Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), cezaevinde bulunan eski HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın yayına almasının ardından Fox Tv hakkında inceleme başlattı.
Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş Fox TV'ye çıktı, kanala inceleme başlatıldı. Bu suç mu sizce?
Fox tv de artık pkklıdır orada çalışan herkes pkklıdır haram zıkkım olsun bu ülkenin toprağından suyundan faydalanıp nankörlük yapanlar sürgün edilmeli birde utanmadan o ismail soyadı gibi küçük olan herif diyorki bilmem kimler de hapishaneye girmiştir gvat bir terörist ile kimleri kimler kıyasladı bu ülkenin aklı başında kesimi bunları unutmaz terörist katilin eşi bu kadın da hapishaneye girmeli çocukları da ülkeden sürgün edilmeli soyları kurusun pzenkler ülkede o kadar Şehit olan askerlermiz var bingöl de iki tane Şehit var kimin haberi var terör saldırısı oldu kaç kişi biliyor kimse bilmiyor hdp oy veren herkes vatan hainidir hdp bir parti değil terör örgütü.
Haber takip etmiyorum buradan öğrendim Muhtemelen parti ve demirtaşın hukuki durumu ile ilgili bir konuşma geçmiştir zaten bunu ben tahmin etmişsem inceleyen canım biliyordur Mesele bu civara yanaşmayın aynı kefeye koyar taşlatırız ı ima etmek
Akpliler osman öcalanı çıkarttılar da sorusturma açıldı mı. Hayır. Başak demirtaşla ne alıp veremedikleri var el insaf. Avukatı degilim ama Selahattin Demirtaşın tek suçu iktidara muhalefet olmaktır. Hınçlarından pkklı yaftası yapıştırdılar bütün kürtleri terörist sinifina soktular şerefsizler
TRT nin yaptığı kırmızı bültenle aranan Öcalan çıktığında ne oldu? Nedne böyle yapmadılar? Artık yandaş haber yapmiyorsan gerçekleri gün yuzne vuruyorsun suçlusun a haber ATV gibi TRT gibi halkinuyutmayinca suçlusun
Terörist başı Abdullah Öcalan'ın abisini Tv'ye çıkarıp Kürt halkından oy isteyen kanala da soruşturma başlatılsın o zaman. Awk kendileri yapınca sıkıntı yok ama muhalefet medya yapınca hemen adli işlem.
@UğurKoç_ takmıyorum ki. Çünkü benim dediğim şeyi yanlış anladı büyük ihtimalle ya da beni hdpli sandı :D ama şunu bilmiyor ki hdpliler abdullah öcalana terörist başı demez :D :D
Neden suç olsun hükümetin kendisi değil mi hdpyi meclise sokan çözüm süreci adı altında, anayasal olarak bu hak bu partiye tanımış temsil etme hakkı verilmiş mecliste belli bir seçmeni var hal böyleyken bu partinin genel başkanının eşinin tvye çıkmasımı sorun oluyor. Madem rahatsızsınız meclise sokmasaydınız
Suç değil, ancak kadının açıklamaları tuhaftı. "Kürt iseniz ve muhalifseniz..." gibi bir cümle kurmuş. O kadar Kürt ve muhalif olan arkadaşım oldu, hiçbirisini içeri almadılar. Karakola dahi gitmediler. Orada ajitasyon yaptı, gitti. Hem de bunu 6-8 Ekim olaylarında yaptı. "Benim kocam çok masum." demek için çıktı, ama yemezler.
kürt degilim :) bir kadin bir anne bir es :)) arkadaslar bu saydiklarimin en hain anlarinda bile bir terorist cikartamazlar:) yapmayin hepsi anamiz bacimiz kardesimiz :)))
abdullah öcalanın kardeşi osman öcalanı cıkaran TRT ye neden soruşturma başlatılmıyor? taliban liderini canlı yayına bağlayan A habere neden inceleme başlatılmıyor? :)
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bu mal chpliler ve iktidar karsitlari su teror sevdalari yuzunden 20 yildir avuclarini yaliyor. saka mi la bunlar. akp sunu yanlis yapmis diye siz bunu normal mi goruyorsunuz yani. bunu illa akpartililer elestirmiyor bilin isterim. etiket yapmayin. su goruntu igrenc bir goruntu.. bu hukumetin hdp denen bir partiyi de meclise sokmasi ayri bir igrenc.
@ıslakhavlu56 Napalim? İnsanlar ac mi kalsınlar? Ayrica senin oy verdiğin partinin hdp den daha onurlu daha vatansever olduğunundan asla emin olma. Zira bu dünyada hersey tersine dönmüş, ayaklar baş, başlar ayak olmuş.
Suç tabi bu insanlar türkiyede bile yaşamamalı onca şehit verdik o kadar ana yüreği insan canını yaktılar bu topraklardan rızık yiyip hainlik edenlere haram zıkkım olsun.
Bir muhalif olarak fox da muhalif partileri de beni bile çok rahatsız ediyor. Denirtaşla görüşen partililer, foxun gereksiz muhalifliği... kapanacaksa kapansın çok yanlış bi davranış
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tamamen dikkati başka yere çekme malum ülke bok içinde
Zaten şuanda o pzenk yargılanıyor ama karısı yargılanmıyor çünkü gizliden iş yapıyor kadın bugün tv de kendisi demiş partimize yaptığım hiçbir şey için pişman değilim demiş parti dediği için tutuklanmıyor aslında" parti " dediği pkk üyeleridir dağdaki gvatlara yardım ediyo bunlar