İstanbul'da deprem olursa bağımsızlığımızı kaybederiz
diye söylüyorlar.
İstanbul'da deprem olursa bağımsızlığımızı kaybederiz
diye söylüyorlar.
Hislerim çok kuvvetli benim deprem olacak dedim önce yerden yumruk gibi vurdu sonra salladı durdu.. Ereğli sınırına 1 km var neredeyse tekirdağ diyebilirim , deniz dibinde yaşadığımız için net hissediyorum evi kendimiz yaptık bütün malzemeler kaliteli kontroller her şey tamam 99uda burada yaşadık 2019uda şükür bir şey yok. .
Evet marmara depremi olursa bağımsızlığı elden kaybederiz bu doğru çünkü bütün piyasa burada resmen ülkenin kalbi burası o yüzden daha çok bilinçli olup araştırma yapmak lazım benden söylemesi.
Adalar fayı ölü fay deprem olmaz tekirdağda 40km fay var o da 6.5 geçmez 6.5 tehlikelimi tehlikeli ama onunda 10 yıl içinde olma olasılığı %2
Burada istekli bir fay var her ne kadar enerjisini atmış olsa da sıkıntı her an çıkarabilir o da yine gölcük izmit fayı istanbulu etkilerse o etkiler
Kahraman maras deprem 15 milyon kişi etkilendi bu ekonomi zarar verdi
İstanbul'da deprem olursa ülke ekonomi durur ülkenin atar damarı bildiğin
İstanbul'da olacak bir deprem ülkenin bağımsızlığını kaybetmesini sağlar
Cevap
6Cevap
Türkiye genelinde hazırlık olması lazım, yoksa tarih tekerrür eder
Güçlü bir İstanbul depremi ile evet ölüm ve ekonomik krizin yaninda başka şeyler de getire bilir
İstanbul'da da olucak ztn de en az hasarla atlatabilmek önemli olan
Bence o kadar büyük olmayacak deprem
bilim bence ile yürümüyor
Orası öyle tabi önlem alınmalı ama gereksiz korku yayılıyor
Bir kere hala bir şeyler yapılabilir zaman var ikincisi sürekli aynı şeyleri duymaktan komplo teorilerinden bıktık.
Depremden korkan onun gibi olsun.
Önlem şimdiden alınmalı bence.
Amaç o zaten
Kaçlık
Ne zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?