AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Karşıma dürekli reklamları çıkıp duruyordu, artık delirecektim ama yine de üzüldüm onlar için.
Duydum hemen alısveris yaptım. Sayemde batmayacak 😉
Sevinirim onlar yüzünden küçük esnaflar kepenk indirdi
İndirim yerine bindirim yapmaya çalışırlarsa daha çok kaybederler 😂 bi uyanık kendileri sanıyorlar
Üzülürüm kapanırsa
Yaptıkları girişimler güzeldi
Trendyol hepsini batırdı 2 sene önce hepsiburada en popüleriydi
müşteri memnuniyeti sağlamadığı sürece batmaya mahkumdu zaten demek ki neymiş yorumları kaldırmakla ya da gizlemekle bu iş yürümüyormuş :D
uzulurum herseyi online aliyorum. Avm gezmeyi hic sevmiyorum ya
Tr de hepsiburada kadar kaznaan bir şey yok. Ne n11 ne trendyol. Baska bir olay bu
Olabilir. Trendyol vb. Şirketler aşiri kullaniliyo. Hepsiburada nin çok gidecegini sanmiyorum
Pek benlik bir durum yok. Kapansa da üzülmem heralde.
Umurumda olmaz valla hiç ihtiyaç duymuyorum sitelere
Ya da rakipleri tarafından bu tarz haberler piyasaya sürülüyordur 😂
ne olursa olsun böyle büyük bir şirketin bu kadar feci bir biçimde erimesi kötü bir şey. olaya sadece alışveriş sitesi gözüyle bakmamak lazım, o site sayesinde ürünlerini pazarlayan, ekmek yiyen binlerce insan var.
Şimdi mont siparişi verdim gelsin sonra ne olursa olsun 😅
Ahahaha😄😄
İyi olmuş mk 28 milyarı bana verseler bi ömür onla yaşarım adamlar senede 30 milyon kazanıyor anlarını zukem:D
Hahaha
7/24 televizyonda "heeepsi buradaa" cingıllı reklamlarından dolayı insanlar sinir oluyor ve doğal olarak yılıyor ve demek ki reklamlarından bıktılar ki boykot ettiler ya da başka bir şey...
Aslında hepsiburada en kaliteli ürünleri satan uygulama. Batar mı bilmem pek de anlamam ama umarım batmaz.
Tam tersi çok sevinirim onlar yüzünden esnaf evine ekmek götüremez oldu... insanlarda rahatlığa ve pasifliğe alıştı..
Bu sert düşüş şirketin geleceginde sorunlara gebe olduğunu gosterir
Cem Yılmaz'a çok para ödediklerinden sebep olabilir 😃
Hepsiburada kapansın zaten. Asla umrumda olmaz. Zamanında oradan alışveriş yaptığım için de pişmanım, rezalet... Lgbti karşıtı fobik bir site, isterse istifa etsin açlıktan ölsün umrumda olmaz.
Kes t*p
Olabilir rakip cok ve hepsiburadanin reklamini vs. git gide az görmeye basladik
Sevinirim.. hiç kullanmıyorum zaten.. en azından bu kadar reklamdan kurtuluruz.. abi nereye baksam Trendyol ve Hepsiburada reklamı.. n11 niye hiç reklam yapmıyor helal olsun valla
N11'nin parası yok :D
O açıdan hiç bakmamıştım cidden reklam yapamayacak kadar fakir mi n11
Hahaha
Ben soru soruyorum sen gülüyorsun garip valla
Zaten istesem de alışveriş yapamıyorum umrumda olmaz. Param yok diye ağlayıpta sürekli ihtiyacınız olmadığı halde bir şeyler almayın bi zahmet. Ben niye alamıyorum...
Müşteri memnuniyeti önemli mesela trendyol gibi bir firma özellikle sahibi xiaomi ve mükemmel bir müşteri memnuniyeti var uzun yıllardır oradan alışveriş yaparım
Her ürünü iyi değil bir çok satıcı var keşke sadece marka ürünler olsa maliyeti biraz daha düşük uygun bir şekilde.
@Venss ben trendyol seviyorum cidden diğer alışveriş platformunda daha kaliteli aruzslı hatalı sahte ürünleri anında iade edebiliyorum
@Venss bir çok satıcı var ama müşteri memnuniyeti çok güzel bunun için trendyol arızalı hatalı ürün satanlar için bir avukat ordusu var
Online alışveriş siteleri piyasaya balans ayarı yaptı gelecekte daha da çok artacaklar artsinlarda zaten ama hisse düşmesi ile kapanmasının ne alakası var anlayamadım.
Uygun ürünleri online alışveriş sitelerinde bulabiliyoruz bu yüzden üzülürüm.
Şirketi batırıp, yeni bir şirket üzerinden devam edeceklerini mi kastediyorsunuz?
Dolar kurundan dolayı da düşüş yaşıyor olabilir.
Valla ben n11 den alışveriş yapıyorum bayada memnunum
Adam gibi kaliteli ürün satsınlar o zaman. çarçöp ne ararsan var hepsiburada'da Trendyol'da vs
Üzülmem sevinirim millet pasifleşti iyice alışveriş siteleri çıktığından beri.
Olabilir zaten güvenilir olmadığını göstermişti inşallah batar
İyi olmuş amerikan borsaları benzemez biste böyle alırlar aşağı
aslında insana kolaylık sağlayan siteler kapanırsa 3 5 fazla vermeye devam
Şirket ABD şirketi olduğu için bu tarz spekülatif düşüşler normal oldu artık para kriptoya akıtılıyor yaz aylarında yine yükselir
Hisselerin düşüşü şirketi alakadar etmez. Aynısı amazon da da olmuştu
Kapanırsa iyi hizmet yok ki hile varsa kapansın üzülmem
Üzülmem şu saçma indirim günlerinden gına geldi iyice
Online alışveriş benim için her şey demek ve bu tarz sitelerin kapanmasını asla istemem
Üzülmem o giderse başkası gelir benim için bana sunduğu fiyat önemli
çoğu eşyamı online alışverişten alıyom üzülürüm haliyle
Üzülmem
Üzülmem. Nalet bir firma. Kaç kere ayplı arızalı yanlış ürün geldi. Elimde patladı bazen.
ben değilde annem kesin üzülür..
🥲
Amazon Türkiye varken 😏
Gülse Birsel, hepsi burada şirketini oynadığı squid game kostümüyle imdb 2,1 performansla bitirdi zaten.
şimdi izledim artık damarlarımda kan yerine cringe akıyo
Pek üzülmem aslında ama fiyat açısından hem uygun hemde her yerde bulamağımı alışveriş sitelerinde bulabiliyorum.
24 milyar TL Az sanki
Üzülecek o kadar önemli şeylerim var ki
Bu hafta beni mağdur ettiler. Gram üzülmüyorum.
Neden yav herkes trendyolda diye mi sebep?
Trendyol kapansa aşırı üzülürüm
Trendyol kapanmaz
Zaten online alışveriş yapmıyorum
Trendyol kapaanmasiiiin
Özellikle hepsiburada ve trendyol kapansın
Trendyolu sen koru Rabbim 😅
Üzülmem. Bir yığın var zaten.
Hisse alınabilir aslında