https://m.youtube.com/watch?v=_itQZhJydn0
ne düşünüyorsunuz bunun hakkında gençler bence birisi itiyor kızı çünkü orda gölge oluşuyor
ne düşünüyorsunuz bunun hakkında gençler bence birisi itiyor kızı çünkü orda gölge oluşuyor
evet ya ama o adamin duvara cikip o ümitsizce yere oturusu varya beni yıktı sanki inanmak istemiyodu bir an hicbiseyin geri donmicegini anlamis gibi cok berbat ya.
Sevgili vs değil ama çok istemiştim bir yere gidip yalnız bir iskeleye en uca çıkıp orda kafama ateş etmeyi
Çok acı ya böyle şeyleri görünce psikolojim bozuluyor. Ama atlayışa bakılırsa kız istemiyor da çırpınıyor gibi
Allah göstermesin çok kötü 😱 yav intihar ne demek nasıl bir saçmalıktır Allah korusun çok kötü oldum 😔
Cevap
10Cevap
hahahahahahahaha inş gebermiştir.
sende gebericeksin
geçmiş olsun @Deliyimbendeliyim kız yoğun bakımdaymış
@yeterhayeterhayat ölmüşmüdür?
@Xnazsansızkız bilmemem ben.
Biri itiyor kızı kızın düşüşünden belli
bencede öyle vallq
adamin yere cokusu... icim yandı
Kesinlikle o çaresizlik hiç bişeyde yok
duvara vurusu sanki inanmak istemiyomus gibi bian
Bense yapyacam bir gün
Kafana ya da kalbine ateş et yüksek kalibre ile geri dönüşü olmasın
@sneijder96 aynen oturcam karşısına - affediyon mu etmiyon mu lan kardeşim + etmiyom lan kahpe - al o zaman göt herif 👸🔫 yaşa bu vijdan azabıyla
Ana ben lan yavşk yazdım orda kardesim cikiyo ibnlige bak
:) Saçmalama ya sevgili için intihar mı benim Abi'm dediğim biri yaptı 4 yıl önce bunu o çocuğu hala unutamadım :( :(
@sneijder96 yapılır picn oğlu başka türlü anlamayacak beni hem az öpcem çok degil
Ölcem yani skcm simdi bu ks haa
Diğer taraftakilere selam söyle Furkan henüz gelmiyormuş dersin şaka bir yana Saçmalama be abi
evet orda birisi var...
yuh diyorum bu nasıl bir mantık böyle
Banane diyip geçiyorum
Hey ALLAHım ya, :(
İzlerken bile kötü oldum.
saçma..
allah akıl versin bunun gibilere.!
Bencede birisi itiyor
Arkadan itiliyor gibi😲
Kızın orda ne işi var ki
niye atiyor kendini
Bilmiyorum biri arkadan itiyor gibi belki de intihar değildir ama öyle diyorlar
nerden buldum vidoyu aciklamsk falan yokmuydu
Hayır açıklama yok instagramda paylaşmışlar ordan da youtube
himm bencs bir sorunladi vardir kiz dayanamaistir erkek ikna etmeye calsiyrodur ama kiz atiyordur kendini
olabilir
cozdukmu olayi 😌
çözdüm
çözdük*
aferim bize organize isler😀😀
Nerde olmuş
bir fikrim yok
Cok guzel kizsin nerelisin.. zonguldakta nasil okuyacaksin rahat etmezsin orda rahat birakmazlar
Basladi abaza
değişik bir şeyy
kötü :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar