https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/ozellestirme-bilet-satisini-vurdu-6849546/
https://onedio.com/haber/talih-kusuna-guven-kalmadi-ozellestirme-sonrasi-milli-piyango-satislari-yuzde-74-azaldi-1028926

Türk milleti sonunda yavaş yavaş uyanmaya başladı! Milli piyango faktörden alır zengine verir! Arada fakirlere de çıkabiliyor o zamanda milli piyango mafyaları o adamı soyup soğana çeviriyor. Yani o para illaki bir şekilde zenginlerin eline geçiyor...
Millet uyandı keşke akıllı olan kimse almasa da o biletleri biri bir yerine soksa çok iyi olur.. Biletler eskiden 7 numara idi şimdi olmuş 9 numara 663 binde bir yakalama şansı.. Musa denen herife her şeyi yapan Allah bunları izliyor..
Mp ya güvenmiyorum güven iyice azaldı. Ben eskiden her hafta sayısal loto süper loto şans topu oynardım. Son 2 yıldır bıraktım oynamıyorum ve bilette almıyorum. Artık bu saatten sonrada almam
Aynı fikirdeyim
Bilmiyorum. Çıksa çeyrek biletin ya 4'te biri talihliye çıkar ya da hiç satılmamışsa tüm bayilere çıkar düşüncesindeyim. Şansımı denemek amacıyla bu yıl bir adet aldım.
Cevap
15Cevap
İnsanlar guvenmiyor ki. Ne yapip edip katakulliye getirip o parayi gene kendilerinde tutuyorlar. İnsanlar cok hakli bence.
Tüpçüye geçtikten sonra güven kalmadi çünkü o yüzden
Eee alsak ne olacak zaten insanlar çıkmayacağını bile bile alıyordu ama bir umut vardı.
Şimdi özelleşti kurum denetlenmiyor hile döndüğü söyleniyor yok çıksa mafyası varmış falan filan neden alayım yani.
Azerbaycan şans oyunları da demirören grubunda azeriler bile gardas gardasa bunu yapar mi diyor bunlar adama zırnık vermez çıkarsa çeyrek bilete çıkar gerisi bunlara kalır vermezler o parayi
Kendi yandaslarina cikariyorlar komple kaldirilsin.
hile yapiyorlar cunku canli yayina bile yansidi niye para versinki millet
Kimseye bir şey çıktığı yok ki:) O parayla tavuk dürüm yeseler daha karlı.
Yok bence. Böyle boş işlere para verip medet ummak saçma geliyor bana
biletler elde kaldı doğal olarak..
mantıklı düşünürsek, çıkmasından çok, satılmayan biletlere çıkma ihtimali daha yüksek..
Bunda devlet garantisi yokmu? Hani bilet satılmazsa zararı karşılarız diye🤣🤣🤣🤣
Umut bile bitmiş ülkede
Milletin umudunu bile çaldılar.
Çıkmayacak bilete niye para versinlerki
Her zaman masa kazanır hayal satarak?
Çok iyi oldu azalması
Çıkmayacağı için millet almıyor
bence vardır elbette ya!!
Iyi bari akıllananlar olmuş
Ha en doğru anket bu işte wk
Hayret imanamı geldi bu millet acaba
İyi olmuş