• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Sizce sağlık çalışanları ülkemizde hak ettiği değeri görüyor mu?

Nasiptenöteyolyok
Nasiptenöteyolyok Takip Et
Xper 4 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
34
Yapay Zekaya Sor
Aldıkları maaşlar normal bir yaşam sürdürmeleri için yeterli mi? (Alıntı)
Sizce sağlık çalışanları ülkemizde hak ettiği değeri görüyor mu?
Maaş Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Sağlık camiası için ilk defa evrensel boyutta bir ihtiyaç doğdu ama sonucunda kendilerine verilen döner sermayeli, bol katkılı maaşların yetersiz olduğunu söylediler.

Bu ülkede çocukluğunda imkanı olmadığı için doktor olmayan milyonlarca insan 4K liralık asgarî ücretle geçiniyorlar.

Her ülkenin bir gerçeği var. Her ülkenin bir GSMH, bir de gelir dağılımı var.

Hepsi memnun değilse, olmadıklarını söylüyorlar. Buyursun, hepsi AB ülkelerine gidebilir.

24 saat sistemine göre çalışan bir askerin polisin ben maaş için ağladıklarını görmedim. Ki bunlar arazide kelle koltukta, canı pahasına vatan için mücadele ediyor. Klimalı odaları yok, kışın kaloriferli ısınma imkanı yok.

Okudum diyecekler şimdi. Doktorasını yapan binlerce asker polis var, bunlar ben merkezde çalışacağım, klima istiyorum, araziye çıkmayacağım da demiyor. Hatta devlet istifa etmemeleri için kanuna süre şartı koyuyor. Hatta okuduğu okulda harcanan paranın 160 katı tazminat istiyor.

Bu ülkede vatanının derdine, milletinin hastalığına düşkün değerli doktor ve sağlık çalışanlarımız da var. Keşke onlara değer verilse ve imamın aldığı maaşın yarısı kesilip onlara verilse...

1
    7 Yorumla
    • ŤƏĐ_MÒSBÝ
      ŤƏĐ_MÒSBÝ
      +1 yıl

Yalnız bahsettiğin üst düzey doktoralı vs askerler doktorlardan çok daha fazla maaş alıyor zaten. Ayrıca arazide kelle koltukta falan da gezmiyorlar. Yanlış bir karşılaştırma olmuş.

Maaş için ağladıklarını görmedim demişsin ama bu yasak zaten. Protesto ettikleri anda işlerine son verilir. Hatta tam detaylarını hatırlamıyorum ama yakın geçmişte oldu bu. Dilekçe ile şikayetlerini ileten bir grup askerin işine son verilmişti, çalışma şartları ile alakalı bir şeydi sanırım.

Her neyse, evet asgari ücret az. Evet herkes fakirleşti. Fakat doktorların son zamanlarda çalışma şartları çok ağırlaştı, ve ciddi anlamda şiddete uğruyorlar. Buna ses çıkarmak en doğal hakları. Buna tepki göstermek yerine herkes kendi mesleği için aynısını yapabilir.

Yorumla
    • Hayal_dir_hayal
      Hayal_dir_hayal
      +1 yıl

@ŤƏĐ_MÒSBÝ polislikte istersen 2 üni oku 2 yüksek lisans yap yine de bir fark yoktur bir polis ve amir arasında bile maaş farkı yok denecek kadar azdır haftanın 4-5 günü ek mesai yaparlar ama ek ücret alamazlar evet karşı çıktıları an meslek hayatları biter

Yorumla
    • ŤƏĐ_MÒSBÝ
      ŤƏĐ_MÒSBÝ
      +1 yıl

@Hayal_dir_hayal Bir polis neden 2 üniversite okuyup 2 yüksek lisans yapsın ki? Ne konuda yüksek lisans yapıyor yani? Bana tuhaf geldi biraz bu yorum. Doktor, mühendis bunlar aynı zamanda bilimsel konularda da çalışabilirler. Askerlerden de radar vs konularında yüksek lisans ve doktora yapanlar oluyor ama polisin zaten yüksek lisanslık bir durumu yok bildiğim kadarıyla. Yine de bilmediğim bir şey varsa düzeltin.

Bakın herhangi bir insan bedeni elverdiği sürece polislik yapabilir. Bunu yapması için ekstra bir zekaya beceriye ihtiyaç yoktur, polis kendine verilen talimatları yerine getirir. Bundan 100 sene sonra belki robotlar tarafından yapılacak bir meslekten bahsediyoruz. Evet çalışma şartları zordur, hiçbir lafım yok, iyileştirilsin kesinlikle.

Ama kaybettiğin doktorların yerini kolay kolay dolduramazsın. Tecrübeli bir uzman doktor kolay yetişmiyor. Bugün giden doktorlardan biri belki de bahsettiğin polislerden birinin hayatını kurtaracaktı. Daha nasıl açıklarım bilmiyorum. Doktor değilim bu arada, yakınlarımdan kimse de doktor değil.

Yorumla
    • Hayal_dir_hayal
      Hayal_dir_hayal
      +1 yıl

@ŤƏĐ_MÒSBÝ adam gitmiş üniversite okumuş üstüne yüksek lisans yapmış sonuç işsiz kalıp polis oluyor ve ayrıca polis olup okuyanlar da var (çok rastladım adamlar polis ama okul okuyorlar üstüne yüksek lisans yapıyorlar)

Yorumla
    • ŤƏĐ_MÒSBÝ
      ŤƏĐ_MÒSBÝ
      +1 yıl

İyi de polislikle alakalı bir şey okumuyor sonuçta. Bahsettiğiniz sorun tamamen ülkedeki işsizlik problemi ile alakalı polislik ile değil.

Yorumla
    • Hayal_dir_hayal
      Hayal_dir_hayal
      +1 yıl

@ŤƏĐ_MÒSBÝ ben doktorları kötülemiyorum ki maalesef ki herkes haketettiği maaşı alamıyor

Yorumla
    • ŤƏĐ_MÒSBÝ
      ŤƏĐ_MÒSBÝ
      +1 yıl

Tabii ki doktorları kötülediğini iddia etmedim ve kesinlikle herkes hak ettiği maaşı alamıyor.

Genel olarak aynı fikirdeyiz. Sadece bi polise alakasız bir konuda yüksek lisans yaptı diye zam yapmak saçma olur onu söylüyorum. Yoksa haklısın herkes sıkıntıda.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ŞimdiÖzgürüz
    ŞimdiÖzgürüz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Doktorlar açısından kamuda hak ettikleri değer verilmiyor diye düşünülüyor, ama özel sektör her önüne geleni kadrosuna alıyor zannediyorlar galiba. Bir insanı üç haftada on sefer devlet hastanesine götürdük çözüm olmadı, en sonunda kıydık paraya özel ünlü bir doktora götürdük adam hassas bir şekilde ilgilendi ve yazdığı ilacın tek bir dozu hemen tesir etti ertesi gün ayaklandı hasta. Devletteki doktorlar da kusura bakmasın bu kadar da memur kalınmaz yani, dalında uzmanlaşır insan biraz. İyiki iki üç kavgaya tutuşanlar olmuş bahaneleride hazır, sanki kavgaya tutuşmayanlar memnun. Hemşirelik v. s. diğer sağlık çalışanlarının şartları da devlette daha iyi olduğundan, özel kuruluşlar bunlara yeterince önem vermediğinden kalitesiz gevşek bir hizmet alıyorsun. Tahlil kan verme v. s. işlerini kamu hastanesinde yaptırıp sonuçlarıyla özeldeki doktora göründüğünde adam akıllı hizmet alıyorsun.

1
    0 Yorumla
  • Handsomehell01
    Handsomehell01 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 583 cevap paylaştı.

Aslında şimdiki çoğu doktor, insanları hasta olduğuna pişman ediyor. Hayatımı kaydırdılar. Maaş az diye gözlerini ameliyata diktiler. Devletteki doktorlar bile bıçak parası alıyor. Her gelen hastaya ameliyat diyorlar para almak için. Birde yanlış ameliyat yapan hayvanlar var. Bu hayvanlar dayağın daniskasını hak ediyor. O yüzden yanlış ameliyat yaptı diye dayak yiyen hiç bir doktora üzülmüyorum. Böyle doktorlar zaten istifa etsin gitsin terzilik yapsın. Adam gibi insan sağlığını düşünen doktorlara ihtiyacı var bu ülkenin.

1
    0 Yorumla
  • tarcinlikekk
    tarcinlikekk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 57%
    +1 yıl

1 yıl yenidoğan yoğun bakımda hemşireliktaptım, 2,5 yıldır yoğun bakımda son 1,5 yıldır covid yoğun bakımdayım. 100e yakın hasta elimde ex oldu. Günlerce oksijen makinelerine bağlı inleyen, bağıran, acı çeke çeke ölen hastalara baktım. 5 günde 3 tane 24 nöbeti tuttum. Eve gidecek dermanımın kalmadığı nöbetlerim oldu ve oluyor. Kaç hastaya entübasyondan önce son suyunu içirdim bilmiyorum. Ben duygusal bir insandım. İnsani duygularımı yitirdim. Ağlayamaz oldum. Kendi babam ciddi bir beyin ameliyatına girdiğinde ben içim içimi yerken ağlayamadığımı farkettim. Bundan daha yıpratıcı ne olabilir? Birileri şımarmış, yapmasalardı, vergimle maaş alıyorlar vs vs diyor. Bu gece maaş yattı ben 3 bin lira vergi ödemişim. Annesini babasını yoğun bakımdan alıp bakmamak için kırk takla atan insanlar gördüm. Ben bu meslekte insanlara iyilik yapılmaması gerektiğini, en ufak bir iyiliğin nasıl suistimal edildiğini öğrendim. Bu milletin %90’ı haketmiyor. Bir gün herkes gerçekten doktora hemşireye muhtaç olacak, o zaman anlayacak kıymetimizi. Tabi bulabilirlerse…

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

25

Cevap

50

Cevap

• Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Gündem konusunda 901 cevap paylaştı.

Kim hak ettiği değeri görüyor ki? Aaa pardon oyuncular hariç. Kimin aldığı maaş normal bir yaşam sürmesini sağlıyor ki? Düzenli bir işin olduğu halde 1 yılda tatil yapamayan milyonlarca insan var.

1
    1 Yorumla
    • ŤƏĐ_MÒSBÝ
      ŤƏĐ_MÒSBÝ
      +1 yıl

Milletvekilleri. 1 dönem yapsalar bile çuvalla para alıyorlar.

Yorumla
  • Sweetsurfer1985
    Sweetsurfer1985 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 75%
    +1 yıl

Sağlık çalışanları s... aaa. l. aaaa. kkk gibi gidip Tıp fakültesi okuyacaklarına gitsinler DUİM Güverte okuyup delikanlı gibi Zabit çıksınlar. Bugün bir güverte vardiya zabiti (3. Kaptan) 4000 USD maaş alıyor.

Ama tabiiii karşısına böyle durumlar çıkabiliyor...

https://www.youtube.com/embed/VYVripa77lI

Ama en kötüsü bu değil. Aylarca aileden uzak kalıyorsun. Baban ölür cenazesine gidemezsin, karın doğum yaparken sen Atlas okyanusu geçersin. Hayat sensiz akıp gider.

Doktorların en azından mesaisi bitince gidecekleri bir evi var. Bizim yok. 2 saat uyku uyuyabilirsek ne mutlu...

1
    0 Yorumla
  • Xman2172
    Xman2172 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Sağlık çalışanları hak ettiği değeri asla almiyor bu ülkede ilk başta hasta yakınları hastaları hastaneye yatınca agresif oluyorlar her an şiddete meyilli oluyorlar oyle bir ortamda çalışmak para ile ölçülebilir bir şey degil ve çalışma saat olarak çok fazla çalışıyor. Bir öğretmen haftada 17 saat çalışırken biz 45 saat ve bizden fazla alıyorlar doktolar hemşireler gelişmiş ülkelere göre en düşük maaşı alan kişilerdir.. yani hem maddi hem manevi değerimiz az bu ülkede ondan dolayı herkes yurt dışına kaçma peşinde..

2
    0 Yorumla
  • FantaziDunyam_
    FantaziDunyam_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Kaç kez maaşlarına zam üstüne zam aldılar, her bir durumları için ekstra ücret alıyorlar bilemiyorum artık.
    Bana , neler yaşıyoruz yaşıyorlar edebiyatı yapmasin kimse, katlar devletin her imkanından , çoğunlukta maddi olarak fazlasıyla faydslaniyorlsr

2
    2 Yorumla
    • aleyy_xx
      aleyy_xx
      +1 yıl

Sence hak etmiyorlar mı? Okadar okul okuyorlar üstelik işleri çok zor bir zahmet alsınlar. Gözünüze batmasın bu kadar!

Yorumla
    • FantaziDunyam_
      FantaziDunyam_
      +1 yıl

@aleyy_xx bak al işte tepki geldi hemen.

@aleyy_xx sen sadece doktor mu zannediyorsun sağlık kurumlarindakini.

Bak sana şöyle söyleyim.
      Doktor, anestezi uzmanı, ameliyathane hemşiresi sınıfı hariç çoğunluğunun bu fazla fazla imkanları hak ettiğini düşünmüyorum.

Kız tada erkek, iki yıllık sağlık teknikerligini bitirmiş, giymiş beyaz önlüğü ( aslında yasak) o da kat kat zamdan faydalanıyor, hasta bakıcı olarak hastahanede işçi kadrosu almış; oda sagliksektoru diye ( hastaya ite kaka bskipta ) oda faydalanır olmuş, iki yıllık yüksekokul bitirmiş, alan dışı tercihle hemşire hemşir olmuş , yanlış iğne seronla hastayı zehirlenmiş , oda kat kat maaş zamları dan imkanlarindan faydalanıyor. O kadar çok ki hak etmeyen, çifte üniversiteler bitirmiş binlerce mühendis şu bu var, aranda da kıytırık alakasız bir sağlık kadrosundaki lüzumsuz kişi kadar imkana sahip değil 👏👏👏👍

Yorumla
  • Aksaçlı87
    Aksaçlı87 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 64%
    +1 yıl

Doktor denince tedirgin oluyorum önüne gelen doktorculuk oynuyor doktorluktan pek anlamıyorlar yakınıma 5 doktor böbrek taşı teşisi koydu 6 ncı doktor durumu çözdü taş olmadığı ortaya çıktı gelde doktora güven

1
    2 Yorumla
    • Aksaçlı87
      Aksaçlı87
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • Nasiptenöteyolyok
      Nasiptenöteyolyok
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • deadalus
    deadalus Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 878 cevap paylaştı.

Bence maaşların hepsi sanki dolarla aliyormusuz gibi duzenlensin madem sarayı bile amerikadan çaktık maaşlar da öyle olsun amerikada asgari ücret 2000 dolar mı bizde 2000 lira olsun biden aylık 30 bin dolar mı alıyor Erdoğan 30 bin lira alsın sonra konuşuruz bazı mesleklerin maaşını yasayabilirligini sonra tekrar konuşuruz

1
    0 Yorumla
  • LaErdi
    LaErdi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 93%
    +1 yıl

Bende sağlık çalışanlarını insanlığa davet ediyorum;
    İnsanlara açıklama yapsınlar
    insanlara surat asmasınlar
    insanlara bulundukları konumu kullanarak kaba davranmasınlar
    işleerini sevmiyorlarsa yapmasınlar
    buraları ben yarattım havasına girmesinler

1
    16 Yorumla
    • Betbetsss
      Betbetsss
      +1 yıl

Peki siz normalde 30dk olması gereken muayene süresinin, 5dkya indiği yerde hekimin size açıklama ve anlatmasını beklerseniz bu süre 5dkyı geçerse sizden sonraki sırada olan hastanın hekimi döneceğini aynı zamanda performans puanını etkilediği için sorun yaşayacağını biliyor muydunuz?

Sizin bu dediklerinizin olmama sebebi doktor değil, doktora bu açıklamayı verecek sürenin devlet tarafından sağlanmamış olmasıdır...

Bir önceki hastadan da şiddet gören bir hekim de size güleryüzle yaklaşım sağlayamaz. İnsanız çünkü robot değil.

İnsan ile uğraşılan her meslek grubu zordur, hasta insan ile uğraşılan meslek grupları ise x3 zor.
      24 saat çalışmış, en az 5-6 sözlü ve 1-2 fiziksel tartışma yaşamış birisinden bu beklenti içinde olduğunuzu rica ediyorum unutmadan yapın bu yorumlarınızı...

Yorumla
    • LaErdi
      LaErdi
      +1 yıl

@Betbetsss ben hiç bir doktorun sabah 8’de gelip işinin başında olduğunu görmedim. Adam gibi konuşsa 5 dakikada yeter. Şiddet tek taraflı değildir. İnsanların sabrı ile oynayıp sonra mağdur edebiyatı yapıyorlar.

Yorumla
    • Betbetsss
      Betbetsss
      +1 yıl

Beyefendi sanıyor musunuz siz 10da polikliniğe başlayan doktor saat 10da geliyor? Bu doktorların servislerde bir sürü yatan hastası var. Sabah 8de gelirler, yatan hastalarını ziyaret eder iyileşme durumlarına bakar tedavi planı hazırlarlar. Varsa taburcu edilecek onları ederler ve sonra polikliniğe hasta bakmaya geçerler. Siz de 9da başlaması gerekirken 9:30da başladı diye evde yattı zannedersiniz...
      siz kaç defa 24 saat boyunca uzun süre hastanede kaldınız ki bu yorumu yapıyorsunuz?
      5 dakika sürede sizin hastalığınızı anlayacak, tanı koyacak, ilaç yazacak ve size bir de açıklama yapacak... bunu yapan hekim yok çünkü hekimler insan. Özelde de 5 dk değil 20 dk muayene süresi var. Fark bu. Doktor aynı doktor. Sadece doktora sunulan şartlar farklı.
      İnsanların sağlığı ile oynanıyorsa bırada sağlığı ile oynan insanlar doktorlar..

Kaç tane cerrah gördünüz siz ameliyat esnasında?

Günde binlerce hasta ile muhattap, bunlar arasında her ırktan her görüşten ve toplumun her kesiminden insan var...

Empati yapmadan, ben merkezli yaklaşıyorsunuz
      Lütfen biraz diğerkamlı olun.

Yorumla
    • LaErdi
      LaErdi
      +1 yıl

@Betbetsss
      Çekirdek ailemde 2 tane sağlık çalışanı var. Uzak akrabalarımda da doktor var. Onlarada aynı şeyi söylerim. burada da aynı şeyi dile getiririm. Doktor eksikse sağlık bakanlığına derdinizi anlatın. İnsanlara köpek gibi davranacağınıza rendevu saatlerini ona göre planlayın. Kalkmışsın burada resmen insanlara kötü davranmaayı savunuyorsun bide şoddoto hoyor diyorsun. Hoştt ordan derler adama

Yorumla
    • -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ
      -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ
      +1 yıl

Doğru konuşan bizim gördüğümüzü gören bir sağlık çalışanı varmış hayret

Yorumla
    • Betbetsss
      Betbetsss
      +1 yıl

İşte sizin gibi, insana hoşt diyen insan azmanları ile uğramak zorunda kalıyoruz
      Randevuları hekim değil, sağlık Bakanlığı verir.
      Özel muayene olmadığı sürece hekimin kendisinden randevu almazsınız.
      Hekime yazılan randevularla alakası olmayan hekimlere şikayet etmektense, rahatsız olduğunuz bu durumu siz sağlık bakanlığına bildirin.

Bakın ben 2 saattir insanlara kötü davranmayı savunmuyorum, bunu dahi algılayamıyorsunuz. Hekimlere sunulan şartların bu olduğunu ve size ayırabildikleri max sürede bundsn daha iyisi olamayacağını ve sistemsel bir sorun olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Ama sizin derdiniz hekimler ve diğer sağlık çalışanları olduğu için bunu anlayamıyorsunuz.
      İstiyorsunuz ki devlet hastanesinde doktor bana 5dk süresi içinde hem tanı koysun, hem bana anlatsın hastalığımı hem açıklama yapsın. Bunun imkansızlığını anlayamıyorsunuz.

Bunlardan rahatsız iseniz devlet hastanesine değil, aynı hekimin özel muayenehanesine gidersiniz 50dk size anlatır.
      Sorun hekim değil. Anlıyor musunuz? Sorun hekim değil sorun hekime sunulan imkanlar neticesinde hekimin max yapabileceğinin bu olması.
      Ben 16 yaşımdan beri hastanelerde olan bir insan, bir sağlık çalışanı ve bir birey olarak söylüyorum.

Yorumla
    • LaErdi
      LaErdi
      +1 yıl

@Betbetsss
      Bu bahaneleri dinlediğimde trafikte öküz gibi korna çalıp insanların ve arabaların üstüne üstüne süren magandalar aklıma geliyor. Ne demişler ; beğenmiyorsan yapma.

Yorumla
    • Betbetsss
      Betbetsss
      +1 yıl

İşte ben de size diyorum, devletin size sunduğu şartlardan memnun değilseniz bu orada çalışan hekimin değil, sistem ve devletin suçu.
      Gelmeyin o zaman devlet hastanelerine, gidin özele.
      Devlet size bu imkanı sunuyor, kullanın ya da kullanmayın size kalmış.
      Ne demişler; beğenmiyorsanız gelmeyin. :))

Yorumla
    • LaErdi
      LaErdi
      +1 yıl

@Betbetsss
      Tüm ailemin tamamlayaıcınsağlık sigortası var zaten. Devlette de işim olduğunda aileminde sağlık çalışanı olduğunda ayrıcalıklı oluyorum zaten. Ayrıca benim paramla maaşını alıp aç karnını doyurusunda bana mı gelme diyorsun. Buda ayrı ironi

Yorumla
    • Betbetsss
      Betbetsss
      +1 yıl

Ailenizdeki sağlık çalışanlarının da aç karnını doyursaydınız da keşke bu acınası sağlık sistemimde olmasaydılar.

Ailenizdeki sağlıkçıları kullanıp diğer insanların önüne geçen bencil bir canlı olarak benim karnımın derdine düşmeyin siz. Zira ailem benim boğaz ve karın tokluğumun endişesini güder. Siz böyle haddiniz olmayan konulara yorum yapmayın.

Sağlık sigortanızı ödeyip, tok karnınızla özel muayeneye gidin.

Maddi imkan ve olanaklarından haberdar olmadığınız insanları da “aşağılamak” derdine düşmeyin.
      Zira sizin gibi magandalardan çok var.

Elektrik, su faturası ödemekle siz bizim maaşımızı Ödemiş olmuyorsunuz. Çünkü bu devlete vergi verenlere bakın başı kimler çekiyor görürsünüz. Gerçi görebilmek için önce taktığınız o at gözlüklerinizi çıkartmanız gerek, siz de zahmet olacak ama... neyse.

Yorumla
    • LaErdi
      LaErdi
      +1 yıl

@Betbetsss
      Herkes hakettiğini alır merak etme
      Bak özel hastanelere kaç tane şiddet görüyorsun
      İnsanlıktan nasibini almışlar
      Birde kendine bak

Yorumla
    • Kazgan
      Kazgan
      +1 yıl

Az sakın olsanız olur mu kırmasanız birbirinizi araya giriyorum ama

Yorumla
    • Betbetsss
      Betbetsss
      +1 yıl

@Kazgan işte böyle insanlar ile muhattap olma zorunda olduğu için zaten sağlık çalışanlarının işi zor oluyor ya...

Beyefendi siz benim devlette çalıştığımı nereden biliyorsunuz da yorum yapıyorsunuz? 😂
      Bakın ben sizin gibi insan azmanları ile muhatap olmamak adına hemşireliği bırakmış, branş ve alan değiştirmiş biriyim.
      En son Antalya medicalparkta bir hekim şiddete uğradı. Sizin gibi insan azmanları devlette de, özelde de aynı maalesef. Ama sağlıktan men yasası geldiğinde kedi gibi olursunuz. :))))
      O zaman böyle atıp tutmaz, tamamlayıcı sağlık sigortanız ile miyavlarsınız.
      Zira daha muhattaplarınıza “siz” diye hitap edemeyen siz ile ben denk olamayız zaten.
      Statüm nedir, ne iş yaparım veya ailem kim bilmeden “aç karnını biz doyuruyoruz” diyen bir cahilsiniz.
      Kendinizi bu kadar da yüceltmeyin ya.
      Kendime bakıyorum, kendimi de biliyorum. İnsanın kendini, yerini ve haddini bilmesi önemli.
      Siz de kendinizi, yerinizi ve HADDİNİZİ bilin, az insan olun lütfen.

Yorumla
    • Kazgan
      Kazgan
      +1 yıl

@Betbetsss tm sakin olun oda yorum yazmamış zaten huzurunuzu kaçırmayın

Yorumla
    • LaErdi
      LaErdi
      +1 yıl

Vasat insana ne anlatcaksın

Yorumla
    • Kazgan
      Kazgan
      +1 yıl

Tm tm ikiznizde kötü değilsiniz sadece anlaşmazlık yaşadınız o kadar boş verin

Yorumla
  • Teόmάń
    Teόmάń Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Dil kurslarının hepsinde sağlık çalışanları var. Hepsi yakın zamanda başka yerlere göç edecek ve doktorundan hemşiresine kadar kimse kalmayacak. O zaman belki toplum ve yönetim olayın ciddiyetini anlar. Bizde bir huy vardır. Dibin dibini görmedikçe akıllanmayız.

1
    0 Yorumla
  • nghtskip
    nghtskip Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

Bazıları görüyor evet ama bazen de gerçekten hani diyolar ya sağlıkçılara şidet oluyor vs diye hak ediyor yani bazıları ayrıca da sağlık sektöründe çok fazla usulsüz lük oluyor mesai saati dışında işten çıkma lar muayene geç gelenler vatandaşa aykırı hareket etmeler evdeki sorunları işe yansıtmalar bunlar gibi bi çok şeyler var yani.

1
    0 Yorumla
  • Yeniumut
    Yeniumut Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 87%
    +1 yıl

Aslında sorun maaş değil yoğun tempo ve ülkedeki yaşam şartlarının pahalasmasi eğitime önem verilmemesi ülke nüfusu çoğalıyor doktorlar yetersiz kalıyor artık sorunun temeli aslında eğitim ve çalışma sisteminin berbatligi örnek sağlık ocaklarının çoğunda artık Suriyeli doktorlar çalışıyor

1
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 536 cevap paylaştı.

İşini hakkıyla yapan kimsenin hakkı teslim edilmiyor bu ülkede sürekli gittiğim bir çorbacı vardı adam on numara çorba yapıyordu çok temiz sterildi kimse gitmedi zarar etti şimdi yerine açılan çorbacı mikrop yuvası dolup taşıyor müşteri kayıyor. Hangi meslekten olursa olsun doktor, avukat, mühendis, müteahhit, esnaf vs işini layıkıyla yapan adamın ayağını kaydırıyorlar

1
    0 Yorumla
  • hayalmee
    hayalmee Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 515 cevap paylaştı.

İşini hakkıyla yapanları tenzih ederek bazı sağlık çalışanları tüccara tacire dönmüş insanın sabrını zorlamayı bırak lanet ettiriyorlar doktor demeye bin şahit ister böyleleri bir an evvel tespit edilip men edilmeli

4
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 981 cevap paylaştı.

Sanmıyorum, haklılar, çalışma şartları çok ağır artık ve önceside okuma zamanı vs her açıdan sancılı. Ülkedeki dr kesimin sadece (diğer sağlık çalışanları değil) en yüksek maaş ve üstünlüğü olmalı milletvekilinden bile...

1
    3 Yorumla
    • Hayal_dir_hayal
      Hayal_dir_hayal
      +1 yıl

Neden diğer sağlık çalışanları okuyup emek vermiyor mu?

Yorumla
    • Hayatgercek
      Hayatgercek
      +1 yıl

@Hayal_dir_hayal aynı seviyede okumuyor ve o okullara girmek herhangi bir üniversiteye girmek gibi değil. Okuma yılı ve sonrası yine uzun bir süreç. 4 yılda bitmiyor normal Uniler gibi emek çok fazla

Yorumla
    • Hayal_dir_hayal
      Hayal_dir_hayal
      +1 yıl

İyi bir üniversitede tıp dışında sağlık bölümü okursan baya emek veriyorsun artı üstüne yüksek lisans ve doktora da yaparsan baya baya emek vermiş olursun aslında üniversite önemli diğer meslekler için :)) iyi üni de seni rahat okutturmazlar

Yorumla
  • Sınanreıs12
    Sınanreıs12 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl

Hastaneye gidince hiç iplemiyorlar. Ölsen umurlarinda değil. Onların çalışma şartlarının bizim suçumuz olduğunu bir doktor anlayamiyorsa doktor da olmasın bu zahmet. Tam bir cahil davranışı sergiliyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Ftyusuf
    Ftyusuf Takip Et
    Yoda Yaş: 58 , eic 75%
    +1 yıl

normal bir yaşam sürdürecek kadar para tanımı dr. için geçerli değil. dr. ları başımızın üzerine taşımamız lazım.. en fazla parayı kazanan meslek grubu olması lazım. dr. olmak kolay değil, icra etmek hiç kolay değil.

1
    0 Yorumla
  • Demir666
    Demir666 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl

Agresif stres ile iş yapılmaz hepsi için söylemem işini severek yapıp maaşını yadırgamayan insanlarda var ne yazık ki yurt dışı hayalleri kırıyorlar haklılar mi bilmem ama bu ülkenin gelişmiş doktorlara ihtiyaç var.

1
    0 Yorumla
  • shisui-kun
    shisui-kun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

bence hiçbir meslek değer görmüyor doktorun onun bunun maaşını sorgulayacağınıza ülkede sırf siyasi bir partinin yandaşı diye alınan paraları sorgulayın

2
    0 Yorumla
  • -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ
    -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Bir soru sorulunca ağız burun kıvırıyorlar işini adam gibi yapanlara sözüm yok hepsi havalı takılıyor bunları görmezden geliyoruz sadece doktorlar değil hemşireler danışmanlar daha fena.

1
    0 Yorumla
  • Pokerrface
    Pokerrface Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Tabiki hak ettikleri değeri görmüyorlar ancak kimse dokunulmaz olmamalı bu ülkede herkes yargılanmalı doktor diye üste çıkma hakkı yok vatandaşlardan üstün görmesinler kendilerini

1
    0 Yorumla
  • MD_avicenna_
    MD_avicenna_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Değer görmek falan istemiyoruz. Bizim istediğimiz özlük haklarımızın düzeltilmesi, yaptığımız işin karşılığı uygun bi maaş ve insani şartlarda çalışmak.

1
    0 Yorumla
  • yrmz3405
    yrmz3405 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

Neden sadece saglik calisanlari sorulur ki hep. Ben muhendisim ayni sorun bizler icin de var. Sorulmasi gereken ulkemizde hangi meslegin hakettigi degeri gordugu.

2
    3 Yorumla
    • Nasiptenöteyolyok
      Nasiptenöteyolyok
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • yrmz3405
      yrmz3405
      +1 yıl

O yuzden butun mesleklerin hakettigi degeri gormesini umalim

Yorumla
    • Nasiptenöteyolyok
      Nasiptenöteyolyok
      +1 yıl

Aynn öyle

Yorumla
  • CatsDream
    CatsDream Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Ülkede sadece 2 saat namaz kıldırıp namaz kıldıran imamlar'dan başka değer gören başka bir çalışma dalı yok.

2
    0 Yorumla
  • lahee
    lahee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 46%
    +1 yıl

Bence bu ülkede hiçbir çalışan hakkettiği değeri görmüyor maalesef

3
    0 Yorumla
  • senol67671
    senol67671 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Bence kimse gormuyor bunu sadece saglik calisanlarina baglamak sacma 12 saat calisanlarda var bu ulkede sadece saglikcilar yok

1
    0 Yorumla
  • Ogretmenbirkadin
    Ogretmenbirkadin Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır! Sağlık çalışanları bulgaristanda bile 2 kat daha rahat ve refah hemde kanunen daha güvendeler! Gerisini siz düşünün artık...

1
    3 Yorumla
    • WhatTheBok
      WhatTheBok
      +1 yıl

@Ogretmenbirkadin öğretmenim bana ulaşabilir misin bi

Yorumla
    • Ogretmenbirkadin
      Ogretmenbirkadin
      +1 yıl

@WhatTheBok ne için?

Yorumla
    • WhatTheBok
      WhatTheBok
      +1 yıl

Bişeyler danışmam lazım

Yorumla
  • Kazgan
    Kazgan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Ne yönden parasalmı sagınlıkmı cevaplar bunlara göre değişir

1
    0 Yorumla
  • Kominikeysinn
    Kominikeysinn Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl

Doktorlara ve öğretmenlere yoğun şiddet uygulanıyor

1
    0 Yorumla
  • Benaslışok
    Benaslışok Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 51%
    +1 yıl

Ülkemizde hangi meslek mensupları hak ettiği değeri görüyor ki sağlık çalışanları görsün. 😏

1
    0 Yorumla
  • GoogleAmcanız
    GoogleAmcanız Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Sağlık çalışanları çok şımartıldı iktidar eli altında

1
    0 Yorumla
  • gülümserkene
    gülümserkene Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Özel diş hastanesinde bir doktorun günlük kazancı ortalama 5k civarı.

1
    0 Yorumla
  • Darkness28
    Darkness28 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 53%
    +1 yıl

Sadece onlar değil nerdeyse kimse hakettiğini alamıyoe

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Doktorların da hepsi aynı değil bazıları çok agrasif ilgisiz soru sorulmuyor eskiden desteklerim artık desteklemiyirum

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hiçbirimiz hak ettiğimiz değeri görmüyoruz maalesef ama doktorların durumu daha kötü. O kadar yıl oku emek ver, maruz kalınanlara bak

1
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

görmediklerine eminim..
    özellikle atanamayıp özel hastane de çalışanlar..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

yaşlı siysetçilerin malvarlıklarını neden sorgulamıyoruz

1
    0 Yorumla
  • -sRomantikAdam-
    -sRomantikAdam- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Görüyorda grev falan yapip vatandaşi. madur etmese olan yine vatandaşa oluyor umarim bir gün polise askere ihtiyaç duyarlar ozaman onlar grev yapar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Daha ne alsinlar, ayligina servet mi odensin amanakim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aldıkları para gayet yeterli rahat batıyor, sevmeyen varsa drfoşur bulunmaz hint kumaşı depiller para ya onlar kadar tapan meslek görmedim

1
    0 Yorumla
  • tamam-jülüde-olşunnn
    tamam-jülüde-olşunnn Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Hayır, görmüyor: Görüyor olsa bir sağlık çalışanı 2 ayda 3 kez nasıl saldırıya uğrayabilir?

1
    0 Yorumla
  • FaKeLiiFe
    FaKeLiiFe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Ülkede hakettiği değeri göremeyen tek meslek grubu varsa o da Uzman Çavuşlardır.

1
    7 Yorumla
    • shisui-kun
      shisui-kun
      +1 yıl

he enistem dalga geciyor benimle lise mezunum 10k maaş alıyorum sen üniversite okuyacaksın 6k maaş alacaksın diyor güldürme istersen uzman cavus kendisi

Yorumla
    • FaKeLiiFe
      FaKeLiiFe
      +1 yıl

@shisui-kun Değer maaşla ölçülmüyor ama? Sen git içeride gör onları..
      Hep ezilen, öne sürülen, erden farkı olmayan personeller onlar.

Yorumla
    • shisui-kun
      shisui-kun
      +1 yıl

mobbing her yerde var maalesef

Yorumla
    • _Anunnaki_
      _Anunnaki_
      +1 yıl

Onlar profesyonel askerler., savaş makineleri yeterli parayıda alıyorlar mobbing ayrı durum olsada öne sürülmekten şikayet edemez profesyonel askerin görevi savaşmaktır gerekirse ölmektir.. Bunu kendi seçti

Yorumla
    • FaKeLiiFe
      FaKeLiiFe
      +1 yıl

@_Anunnaki_ Tamam onu geçelim. Üslerinin egosunu da tatmin etmek zorundalar hep.

Yorumla
    • shisui-kun
      shisui-kun
      +1 yıl

iyi de bu sadece uzman çavuşta mı var subay astsubaya astsubay uzman çavuşa evet zor bir meslek ama bunu bilerek gidiyorsun asker oluyorsun zaten orada emir alacağını biliyosun

Yorumla
    • shisui-kun
      shisui-kun
      +1 yıl

o da kişilerin karakteri ile alakalı bizim bahsettiğimiz değer devlet tarafından değer görmemek

Yorumla
  • byRagnarLoftbrok
    byRagnarLoftbrok Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Fazlasını görüyor hatta

2
    0 Yorumla
  • Tubaacelyaaa
    Tubaacelyaaa Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 87%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 688 cevap paylaştı.

Maalesef ki görmüyorlar

1
    0 Yorumla
  • zeynebpbuyukinan
    zeynebpbuyukinan Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Sorulması bile çok saçma tabiki de hayır

1
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.

Hayır Her şeyde olduğu gibi görmüyorlar

1
    0 Yorumla
  • çileklimufin
    çileklimufin Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Hiçbir meslek grubu gibi görmüyor

1
    0 Yorumla
  • pammy7888
    pammy7888 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Ne saygı görüyorlar ne hak ettiklerini

1
    0 Yorumla
  • _BuBenimÖyküm_
    _BuBenimÖyküm_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Aklı olan doktor yurtdışına gider

1
    0 Yorumla
  • cnkblt
    cnkblt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Kimse hak ettiği değeri görmüyor

1
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Doktorların yanındayım

1
    0 Yorumla
  • 68-Ayyıldız
    68-Ayyıldız Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 85%
    +1 yıl

Kimse hak ettiği değeri görmüyor

1
    0 Yorumla
  • whitecruz1000
    whitecruz1000 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 37%
    +1 yıl

Bence az kazanıyorlar

1
    0 Yorumla
  • Rhaast
    Rhaast Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 46%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 412 cevap paylaştı.

Bazısı evet bazısı hayır

1
    0 Yorumla
  • ahmetcann01
    ahmetcann01 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bu ulkede hicbır calısan hakettigını gormuyor

1
    0 Yorumla
  • kralkobrax21
    kralkobrax21 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 52%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı.

% 90'lık kesim hak ettiği değeri görmüyor.

1
    0 Yorumla
  • walkerrr34
    walkerrr34 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 60%
    +1 yıl

Bence az

1
    2 Yorumla
    • walkerrr34
      walkerrr34
      +1 yıl

Sağlıkçı mısınız

Yorumla
    • Nasiptenöteyolyok
      Nasiptenöteyolyok
      +1 yıl

Hayır değilim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence kendilerine de biraz özeleştiri yapsınlar.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tabiki görmüyor
    sağlıkçıyım ordan biliyorum

1
    0 Yorumla
  • AtLaS_006
    AtLaS_006 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

Fazlasıyla alıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yatın yatın yanlıs igne yapın öldurun ya da sakat bırakın ondan sonra saglık calısanlarına şiddette hayırmıs beter etsinler sizi

0
    0 Yorumla
  • anneoğul
    anneoğul Takip Et
    Xper 2 Yaş: 56
    +1 yıl

bazen gibi gibi canım

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Sizce sağlık çalışanları ülkemizde hak ettiği değeri görüyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce sağlık çalışanları hak ettikleri değeri görebiliyor mu? 7 cevap verildi
Sizce ülkemizde doktorlar hak ettiği saygıyı görüyor mu? 12 cevap verildi
Bugün Tıp Bayramı! Sağlık çalışanlarının şartları yeterince iyi mi sizce? 10 cevap verildi
Sağlık sektörü maaşlardan memmun değil mi? 9 cevap verildi
Ülkenin yüz karası sağlık çalışanları değil mi? 10 cevap verildi
Sağlık personelleri çalışanlarından memnun musunuz? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manzaraya karşı favori içeceğiniz hangisi?
  • Konuşmayı seviyor musun?
  • Aşka ayrılık zor mu?
  • Doktoru dinler misin?
  • Civic Fd6 nin iç tasarımı nasıl sizce?
  • Ulaşınca heyecanını kaybettiğiniz bir şey oldu mu?
  • Erkekler de zengin sevgili hayali kurar mı?
  • Bu eller sadece soru sormuyor 😃?
  • Yıllardır erken uyuyamıyorum, uyku düzenimi kalıcı olarak nasıl düzeltebilirim?
  • Marjinal bir tarzınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨