AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
16 yaşında çocuk nişanlandirilir mi
Allah o itinde bin belasını versin
Yazacağım şeyler KS kurallarına aykırı olacağı için sessiz biçimde tepkimi belli etmeye geldim...
16 yaşında ne nişanlısı arkadaş nasıl ülke olduk biz
Her insan cinayet işleyemez. Allah çocuklarımızı ve bizi bu cani ruhlu katillerden korusun.
Aileler de gereken cezayı sonuna kadar almalı ama nerdee
İşte bu yüzden her insan yaşamayı hak etmiyor Tanrı az zeki olsaydı bunu çoktan anlardı
O kadar basit ki abi. Ufacık milimetrik bir hareketle katil olabilirsin.
Nedion abi
@im176 can almak bu kadar basit mi demiş ben de evet dedim. Silahın tetigi milimetrik hareket eder parmağını birazcık oynatman yeter. Ben ne kadar basit olduğunu anlattım sadece.
Doğa avcı lehine çalışır doğada boğazı koruyucu ekipmanla doğmuyoruz haklısın aslında
@im176 insanın gözünün dönmesi yeterli oluyor can almak için. Benim öğretmenim kendi canını aldı. Hasta olduğunu öğrendi kendini öldürdü. Aslında birini öldürmek çok kolay.
Kızı bırakmayan psikopat o. Gözünü döndürecek bir şey yoktu. Toplumun refahını bozan bir çöp parçası toplumdan izole olması gerekirdi. Birini öldürmek erkekler için kolay. Ne de olsa avcı onlardı.
@im176 o tip insanlara ben de anlam veremiyorum zaten.
Aslında insan dememek lazım onlara.
Bu rtük nerde böyle haberleri verdikçe cahil kesimlerin aklını çekiyorlar basında bilerek yapıyor bunu dikkat çekmek için
Bu içeriği gördükçe içim parçalanıyor sırf bu yüzden engelleyeceğim
16 yaşındaki çocuğu nişanlayan ailesi onun katilidir
Selam. Gerçekten yazık. Hem zorla nişanlanıyor hemde öldürülüyor...
Allah öyle aileninde o orsp cougunun da belasını versin inşallah
Allah rahmet eylesin. O anne baba da cezasını çekmeli
16 yaşında nişanlı olduğuna mı şaşırayim öldürü.. Bu ülkede zihniyet ve yöneyim anlayisi değişmedikçe bi bk düzelmeeeez
İşte Böyle canım İçinde Olduğumuz Bir Toplumda Yaşıyoruz Maalesef
Lan cahil yazdıydım😂
Bazı kelimeleri site otomatik değiştiriyor
Teşekkür Ederim Ben Yeni Kullanmaya Başladım
Anladım hoş geldin kardeşim.
Yahu nereden başlasam bilemedim. 16 yaş ve nişandan tut her şeye kadar fiyasko bir olay.
Aileler de cezalandırılmalı. Katil sadece suçu işleyen değil! 16 yaşındaki bir çocuğu nşlanlayanlar da suçlu
Zaten ilk baş kızı 16 yaşında evlendirmek isteyen aile suçlu
Cehaletin izinde yürüdükçe daha da kötü oluyor her gün, ne ceza var ne caydırma, sadece yanan canları görüp bir süre sonra unutarak alıştırıyorlar...
Allah rahmet eylesin. Gerçekten yazık olmuş gencecik kıza. Umarım gideceği ceza evinde Gültekin Alan yürekliler vardır
O aileden diğer çocukları alması lazım ailenin böyle aile olmaz olsun
Devletin*
Yapan, yatıran, katkısı olan, nişalayan, zorlayan, aracı olan herkesin haysiyetini şerefini s*keyim. Çocuk lan daha o, çocuk! Bu ülkede yaşanmaz arkadaş.
Maalesef Şu Devirde Adam Öldürmek Kadar Basit Bir Şey Yok ☹️
16 yaşında çocuğa Nisan takmak İle zaten suç işlemişler olacağı buydu çocuk yaşta birine nişanlamak
burada sadece bir katil yok. Ailesinide içeri atsınlar reziller
Ülkenin "Maske Kimsin Sen" gibi programları kapatmak kadar daha önemli işleri var, lütfen bu tarz önemsiz haberleri yayınlamayın (!)
Çok yazık çok o çocuğun yaşama hakkını aldılar elinden buna asıl sebep olansa anne ve baba söylenecek çok şey var ama artık çok yorulduk
Kadınlar İnsandır bizler insanoğlu ama nerede o kadınların el üstünde tutulması Cennet ayakları altına serili biz o cenneti ondan alıyoruz yazık
Gerekli cezalar gelmediği sürece başımıza hersey gelir.
Her sey ayri
Haklısın
"I".
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Bu ilk değil sonda olmıycak.. cehalet çok kötü birşey😢
şimdi haberde gördüm bu kız internetten tanışıp nişanlanmış nişanı atınca psikopat kafayı takmış kıza ilk önce kadın sığınma evine gitmiş kız sonra ailesi şeref siz peşini bırakmayınca babaannesinin yanına göndermiş belki orada bulamaz diye şeref siz orada bulmuş babannesinin evinin önünde öldürmüş.
Benimde kızım var böyle serefsizler yuzunden cocuk yetistirmeye buyutmeye korkar oldum Allah cocuklarimizi korusun 😢
16 yaşında kız nişanlı ilginç. Kız daha kendini tanımıyor ama ailesi o yaşta kızı biriyle nişanlıyor dicek söz yok.
Allah uzun ömür versin o. ccc ne istedin 16 yaşın da çocuk, daha, ailesininde versin, verdikleri için koruyamadiklari için, ya kopekleriiii
Teknik olarak öyle ama bugün pek çok kişi evlendi. Güzel şeyler genelde oluyor biraz da onlardan konuşalım
İdamın gelmemesi ve idamı istemeyenler de o katil kadar suçludur benim gözümde.
#ADALETİSTİYORUZ ⚫⚫⚫
Özgecanlar, pınarlar, sılalar nerede bitecek cinayetler kadın cinayetleri!!!
Mekanı cennet olsun
Kani bozuk serefsizler hem aileyi hemde o cinayeti isleyen iti ibreti alem icin sallandıracaksın bak bakiyim bir daha kadin cinayeti oluyor mu
Yaşatan yaşattığını yaşamadan ölmesin inşallah🤲🏼
Amin inşallah
Allah rahmet eylesin inşallah, katil sadece 21 yaşındaki velet değil, ailesi de benim gözümde katil..
Hayat bu kadar basit değil, üstüne aileler çocuklarının hayatlarını bu kadar basit görmemeli.
Çocuk daha şimdi çok kötü konuşucam konuşmayayim yani allah belalarını versin nediyim.
Yorumlarda o.. rusbuları görüyorum baska türlü olsaydı alkış tutarlardı
Yapacak bir şey yok adamı zorla evlendirilmek istemiş Ler
mal misin ya
Zorla nişanlandırmışlar kızı izledim haberlerde. Çok üzüldüm. Ailesinin de Allah belasını versin
Böyle kansız şerefsi insanlarla aynı hayavı aldıgım icin gercekten utanıyorum
Asıl cezayı 16 yaşında ki kızına bunu yapan aileye vereceksin
9 senedir Türkiyede yaşayan Bir fransızım ve şunu söylüyorum dostum türkiyede adaletsizlik bollaştığı sürece ne yazıkki masum kadınların şeytani erkekler yüzünden melek olmasıda kolaylaşıyor 😭😭😭
Ülke korku filmi gibi
Unuturuz diğerleri gibi
Dünyanın çivisi çıkmış. Bu yobaz, yezit, geri kafalı insanlıktan nasibini almamış müsveddelerinin köküne kibrit suyu…
“Bu memlekette kızlar için ayıp olmayan ne var acaba?”
Basit insanların kararları da basittir.
Allah korusun herkesi böyle cani insanlardan
Hasta kafalı böyle daha kaçtane var kim bilir.
42 mılyon 365 bin daha var
Kesin tcavüz etmeye kalkışmıştır pislik
Dünyanın iyice çivisi çıktı gidiş nereye böyle Allah rahmet eylesin
Karadenizli olduğum için utanıyorum şu an
nişnalısıyla (?) birlikte ailesi de ceza almalı kesinlikle. ben de giresunluyum üzüldüm bu olaya.
Umarım kızın ailesi de yargılanır çok üzücü
yazik... çok yazık... korkunç bir ülke oldu
Kötü şeyler oluyor en kötüsü de insanların bir birini öldürmesi :/
16 yaşındaki Sıla'nın neden nişanlısı var?
Alıştık artık şaşırmıyorum günlük mood