Selen Görgüzel Alkan bu cezaya isyan etti. "Türk aile yapısına ensest ilişkiler, şiddet uygun!!! Ama küvette romantizm aykırı. Dürtüsel değil beyinsel yaşayacağımız günler dilerim." dedi.
Tepkiler böyle oldu:

Rtük de haklı tweetler de haklı bence. Türk aile yapısını bozan çok dizi var. Üstelik 7 yaş sınırı var. 7 yaşındaki bir çocuğun bunu izlemesi ne kadar doğru? Doğru değilse neden 7 yaş sınırı? Uygun bir düzenleme yapılmalı.
Bunlar da kaldirilsin ama ayni hassasiyeti dayak silah sahneleri için de olsun 2 si bi arada olmuyormu niye hep birseye odakliyiz ya dinime hakaret olsa sikayet oluyor ya da cinsellik temali olunca ama mafya ya da kadina şiddete gelince susuyoruz ben bu kafayi anlayamadim
Teşekkür ederim çok 🌸
keşke mafya dizilerini de komple kaldırsalar
ama rtükün tek derdi kadın bedeni üzerine
ya da akşam üstü kadın programlarında ne rezillikler dönüyor. onlara el atsın önce
her gün kadın dövülür öldürülür ama dizilerde bunlara göz yumuluyor.
hmm, buradan evli olanların (yani aile yapısına dahil olanların) bu tür sahneleri eşi ile yaşaması ters diye değerlendiriyoruz yani. yapmamamız gereken yanlış bi davranışmış demek ki, eyvallah RTÜK; sayende öğreniyoruz be
Cevap
10Cevap
Rtük sonunda helal olsun dedirtti geç bile kaldı ahlak kalmadı insanlarda her türlü ceza şart şiddetede edepsizleğede
Aynı RTUK peki esra erol un van depremi için de ceza kesti mi?
Sen anlat karadeniz dizisinde kadına tecavüz ve işkence sahnesi aile yapısına aykırı değil mi?
O kadar ailesi yapısına uygun olmayan dizi türediki sorma. Ifrit oluyorum. Tv açasım gelmiyor. Hep aynı sahneler.
Aski memnu gibi bir diziyi aile yapısına zarar verici olarak görmeyen ve hala yayinlanmasinda mahsur gormeyen rtük un haklı olup olmadığını konuşmak bile çok saçma bence.
Aile yapısına şiddet, taciz, tecavüz, öldürmek falan uygun onlara göre ondan. Aşkı , sevişmeyi normal görmüyorlar
Milletin önünde sevişmek normal mi smsnmsbs
@YalvarBarışalım Sana açıklayamayacağım. Yazıklarımdan bir gram bir şey anlasaydın bunu sormazdın:)
Çünkü ortada açıklanacak bir şey yok.
@YalvarBarışalım biraz fikrin değişir diye düşünmüştüm ondan öyle dedim de yok uğraşılmax
Uğraşılmaz*
Of boş yapmışlar. Bu görüntü doğru değil. Kötü şeylerle karşılaştırmak niye?
bence haklı diye düşünüyorum reyting amaçlı yapıldığını ve ahlaka aykırı bir durum olduğunu düşünüyorum. hani öpüşürler vs anlarsın da küvete de çıplak bir şekilde iki insanı koyup reyting yükseltmek için ahlaktan yoksun bir sahne de çekmezsin hani.
iyi olmuş , sahne diye özel hayatlarını çekiyorlar ayıptır
o kadar kadına şiddet dizi çekiyorlar onları kaldırın o zaman ,
romantik komedi gayet normal
haklı çünkü ayıp dizi çekiyorlar ve küçük çocuklarda izliyorlar ama ailesi ilgilenmiyorlar veya çocuklar evde tek başında olduğu zamanda izliyorlar ailesi çocukları ilgilendirmesi lazım.
Ayak takimina yeni bir kemik cikti
İki hafta geviş getirirler artık
Haklı gerçekten evde kardeşlerimiz var ailemiz var bu görüntüler i onlarda izliyor açık saçık vs ayıp yani
Sadece ceza kesmesinler baş roldekileri de pıçakla kessinler. İçim soğumuyor nefret ediyom bu diziden
bence hakli ve insanlar para icin neler yapabiliceginide gorduk ailelerin gormesi onemli degilmis
Haklı değil bence romantik komedi filminde de böyle bir sahne vardı (filmin adı romantik komedi)
aıle dızısınde boyle bır sahne olmamalı ben aılemle ızlemekten utanırdım sahsen
RTÜK haksız. RTÜK hep haksız. Şimdi haklı ama haksız. Cidden kafam götürmüyor artık.
Şu dizi bitse artık, şu ikiliyi görmekten kusucamm
İyi olmuş. İyice aştılar kendilerini.
millet bardağa boş tarafından bakarak kendini kandırıyor anca. örnek verdikleri hiçbir durum doğru değil bu sahne de doğru değil yani rtük iyi yapmış bence de :d
Mumkunse hic dizi yayinlamasalar.
Şiddet içeren diziler neden şikayet almıyor.
Haklı tabii, sonuçta her yaştan insan izliyor
RTÜK her zaman haklıdır susun zmnsnsns
mantıklı çok iyi yapmışlar
Helal ritttükkkk
Haklı
Aile yapılarını silkeyim.
Jonny ile mia kalifa mı varmış😂
tabiki %100000000000000 haklı
Nasıl kafa sendeki cidden acıyorum dmdjs
@nonamebutlolita acımana gerek yok ben acımaklık birşey görmüyorum
Zaten dizi çok saçma kaldırılsın
haklı