yılya ben seninle tanışsam mı ne :) belki birbirimizi çekici buluruz
Cevap sahibi+1 yılerkek arkadaşın olsaydım sana sahip olmamı ister miydin? yatakta :)
Soran+1 yılIste cocuk bayagi duzgun karekterli yani simdi biraz karekteri bozuk olsun kendinden kucuklerlede ilgilensin diyecem o olmayacak duzgun karekterli olsun diyecem benle ilgilenmiyor tam vie kisir dongu
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum ne demek istediğini
Gizli Üye(30-35)+1 yılhocammm soru değil sana bakcamm yerim seni :) de:)
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahahha cok tatli yaa
Cevap sahibi+1 yılhocanmı:DD
Soran+1 yılEvet yerim seni diyebilirim
Gizli Üye(36-45)+1 yılHocanın yerinde olsam seni oracıkta neyse
04 Yorumla
Soran+1 yılO yuzden senden ders almiyorum
- +1 yıl
Thug Life :D
Cevap sahibi+1 yılniye ya ben iyi ders veririm :)
Soran+1 yılBen sana bir dersini verecem yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılayıp ya. hiç hocaya aşık olunur mu?
08 Yorumla
Soran+1 yılHocama asik olmadim asik oldugum icin ders aliyorum
Cevap sahibi+1 yılhangi dersi alıyorsun
Soran+1 yılMatematik
Cevap sahibi+1 yılmatematik konusunda çok iyiyim. uygun fiyata ben de ders verebilirim :)
Soran+1 yılDers veren hocalardan hoslanmiyorum hoslandigim kisilerden ozel ders aliyorum
Cevap sahibi+1 yılbelki benden de hoşlanacaksın :)
Cevap sahibi+1 yılbana karaktersiz mi dedin yoksa ben mi yanlış anladım :)
Soran+1 yılTamamen dogru anlamissin
Ne dersi aliyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılMatematik dersi 😄😄
Soran+1 yılAskli meskli kume problemleri ahahahha napacan hangi konulari aldigimi
Soran+1 yılOgrencinin talebine gore degisiyor
Anlamıştır.
01 Yorumla
Soran+1 yılYorum icin tesekkur ederim
Anlamıştır.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol yorum icin
- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılBak bunlar günah..
01 Yorumla
Soran+1 yılGunahsa gunah gunahi bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet.
00 YorumlaOlabilir :)
00 YorumlaVerde kurtul
05 Yorumla
Soran+1 yılOlay benim vermemle bitmiyor karsi tarafinda almasi gerekiyor
Soran+1 yılOfff 😜
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz