Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, avukatları aracılığıyla SÖZCÜ'ye ulaştı. Bir video paylaşan Aydın, "Kendi hür irademle en kısa sürede Türk yargısına teslim olacağım" dedi. 2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca lira dolandıran Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın akşam saatlerinde avukatları Şehmus Uluç ve Fatih Kuş aracılığıyla SÖZCÜ’ye bir video gönderdi.Kısa sürede bulunduğu ülkedeki Türk elçiliğine teslim olacağını söyledi. Mehmet Aydın şu açıklamayı yaptı:
Mağduriyetleri gidermek adına yurt dışında bulunduğum süre boyunca elimden geleni yaptım ancak hakkımda açılan soruşturma, kovuşturma ve yakalama kararları nedeniyle bir netice elde edemedim.
*Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle Türk yargısına teslim olacağım. Bu noktada Türk yargısına vereceği kararda ve gerçeği bulacağımıza hiç şüphem yoktur.”
Bu zibidi hiç bir bok kuramazda yapamazda birileri oyunu kurdu bu hıyarıda sohibi gösterdi bunada üç beş kuruş verdiler buda para bitmez zannetti bitince para istetiyor kendini kullananlardan vermemişlerdir biri yazmış önüne koymuş oku bunu video cek demiş teslim felan olmaz amacı kendini kullanan ları tehdit ediyor para verin yoksa ötecem diyo hele bi tipe bakın bu adam GTA oyun başında zaman öldürüp ye iç sıc tipi bu Türkiye hak olmuş yüzde yüz para kazanma zorken bire 100 kazanma nerde var mı böyle bişey
Para suyunu çekmiş olmalı. Yurt dışında hapse düşerse gtünden şırıngayla kan alırlar onu bildiği için Türk devletinin şefkatli kollarına kendini teslim ediyor. Mk adamda kafa zehir 🤣
Parası bitmiş anlaşılan ☺️ Bu ülkede din, vatan, millet ve Sakarya çok güzel prim yapıyor. Yeniden para kazanır geldiğinde merak etmeyin bu yalanlara inananan çok insan var yeterki umut verip duyguları sömürsün aklı kirada insandan çok ne var ki ülkede. Birisi yazmış tosunum paran biterse yine gel diye və tosun yeniden geliyor 😂
E tabi teslim olur böyle yargı dünyanın neresinde var? SBK bile beni Türk yargısı yargılasın diyor bunlar bu cesareti nasıl olsa 2 ağlarım olmadı rüşvet veriririm sonra Türkiye'de işlerime devam ederim paramı kazanırım kafasında. Türkiye'yi bu hale getirenler utansın! Yakında dünyadaki tüm suçlular bizi Türkiye yargılasın diyecek o duruma geldik.
Bu çocuk zaten piyon. Para gerekli yerlere gitti. Çocuk yurtdışına kaçtı, kaçırıldı. Brezilya' da ona verilen para bitti, misyon tamamlandı, gerekli kliklere gerekli paralar gitti. Şimdi de teslim ol dediler. Elindeki metni okuyor. Beyni uyuşturucudan bitmiş, yazıyı bile okuyamıyor.
Olsun olsun da geç kaldı yav. Kaymeleri yedi, birilerine de yedirdi. Şimdi teslim mi olacak? Ayrıca kendisinin gönül rızasıyla teslim olduğunu sanmıyorum. Karşısındaki ekrandan zorla okuyor sanki.
Helal olsun adamin dibi. Geri gelsin. Keske az beklese bitcoini kullansaydi. Saglik olsun. Ekmegini tastan cikardi. Gelsin geri yatmaz icerde girisimci genc kardesimiz
Ceza almayacağını biliyor Tosuncuk. Sbk olayı bu kadar dillenip Türkiye'de cezasının az olduğunu öğrenince tosunum Türkiye'ye gelip bir vurgun daha yapmayı planlıyor olabilir. Gelirse aman dikkat, bu kez de paraları kaptırmasın millet. 🤣🤣
İyi de bu Mehmet Aydın mı o ne kurnazdır o dublör kullanmışta olabilir teslim olacak ha inanmam teslim olduğunda da ben Mehmet Aydın değildim derse herşey beklenir ondan bir de yazıya bakarak okuyor
E tabi Türk yargısını ister. İyi hal VS vs yatarı ederi bir miktar ceza alır işte. O kadar gezdi para suyunu çekerken de bu da aradan çıksın dediyse demek.
Dolandırıcıların zaten ülke dışına kaçması çok saçma. En son vebitcoin dolandırıcılığı oldu ve sahibi İlker kaçmadı. Milyonları yedi ve rahatça takılıyor.
İfade kendi ifadesi değil böyle birşeyi yapmak isteyen zaten yapardı yeni bir gündem doğmak üzere hazırlıklı olun teslim olursa TV medyasına 1 aylık malzeme çıkar.
Olur tabiki herşey ayarlandı savcı hakim mahkeme siyasetci ak tosun ortakları gelecek paşalar gibi ceza almadan salacaklar çünkü ortakları iktidarda örnek jet Fadıl ortada
Sedatpeker nerede olduğunu videolarında söylemişti Kesin başını yine bir pisliğe soktu yoksa kolay kolay teslim olmazdı yakalanmamak için neler yaptı yani