Guzel sayılabilecek sksi kızın intihar etmesıne ızın verır mıydınız?

Erkekler. Bu kızı birçok erkek ister bılıyorum ama nedense ıntıhar edıcem dedıgımde hıckımse yardım etmıyo hayatıma bıle gırmıyorlar. Nerde güzel şeylerden bahşetsem ona neler yaşayacağımı söylesem hepsi evlenmek ister. Ama ben normalde ölmek isteyen bırıyım. Fakat sevdıgım biriyle güzel şeyler yaşamak da istiyorum atesımı falan göstermek istiyorum ona. Bunları yaşamadan ölecek mıyım. Güzel vücudum hıc dantellı püsküllü güzel çamaşırlar etekler bikiniler görmeyecek mı? Ben ölmek de istiyorum bunları yaşamak da istiyorum. Erkeklere sorsan hepsı benı ister yasatmamı ister bunları onlara ıcımde var zaten ama onlar benı yasatabılır mı? Daha da soğuturlar bence hayattan. Benım önce kurtarılmam gerekıyor. Nıye benı kurtaramayan bırıne güzelliğimi sunayım? Bunlar bedavacı erkek degıl mıdır? Ölmek isteyen bır kıza bu yapılır mı? intiharıma ızın vermeyen de kullanmak ıcın ızın vermezdı kesın. Gerçekten samımı sekılde kurtaracak yok benı. Ben sadece ıcınde cn*slik ıstegı kalmıs bı kızım ama ölmek de istiyorum. Kullanmak isteyen çok olacak bılıyorum.

Guzel sayılabilecek sksi kızın intihar etmesıne ızın verır mıydınız?