- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen daha çok düşeceğini sanmıyorum artık çünkü yeterince düştü bu noktalardan önümüzdeki hafta içinde toparlanma başlar eskisi gibi pek dalgalanma olmaz ama yükselir. Unutmayalım ki dolarda sadece yurtiçi değil yurt dışı haberlerin daha büyük etkisi olur mesela Rusya Ukrayna'yı işgal ederse dolar limitleri zorlar yani bu noktada tahmin etmek çok zor, ayrıca ihracat yapan bir ülkeyiz ülkenin para kazanması için doların 12 altına düşmesi ülkeye yine zarar getirir dengeli olarak 13-14 arası gider... YTD
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBirileri yüksek kurdan taahhüt ettiği için paralar bozduruldu. Yani yğksek kurdan. Yine birileri zengin oldu.
Hazinin 2 Trilyon TL borcu bulunmakta. Kaç dolar yapar bunu sen hesapla. Yakında Dolar cinsnden ödemelerimiz var. şu an yaptıkları Bankada Dövizi olanların bozdurmasını sağlamak ve Hazineye STOK yapmak.
Hazine de zaten para yok. Zaten 120 milyar Dolar küsür borcu vardı en son. Yani sıfırın altında. Para yok. Borç var. Şimdi sen inanır mısın bu kurun daha da düşeceğine. Tamamen geçici bir durum.
Senin borçların varken Banka sana kredi verir mi? ya da verirse yüksek faizden verir. Kimseye ayrıcalık yapmaz. Dolar Kuru 30 TL ye çıkarsa hiç şaşırmayın.
Hazine şu an Döviz stoğu yapıp Dış borçları kapatacak. Ama bu yetmez. Dedim ya emanet bu para. STOK' u nasıl yapıyor. Yeni Kanunla Banlalarda Döviz hesabı olanlardan günlü %25 i Merkez Bankasına BVloke ediliyor. Rezevr gösteriliyor. Yani bizim paralarımız. Bizim paralarımızla borç ödeniyor. Peki bu bizim paralar ne oluyor. Düşük kurdan TL' ye çevriliyor. Olan yine bize oluyor.20 Yorumla
+1 yılResmen cehalet duvarlarında adımız reklam panosu gibi ışıl ışıl parlıyor ama adice!
Aklını kullanan insan şunu düşünür:
Dolar 18 lira sınırına kadar dayanmışken birden 4-5 lira nasıl düştü? Tayyip iki ahkam kesti, bir konuşma yaptı, kendini gösterdi diye mi?
Eğer aramızda böyle düşünenler varsa ya da "farklı yollarla yerli ve milli bir adım attık da oldu" diyecek kadar şuursuzsanız cidden zavallısınız!
Milyarlarca Dolar bozuldu ve böyle bir hamle gerçekleşti. İyi de sormazlar mı adama, arkadaş bozdurduğun o Dolar senin miydi yoksa elin Katarlı Bedevisinden dilendiğin borç muydu diye?
Ya da gram kadar zekaya sahip olan hiç mi sorgulamaz kimler bu sayede zengin edildi?
Belli başlı bir kitle var, Dolar uçtukça onlar da zenginliğine zenginlik katıyor. Ama olan yine bizlere oluyor.
Yeni yıla girerken batıyoruz ama kimse geminin su aldığının farkında bile değil.20 Yorumla
Ülkeyi hafife alanlar buna gülüyor tabi, ama bunun sektörel dağılıma etkisi konuşulmuyor, bence gayet iyi oldu dahada düşer diye düşünüyorum çünkü tl daha ağır basıcak yeni açıklamaya göre. Ekonomik krizi bir müddet etki üzerinde bırakan durumlar görülecek. Biden zamanında kendi açıklamasında bizzat Türkiye'deki insanları dolar kuru üzerinde kışkırtıp kendi yönetimlerine isyan etmelerini sağlıyacağız demişti böylece dolara daha fazla yatırım olucaktı ama gidip doları yatır karşılığında Türk lirası al olursa en azından bu kur o kadar önemli hale gelmez. Bunu milletimizin bilmesi şart... Hayırlısı olsun diyelim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa arkadaş, görseli hiç umursamadan şunları diyeceğim; umarım dolar düşer ve ülkede yaşam bizler adına daha da kolaylaşır. Şahsen bu gidişat beni hiç mutlu etmiyor. Amacım muhalefet olmak değil, ben sadece güzel bir hayat yaşamak isteyen sıradan bir insanım. Hata, açık ya da yanlış aramıyorum. Sadece, rahatsız duyduğum şeylerden mustarip olduğumu dile getirmek istiyorum. Her şey yolunda olduğu taktirde asla bundan şikayetçi olmam. Neden olayım ki zaten? Ama ne yazık ki şu an için hiçbir şey yolunda gitmiyormuş gibi görünüyor. Bu durumda yapabileceklerimse yalnızca, iyi olanı ummak ve zamanı ve sırası gelirse düşüncelerimi belirtmek
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 390 cevap paylaştı. Yok reyiz hiiimmmm seni gidi gidi yapınca çok korkmuş imana gelip tövbe etmiş bi daha yukselmeyecekmis 🤣🤣🤣
Yahu dolar zaten yukselmiyor ki tüm dünyada değer kaybediyor , düşen lira artık nasıl bi hızla değer kaybediyorsa dolar ordan bakınca yükseliyor gibi geliyor 🤣🤣10 Yorumla
+1 yılAbla hedeflenen stabil bir dolar kurudur. Olması gereken odur. Yani devlet doların stabil bir şekilde durmasını ister. Paketle hedeflenen de o gibi duruyor zaten. Eğer paket başarıyla uygulanabilirse ben bir yere kadar düşeceğini ve orada stabil bir şekilde duracağını düşünüyorum
114 Yorumla- +1 yıl
Stabil bir kur için stabil bir politika, bir plan olması lazım. Devletin şu an açıkladığı şey piyasadaki para arzını artıracağından devalüasyona sebep olacak bir şey.
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Açıkçası açıklanan paket olumlu duruyor. Benim de kafama takılan tek konu fark oluşması durumunda aradaki farkı ödemek için TL basmaları mı gerekecek? Bu durum enflasyonu artırmaz mı? Herhalde bununla ilgili de bir düşünceleri vardır.
- +1 yıl
Bir düşünceleri falan yok şaka mısın arkadaşım sen ne düşüncesi? Hala şunların bir düşüncesinin olduğuna inanan mı kaldı? Ne yaptıklarından haberleri yok zaman kazanmak için bütün tuşlara basarak oynayan noob gibiler
bunlarda bir düşünce olsa faizlere böyle yoktan yere savaş mı açarlar? - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Kankam burada siyaset yapacak değilim. Bu durumu sen de o şekilde düşünmezsen çok daha sağlıklı olur. Hükümeti sevmeyebilirsin. Hükümetler geçici TL kalıcıdır. Hiçbir şekilde planları yok dediğin insanlar da doları 4 saat içinde 5-5.5 lira civarında düşürdü açıkladıkları teşvikle. Siyasetinde partisinde değilim. TL değerlensin. Türkiye kazansın. Ben onun derdindeyim
- +1 yıl
Boş konuşuyorsun, yaptıkları da apaçık manipülasyon
Ölye teşvikle kur düşmez, ki söz konusu teşviği dolara yatırım yapan herkese veremez. Dolaylı yoldan faiz artırdığını iddia ediyor ama şu düşüşün gerçekle bir alakasının olmadığı dün gibi ortada piyasalar kapalıyken sırf Erdoğan konuştu diye bu kadar sert düşüş mü olur?
Siyaset yapmıyormuş, bunun siyaset ile bir ilgisi yok ekonominin en temel prensipleri, her şeyi ben bilirim diye atınan diplomasız biri tarafından yok sayılıyor.
Türkiye'nin ekonomisi 10 yıldır köyüdü, kırılganlıktan geberiyordu, şu an o kırılganlık bir de global krize denk gelince hepten sapıttı
Yaptığı da uzun vadede hiçbir şey düşürmez adam açıkça devalüasyon yapacağız enflasyonu artıracağız anlamına gelen ''teşvik'' açıklıyr
Anca senin gibi konuyu hiç bilmeyenleri kekler - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Kankam sırf Erdoğan konuştu diye dediğin kişi ülkenin Cumhurbaşkanı. Sevsen de sevmesen de ülkenin en yetkili kişisi. Onun ağzından çıkan söz doları etkilemeyecek de senin benim ağzımdan çıkan laf mı etkileyecek?
Dolara çok fazla rağbet olmayacağı ve kurda votalite olmayacağı düşünüldüğü için çok ciddi miktarda fark ödemeleri gerekmeyecek şeklinde düşünüyorlar bence. Bu düşüncenin doğruluğu yanlışlığını zaman gösterecek.
Bu durumun devalüasyonla ilgisi yok. Develüasyonda paran değer kaybeder. Fakat gördüğün üzere TL şu an değer kazanıyor.
Son olarak ben bu durum başarıyla uygulandığı taktirde kuru stabil tutacağını düşünüyorum. Sen öyle düşünmüyor olabilirsin. Saygı duyarım.
- +1 yıl
Kendisinin bu kadar yetkili olmasının piyasaya yararı değil zararı var
Daha dün, ''Ben başbakanken rezervler artmıştı, sonra ben yoktum düşüş oldu ben cumhurbaşkanıydım'' gibisinden bir cümle kuran adam.
Git herhangi bir sanayiciye, piyasada iş yapan insana Erdoğan ağzını açtığında ciddiye alan var mı sor
Kendisinin hiç konuşmaması daha iyi çünkü daha yeni TUSİAD'a ''Sizin cibiliiyetinizi biliyorum'' diye konuşacak kadar gemiyi azıya almış durumda
Erdoğan her gün bir sürü şey sallıyor kaale alan oluyor mu?
''Develüasyonda paran değer kaybeder. Fakat gördüğün üzere TL şu an değer kazanıyor.''
Para basmadan o dolarları nasıl alıp da sattılar sence? Birileri çok büyük vurgun yapıyor şu an
Ayrıca kendisi demiyor mu ''Ben kur farkını ödeyecem'' diye, para basmadan ve paranın değerini düşürmeden bunu yapması mümkün değil. Okuduğunu anlamıyorsun savunacağım diye
Zamanında Demirel'in de böyle bir şey yapmışlığı var sonu 1 milyon liralık banknotlar oldu - +1 yıl
Ayrıca konuşmasına başladığında dolar uçmuştu gene, sonra bu mantıksız ''teşvik'' açıklandıktan sonra nasıl olduysa %20 düşüş geldi
Biz de bunu yedik tabii evet - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Kankam son defa yazıyorum.
Mesela başkanlık sistemi değil şu an. O ayrı bir mesele. Hangi ülke olursa olsun, hangi sistem olursa olsun Cumhurbaşkanı o ülkedeki en yetkili kişidir. Ağzından çıkan her laf piyasaları etkiler.
Biz şu an bu teşvik hakkında konuşuyoruz. Teşviğin başarılı olabileceğini düşünmem Cumhurbaşkanının ağzından çıkan her lafa katıldığım anlamı taşımaz.
Madem senin dediğin gibi kimse kaale almıyor neden dolar düşüyor? Ülkenin cumhurbaşkanının sözünün bir geçerliliği olmayacağını düşünmen son derece gülünç.
Dolarları şu an merkez bankası satmıyor. Ülkeye yatırım yapan iş adamları var. Balina adı verilen çok büyük paralarla oynayan insanlar var. Onların satışlarıyla dolar düşüyor büyük ölçüde. Onların da dolar almak için para basmaları gibi bir durum yok.
Kur farkını ödeme konusunda ilk yorumumda zaten para basılma ihtiyacı doğurabileceğini ve bu durumun enflasyonu artırabileceği konusunda endişelerim olduğunu söylemiştim.
Bundan sonraki mesajlarına maalesef cevap veremeyeceğim söylediğim gibi. İyi geceler dilerim. - +1 yıl
Türkiye'de Erdoğan mantıklı konuşmadığı için piyasayı genelde olumsuz etkiliyor.
Şu an dönen şey de manüpilasyon. Verdiği şey de teşvik değil, dümdüz faiz vereceğim onu da döviz ile vereceğim diyerek, daha bile kırılgan bir piyasa yaratıyor
Türkiye'de hangi ''Balina'' Erdoğan'ın bir lafıyla dolar satar? Ki yabancı yatırımcı mı kaldı? Faize para yatırmayacaksa kimse Türkiye'de durmuyor ne yatırım yapıyorlar ne parayı burada kullanıyorlar kimsenin Türkiye'ye bir para koyduğu yok
Balinaymış.
En geç bir hafta sonra göreceğim seni, döviz anasının. mı gibi patlayıp gittiğinde böyle boş boş konuşmalarını neye dayandıracaksın çok merak ediyorum.
Balinalar para çeviriyormuş, hadi be... - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Tamam 1 hafta sonra görüşelim bu yorumun altında. Anlık dolar kuru : 13.50
- +1 yıl
44 dakika sonrasından bildiriyorum: anlık dolar kuru 16,74!
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Sazan gibi atlamışsın kankam sistem hatasına :(
Anlık kur: 13.30 TL - 1 yıl
Anlık kur 33.17
Bu soruyu 1.5 sene kadar sonra gördüm bak
Anlık kur şu an 33.15
N'oldu mk Akp apolejitifi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim koyunlar yine iyi gibi görünen ama felaket bir hamleden etkilendi erdoğan erdoğan demeye başladı bunlara iki şov yapılsın hemen kul köpek oluyorlar bu sadece anlık bir hamle hiçbir geçerliliği yok dolarları bozdular sadece akılsızlar😃
215 Yorumla
Soran+1 yılLa hadi ordan
Soran+1 yıl🤦♀️
Soran+1 yılDüşüncenizi de sizi de … sadece acıyorum 🙂
Cevap sahibi+1 yılNe koyması vatan haini
Cevap sahibi+1 yılSizin yüzünüzden bu haldeyiz açın biraz gözlerinizi
Cevap sahibi+1 yılŞu geri kafanızı bir yıkın artık
Cevap sahibi+1 yılÜlkeyi bu hale getirenler sizlersiniz
Cevap sahibi+1 yılBenim için sorun yok gerçi yabancı ülkede doğdum istesem giderim ama şu elit Atatürkçü kesime çok üzülüyorum sizin gibi cahiller yüzünden ne haldeler
+1 yılAkp gene topluyor paraları, koduğumun akköpek cahilleri! Hhahahahah! Veriyor koyunlarına odunu, adam usta çoban hahahahaha! Baskın seçimle bir kekliyecekler milleti sonra da ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler, kökle reis hahahahaha!
10 Yorumla
+1 yılHabere bak mk, bu çapsızların kuru toparlaması mümkün mü ya? Tamamen hava cıva bu yapılanlar. Faiz artırdılar dolaylı olarak ama o bile uzun vadede devalüasyona neden olacağından insanları liradan kaçıracak
10 Yorumla
+1 yılYatırımcının kısa vadeli istediğini devlet dolaylı yoldan faiz artışı yaparak verdi. Garanti edilen parayı nasıl karşılayacaklar bunu anlamdım. Büyük ihtimalle ya para basacağız yâda her zamanki gibi rezerv bozduragiz. 1 dolar bile bozdurmadim
10 Yorumla
+1 yıltüm bunları geçtim de bu yeni model umarım para basılarak finanse edilmez.. gerçek ekonomi bilgisi olanları sahneye davet ediyorum djdjjdjdjd
40 Yorumla
+1 yılbir şey gerilediği yok bak nasıl 19 20 fırlıyor bir hafta içinde ülkeyi çok güzel soyuyorlar yandaşlar ucuzdan ülkenin dolar rezervini topluyor bişey yok soyuluyoruz
21 Yorumla
+1 yılMadem kismide olsa faiz arttiracaklardi neden şuana kadar beklediler onu anlamıyorum bu kadar insana çile çektirmeye gerek varmiydi üstelik herşeye zam geldi şimdi zamlar düşücek mi peki
10 Yorumla
+1 yılUmarım düşmeye devam eder parası dolar yapanlar avucunu yalar
44 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Beni geren bişey yok dostum doların düşmesi ülkemiz için güzel bişey ama kimseye vatan haini deme hakkın yok ve kimsenin parasıda seni alakadar etmez demekki sen alamıyorsun o yüzden geriliyorsun @UfkunÖtesi
- +1 yıl
+1 yılYükselir gibi geliyor bana. Zamlar da artar olan vatandaşa olur
40 YorumlaHasjlaf 14 oldu diye ABD'yi korku salmış. İlginç..
Ben inanmıyorum düşeceğine40 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 859 cevap paylaştı. 15.000usd aldım yine çünkü bu hamleler ile gerçek ekonomi gelmedikçe türk lirasına zerre kadar güvenmiyorum.
22 YorumlaBence yükselir bugün kasaya giren para bir müddet idare edecek, düşmeye devam etmesi için kasaya sürekli para girme lazım
20 YorumlaErdoğanın “benden başka bir şey beklemeyin” diyişi ile adamların hayalleri kırıldı demekki😃
30 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Hükümet yandaşlarında gram zeka varsa..
Abd yi korku sarmış öyle mi.. Millet ağzını bırakır gtüyle güler buna. Allahın zeka fukarası hainleri.10 YorumlaABD'yi TL korkusu salmış. Üç ayda 8.30 dan 18 TL gördü. Bu haber mi şimdi. Hiç güleceğim yoktu. 🤣🤣🤣 Çok uzun sürmez düşüş.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoları bozup faize yatirin kur yükselirse aradaki farkı ödeyeceğiz diye vaad edildi. Yine zenginlere kıyak yapıldı ama çok TL basılacak bu da yüksek enflasyon demek
20 YorumlaYükselecektir ama kısa vadede asla. Bir daha 18 tl ye gelmesi en az 2 ayı bulur.
20 Yorumla20 ye kadar yükselir diye bekliyordum ama bu iniş belkide sessiz yükselişin habercisi olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tamamen vatandaşa elindeki doları sattırma olayı şu an tam alma vakti 18.20 yi gören bi kur tekrar görür
canım canım tiplerin boş yorumlarına bakmayın Simit yemeye devam etsinler bu yorumada atılacak boş yorumlara cevap vermicem yani boş yazmış olucaksınız20 YorumlaHahahaha efsane oldu fırsatçı vatan haınlerıne ders olsun ınsallah dahada düşer
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılDolar bugün düşüyor eyvallah da yarın o benzin mazot düşecek mi?
20 Yorumla
+1 yılÇok sert düşmüş gerçekten. 1 ayda 10 tl'den 15'tl'ye düşmüş. Helal
40 Yorumla
+1 yılYine aynı uçuruma gidiyoruz sadece biraz yavaşladık..
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 573 cevap paylaştı. Şimdi düştükten sonra millet tekrar alır yalnız bu sefer komple ellerindekide gider artık güven vermez döviz
10 Yorumla
+1 yıl
Dün
döviz yükseldi battık diyorlardı.
Yarın
Döviz düştü battım
diyecekler.10 Yorumla
+1 yılbeter olsun inslalh altın dolar yerin dibine girer çıkmaz 0.90kurus olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Dolara yatirmistim ya
- +1 yıl
@simgee_yuuna geçmiş olsun arkdaim özür dilerim ama ne altın ne dolar sağlıklı değil di zararın neresinden dönersek kar say yapılması söylendi dolara altına şu an da güven olmaz diye
+1 yılDüşüş sürüyor düşüşü canlı veriyorlar bir şey dönüyor ama ne dönüyor anlamadım...
10 Yorumlaİki gün sonra biri çıkar faiz inmeye devam edecek açıklamasıyla tekrar yükselişe geçer
10 Yorumla
+1 yılToptancılar zam yapmaya vatandaş kazık yemeye alışmışken dolar 10 liraya düşse de değişen bir şey olmaz
10 Yorumla
+1 yılGeriledimi o kdr 😦😀
Görsel olunca ciddi değl gibi geldi11 Yorumla- +1 yıl
😀
12,9 şu an
+1 yılDolar 1 tlden 16 ya çıkınca dış güçler, 16dan 14e düşüncede biz düşürdük derler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDolar alarak ülkeyi kurtardım. Evrenin önceliği beni batırmak
411 Yorumla- +1 yıl
Aynı ben haha el ele verip tüm dertleri üstümüze çekelim ülke düzelsin bence
Cevap sahibi+1 yılBen dÜzelmek istiyorum
- +1 yıl
O zaman ben tek başıma hallederim 😂
Cevap sahibi+1 yılBen ölmek istiyorum y
- +1 yıl
Niye kanka ya yaz istersen içini dökebilirsin bana
Cevap sahibi+1 yılDolar aldım çakıldı
Cevap sahibi+1 yılPara kaybetmekten nefret ediyorum. Ne şartlarda iğrene iğrene kazanıyorum o parayı. 1 aylık işkenceyi yarım saatte kaybettim
- +1 yıl
Haklisin zaten Türkiye ekonomisi bu yüzden kötü binlerce yatırımcı parasını kaybetmek istemiyor o yüzden Turkiye gibi inişli çıkışlı ne olacağı belli olmayan ülkeye parasını yatırmıyor
- +1 yıl
Her ne kadar ekonomi kötü olsa da dolar alarak ABD ye yardım ettiğinizin umarım farkındasınızdır,
Buda bir savaş sayılır siz safınızı belli ettiniz parti meselesi değil şahsiyet meselesidir.
Cevap sahibi+1 yılEvet belli ettim. Bu ülkede anam skiliyo dolar almayarak şahsiyetini başkası belli etsin
- +1 yıl
İnş 5-6 TL lere düşer de bu düşüncedeki herkes zarar eder bende ihracat üzerine iş yapma yolundayım öyle 3-5 bin dolar degil milyon dolarlar ama yine fırlamasını istemiyorum aldığınız şeylerden daha fazla çıkıyor o kâr ettiğinizi sandıgınız 3-5 kuruş
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir maç izler gibi izliyoruz zaten..
Ama endişelenmeye gerek yokmuş ABD yi korku sarmış zaten JSHSHSHK21 Yorumlaİnşallah tamamen çakılır o kadar dolarım olmasına rağmen İnşallah yerle bir olur
30 YorumlaPara narindir, hassastır. Tehlike görürse kaçar. Güvende olduğu yere kaçar. Akşamki açıklama güven verdi döviz altın düştü.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTarih tekerrürden ibarettir ya söz maalesef doğru, dolayısıyla uzun vadede maalesef hep yukarı
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksileyen kişi, iktisat okumalı biraz. Show değil reel şeyler gerçektir adı üstünde. Ekonomistlerin gerçekleri açıkladığı görüşlere de bir bakın dilerseniz. 1974 ve 1994 tekerrür etmesin diye umuyorlar sadece, o derece endişeliler uzmanlar
Para & Ekonomi konusunda 639 cevap paylaştı. Ortalık toz duman
Doları olan mahvoldu
Beklemede kalın10 YorumlaABD TL KORKUSU SALDİ? Hahahahahahahahhahahahahahahahahahahaah bunu harbiden haberdemi dediler hahahahhahahaha
10 Yorumla20 yıllık tarihte doviz ne zaman dusmus te yinbe dusecek, gecici
10 YorumlaHabere bak abdye TL korkusu sardı dkdjdjjdksn hayatımda duyduğum en komik şey olabilir
10 Yorumla
+1 yılMdkdkdkdkdkkdkdkd abd yi tl korkusu saldı öyle mi şaka gibisiniz ya
10 Yorumla
+1 yılAcaba ne sattık ya da ne kadar artirdik faizleri pfft dusunmek istemiyorum açikçasi
10 Yorumla
+1 yılDüşüş olacak ama ABD'yi korku falan salmadı herifler bizden 70 kat büyük ekonomik olarak
10 Yorumlayükseliir gibi gibi :/
40 Yorumlatl korkusu mu saldı sduyfgdskhbgr
40 YorumlaAnlık çıkıp iniyor yine çıkar tabii ki de
30 YorumlaDaha da düşecek dur sen duuurr
30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYükselecek hatta 20 35 i görecek bu sefer
20 Yorumla
+1 yılKâh yükselecek kah düşecek
20 YorumlaBen aldım ya ondan oldu bunlar
20 Yorumla
+1 yılYükselecek sakin olun,
20 Yorumla
+1 yılDolar asla gördüğü yeri unutmaz.
10 Yorumla12 lira oldu diye biliyorum
10 Yorumla
+1 yıl12,4748 şu an ve daha da düşer
10 Yorumla