KScanlar alışveriş denilince o ilklerdendi Konsepti gereği hiç kimse yokken çıkmış sayılırdı piyasaya, bir çoğumuzun çocukluk döneminin alışveriş sitesiydi.
Geçmişe bir çok kişiye ekmek kapısı olmuş vergi düzenlemeleri sonucu geriye dönük vergi sistemi ilede çoğu kişinin canı yanmıştı.
Bu süreçlerde zarar etmeye başlayan şirket önce ebay ortaklığına, daha sonrada ebay tarafından satın alınmıştı.
Temmuz ayı itibariyle Ebay tarafından alım satım kapanacak. Başka bir şirkete satılır mı? belirsiz ama bir çoğumuzun çocukluğundan bir şey daha gitti, gidiyor.
Bir devir kapanıyor "GİTTİGİDİYOR" alışveriş sitesi kapanıyor. Oradan hiç alışveriş yaptınız mı?
Bi defa sipariş ettiğimi hatırlıyorum, sipariş ettiğim ürün hiç elime geçmedi , onlarda dönüş yapmadı , para değeri düşük olduğu işin bende kulak asmadım.. o siparişten sonra uzak durdum
Trendyol alibaba nin destegiyle ilerledi buda gitti gidiyo icin aonun baalangici oldu. Bizim icin de buyuk zarari olacak. Tek elleşme herzman halka zarar verir
Umarım birileri satın alır diyeceğim de satış görünmüyor kulislerde duyulan haberlere göre. Adı efsane olarak kalmamalı ebay de ihtiyacı yok satmaz kolay kolay ama Satmazsa domani fareleri iş başına geçer Domain düşünce alırlar.