Gündem Marmara'da beklenen deprem geldi, kimler hissetti? Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Günler öncesi tahmin etmeleri şaşırtıcı.. kimler hissetti. Tekirdağ-sarkoy açıklarında. 4.4 Marmara'da beklenen deprem geldi, kimler hissetti? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Avukat1Hanım Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl “Marmara’da beklenen deprem geldi” derken büyük İstanbul depremi oldu felan sandım :D 1 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yalandır diye Kandilli ye baktım Twitter'dan evet Tekirdağ da olmuş ama hayret hissetmedim hiç 1 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Gündem konusunda 731 cevap paylaştı. Deprem bilgi sistemi 3.0 adlı kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü uygulamasını kullanan birisi bu hattın aylardır küçük küçük şiddetli depremler ile sallandığını bilir 0 0 Yorumla
Goddessofbeauty Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yatakta boş boş yatıyordum hissettim ama umrumda olmadı zaten ölü gibiyim deprem olsa ne degisecek 1 5 Yorumla Geralgine +1 yıl Tekirdağ'ın neresi Yorumla Goddessofbeauty +1 yıl Ne tekirdagi istanbuldan hissettim ben Yorumla Geralgine +1 yıl Vay be iyiymiş Yorumla Goddessofbeauty +1 yıl Galiba Kafayi yedim Yorumla Geralgine +1 yıl Kesin yemişsin Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Gündem konusunda 621 cevap paylaştı. Hissettik masa sallandı ses falan geldi allahtan kısa sürdü ya arkadaşlarla baya korktuk o saniyeler içinde 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Tekirdağdayim hissetmedim 4 2 Yorumla Geralgine +1 yıl Vay be, Süleymanpaşa mi 😄 Yorumla ademmm59 +1 yıl Çorlu baya sallandı Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Günlük deprem geliyor diyorlar.Depremin tahmini olamaz, hepsi emin olun şarlatan.Bilimsel olarak bilebilmenin hiçbir yolu yok. 1 0 Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Deprem tahmin edilemez. 4-5 gibi büyüklükler zaten yılda bi kaç kez olur. 0 0 Yorumla
tavuk_vicdanlı Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Gündem konusunda 457 cevap paylaştı. depremi hisseden herkese geçmiş olsun zaten uzmanlar uyarı yapmıştı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende İstanbul'da niye elektrik gitti diyorum 2 5 Yorumla Geralgine +1 yıl Ahaha ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bilim yorum olsun diye yazdım hele at bi xper😄 Yorumla Geralgine +1 yıl Hele mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon rica etsem yorumuma karşı bi xper atar mısın? Atmışsın zaten teşekkür ederim. Takılıyoruz burada dimi Yorumla Geralgine +1 yıl Yat uyu ya Yorumla
yüzyüzeykensevişelim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun, Allah korusun 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Evet herkese geçmiş olsun 1 0 Yorumla
Ez_Mirza4 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Hissetmedim eve gidiyordum o saatlerde muhtemelen ondan 0 0 Yorumla
canlibomba1 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Yenimi bu 1 10 Yorumla Geralgine +1 yıl Evet Yorumla canlibomba1 +1 yıl Nerelerde hissedilmis nerdeolmus Yorumla Geralgine +1 yıl Tekirdağ Şarköy tarafi , sen nerdesin Yorumla canlibomba1 +1 yıl Tekirdağ dayim ama hissetmedim Yorumla Geralgine +1 yıl Bende Tekirdağ, kısa sürdü zaten ama büyük bekleniyor Yorumla canlibomba1 +1 yıl Tekirdağ da degilim Yorumla canlibomba1 +1 yıl Ama yakinlarimiz var😅orda oturuyomus gibi yazdım Yorumla Geralgine +1 yıl Öyle dedinya az önce Yorumla canlibomba1 +1 yıl Geçmiş olshn Yorumla canlibomba1 +1 yıl Evet ama ciddi değildim Yorumla
fatoşşist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl ne depremi ya 1 5 Yorumla Geralgine +1 yıl Tekirdağ da mısın Yorumla fatoşşist +1 yıl bu saatte mi. istanbıla bunkadar yakın bir yer bir de. tetikleme durumu yoktur umarım Yorumla Geralgine +1 yıl Depremin saati mi varmış Yorumla fatoşşist +1 yıl saati yok da İstanbul depremini bu saatte tetiklemesi fikri bile rahatsız edici. istanbuldayım bu arada. Yorumla Geralgine +1 yıl Biliyorum söylemiştin Yorumla
ϻerii_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hiç hissetmedim, yakınım halbuki. 1 3 Yorumla Geralgine +1 yıl Edirne pekte yakın değil Yorumla ϻerii_ +1 yıl 1 - 2 saatlik yol Yorumla Geralgine +1 yıl Tamam Yorumla
CodeGenesis Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Beklenen derken? Bu kadar mı uzaksın dünyadan? 0 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Marmarada yaşamıyorum, o yüzden hissetmedim. 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Geçmiş olsun Marmara. orada yaşamıyorum. 0 0 Yorumla
Bahtıs2ikpiyade Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl İstanbul depremi felaket getirir 0 0 Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Trakyadayım ama hissetmedim 0 3 Yorumla ademmm59 +1 yıl Çorlu'da baya salladı kısa sürdü Yorumla kafeinsever +1 yıl @ademmm59 burgazda tık yoktu Yorumla ademmm59 +1 yıl Doğrudur hepimize geçmiş olsun. Mutlu sabahlar Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ben bişey hissetmedim evde değildim belki 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun herkese 0 0 Yorumla
benyossikohen Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl ne hissettim ne gördüm senden öğreniyorum şuanda 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hissetmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
“Marmara’da beklenen deprem geldi” derken büyük İstanbul depremi oldu felan sandım :D
Yalandır diye Kandilli ye baktım Twitter'dan evet Tekirdağ da olmuş ama hayret hissetmedim hiç
Deprem bilgi sistemi 3.0 adlı kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü uygulamasını kullanan birisi bu hattın aylardır küçük küçük şiddetli depremler ile sallandığını bilir
Yatakta boş boş yatıyordum hissettim ama umrumda olmadı zaten ölü gibiyim deprem olsa ne degisecek
Tekirdağ'ın neresi
Ne tekirdagi istanbuldan hissettim ben
Vay be iyiymiş
Galiba Kafayi yedim
Kesin yemişsin
Hissettik masa sallandı ses falan geldi allahtan kısa sürdü ya arkadaşlarla baya korktuk o saniyeler içinde
Tekirdağdayim hissetmedim
Vay be, Süleymanpaşa mi 😄
Çorlu baya sallandı
Günlük deprem geliyor diyorlar.
Depremin tahmini olamaz, hepsi emin olun şarlatan.
Bilimsel olarak bilebilmenin hiçbir yolu yok.
Deprem tahmin edilemez. 4-5 gibi büyüklükler zaten yılda bi kaç kez olur.
depremi hisseden herkese geçmiş olsun zaten uzmanlar uyarı yapmıştı
Bende İstanbul'da niye elektrik gitti diyorum
Ahaha ne alaka
Ne bilim yorum olsun diye yazdım hele at bi xper😄
Hele mi
Pardon rica etsem yorumuma karşı bi xper atar mısın? Atmışsın zaten teşekkür ederim. Takılıyoruz burada dimi
Yat uyu ya
Tekirdağ daym hissetmedim
Geçmiş olsun, Allah korusun
Baya yakınım ama hissetmedim valla
Deprem demeyin içim ürperiyor
Evet herkese geçmiş olsun
Hissetmedim eve gidiyordum o saatlerde muhtemelen ondan
Yenimi bu
Evet
Nerelerde hissedilmis nerdeolmus
Tekirdağ Şarköy tarafi , sen nerdesin
Tekirdağ dayim ama hissetmedim
Bende Tekirdağ, kısa sürdü zaten ama büyük bekleniyor
Tekirdağ da degilim
Ama yakinlarimiz var😅orda oturuyomus gibi yazdım
Öyle dedinya az önce
Geçmiş olshn
Evet ama ciddi değildim
ne depremi ya
Tekirdağ da mısın
bu saatte mi. istanbıla bunkadar yakın bir yer bir de. tetikleme durumu yoktur umarım
Depremin saati mi varmış
saati yok da İstanbul depremini bu saatte tetiklemesi fikri bile rahatsız edici. istanbuldayım bu arada.
Biliyorum söylemiştin
Hiç hissetmedim, yakınım halbuki.
Edirne pekte yakın değil
1 - 2 saatlik yol
Tamam
Beklenen derken? Bu kadar mı uzaksın dünyadan?
Hiçbir şey hissetmedim
Marmarada yaşamıyorum, o yüzden hissetmedim.
Geçmiş olsun Marmara. orada yaşamıyorum.
Ben hissetmedim geçmiş olsun
İstanbul depremi felaket getirir
Trakyadayım ama hissetmedim
Çorlu'da baya salladı kısa sürdü
@ademmm59 burgazda tık yoktu
Doğrudur hepimize geçmiş olsun. Mutlu sabahlar
Ben bişey hissetmedim evde değildim belki
Sanki hissettim gibi.
Kedimle oynamaktan hissetmedim
Hissetmedim geçmiş olsun
Hissetmedim
Büyük İstanbul depremi mi? 🤔