Şaka gibi biz insanlar aşı olsun diyoruz, devletin tüm kademeleri de aşıya teşvik ediyor. Kalkıp kaymakam izin vermiyor ama İstanbul valisi izin veriyor. Bir ne yaptığınızı bilin artık. Asisizlar yüzünden daha fazla yük çekmek istemiyoruz. Mutasyona kendilerinin sebep olduğunu da bilmiyor galiba asisizlar.
Bilim ve aşı karşıtları yarın İstanbul'da miting yapacak! Devlet böyle bir mitinge nasıl izin veriyor, sizce izin normal mi?
Ya bizim ülke batmış gitmiş zaten. Bu kışı atlattık atlattık olmadı önümüzde ki kışa millet sokaklara inecek dereceye gelecek. Aşı maşı hikayelerini geçelim artık. Vurmasanız bile acınızdan zaten öleceksiniz. Vurdurun gitsin zaten çok kıymetli insanlar değilsiniz ne olacak. Bir doz vurduruverin. Sanki yedikleri, içtikleri her şeyin içeriğine bakıyorlar gibi bir de aşının içeriğini sorguluyorlar.
Adamlar ciddi ciddi sana sıvı çip enjekte ettiklerini seni kontrol edeceklerini istedikleri zaman kalp krizi falan geçirteceklerine inanıyorlar yani bunlara nediyebilirsin ki?
Yok ilimde geri kalmışsın bilimde geri kalmışsın akademisyen diye yetiştirilen kitle bile adakemisyenlik ile alakası yok toplumda düşünebilen insan kitlesini zaten avrupa kendi ülkelerine çekiyor allasen adamlar seni kontrol edip ne yapıcak? Yok yani sen tam olarak ne işlerine yarıyacaksın?
Tamam diyelim ki sana çip koyucaklar seni kontrol edicekler çipi o aşının içine yerleştirmişler ve aşı şu an tek şans başka çaren yok direnerek neyi değiştiriceksin?
Bi teoriler üretiyorlar batılılar kendiside şaşırıyor buna emin olun.
Bizim ülkede bir lavuk var ufo araştırma enstitüsü başkanı unuttum adını. Enstitü derken bir merkez falan anlamayın adam bir oda tutmuş homo ofis gibi işlev sürdürüyor. Adam bill gates ve elon musku twitterda etiketleyerek diyor ki MARSA GİTMENİZE UZAYDA YOLCULUK YAPMANIZA GALATİK FEDERASYON İZİN VERMEYECEK BOŞUNA UĞRAŞMAYIN
Bilmeyen için söyleyim uzayda tüm evrene hakim olan halklar topluluğu olduğuna inanıyorlar buna da galatik federasyon diyorlar.
Bizim millet bu işte ilim ile bilim ile alakaları yok.
Cidden bizim ülkeye 4. murat gibi bir adam lazım bu insanlar laftan anlamıyor
ben de aşı oldum olunması taraftarıyım ama kimseye de zorla aşı olacaksın demem saygım var herkese aşı olanlar da orda burda sürtüyor olmayan da ve kendilerince haklılar bu aşıların uzun yıllar sonra ortaya çıkacak birçok etkisi tayyip aşı olun dedikçe ben aşı olduğuma pişman oluyorum ayrıca ama tabii ki bu şekilde eylemler yapılması da yanlış senin aşı karşıtlarına saygısız davranman da yanlis anlama senin görüşlerine saygım var çok da sevdiğim bir üyesin burada ama fazla sinirlisin bu konuda ve saygısızsın
Belcikada yasiyorum bu tur mitingler burda da serbest. Ustelik farkli gruplar sokaklarda brosur dagitiyorlar asinin yan etkileriyle ilgili insanlarin asi olmamasi icin bunun icin vakif tarzi kurumlar bile kuruluyor. Dusunce ozgurlugu oldugu icin yasalar geregi bir sey yapilamiyor 🤷🏻♀️
Aşı halka daha çok yayılacak. İnsanlar bu infialden etkilenip anlamaları gereken olayı anlayacak. Cahiller magazinden ne alırlarsa onu yaşatırlar. Aşıya ahmaklar nezdinde iyi bir reklam olacak. Bir taraftan muhalifler şok geçirip ne muhteşem ne demokrat bir partiymiş aslında âkeepee ne tatlıı diyebilir Biraz fazladan oy kasılabilir Ters köşe golden umulan daha pek çok fayda olabilir 😃😃
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Herkesin fikir özgürlüğü varsa bu ülke demokratik bir ülkeyse herkes sesini istediği şekilde duyurur, bu sizin işinize gelse de gelmese de, siz asılilar niye aşı oluyorsunuz olmayın demiyorsa kimse, herkes aşı olacak diye de şart koşulamaz, anlayana bu mitingin anlami bu. Fikir özgürlüğü bu, siz gidip 4 değil 14 olun isterseniz ama istemeyen de olmaz kime ne. Herkesin kendi iradesi kendi kararı, artık saygısızlığı bırakıp karışmayın kimseye, herkes özgür burası özgür bir ülke siz istediniz diye kimse aşı olmak zorunda değil
Bırak yapsınlar, mitingde virüs bulaştırır g... zekalılar, mitinge katılanların bir kısmı ölür, al sana doğal seleksiyon, düşük zekalı bireylerin popülasyondan diskalifiye olması.
Herkes fikrini söyleyebilir bu demokratik haktır ama bir tezat var ciddi bir sağlık sorunudur belki aşı olup sağ kalacaklarada mani olunması söz konusu
Sorun aşısızlar değil. Ayrıca ifade özgürlüğü, demokrasinin gereğidir. Demokrat birisi bu şekilde düşünmemeli. Mitingi muhafazakarlar yerine solcular yapsa izin filan verilmezdi.
Şimdi izin vermese neden izin vermiyor diyecekler izin verse neden izin veriyor devlet bilime inanmıyormu diyecekler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bunun neresi yanlış anlamadım normal bir şekilde düşüncelerini dile getirecekler. Bu ülke özgür ülke değil miydi? Adamların amacı kaos yaratmak falan değil ki
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Bilim ve aşı karşıtları yarın İstanbul'da miting yapacak! Devlet böyle bir mitinge nasıl izin veriyor, sizce izin normal mi?