Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, TV5'te Hamza Yardımcıoğlu'nun programında, 11 Eylül Cumartesi günü saat 17:00'da "PCR testi ve aşı dayatması"na karşı İstanbul Maltepe Meydanı'nda miting yapılacağını açıkladı.PCR testi, aşı ve pandemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Dilipak, “11 Eylül’de İstanbul Maltepe’de bir miting düzenleyeceğiz. Saat 15.00’te başlayacak mitingimize bir siyasi parti destek verecek ama kesinlikle bir parti mitingi olamayacak. Parti bayrakları bulunmayacak.”dedi.
Aşı ve PCR zorunluluğuna karşı 11 Eylül'de miting düzenleneceği iddiası! Böyle bir miting olursa katılır mısınız?
Tamam aşılar pek korumuyor olabilir Halkın yarısı iki doz aşı olmasına rağmen sayıların bu artışı bu durumu ispatlamasa da destekler nitelikte Evet aşılar için kobay oluyoruz Ve yine evet medya ve yetkililer sanki aşı koruyucu değil bulasiciligi azaltıyor aşı olursan bulastirmazsin olmazsan bulastirirsin der gibi anlatıyor Evet aşılar için her geçen gün daha fazla para ödüyor ülkemiz Ve tahminen virüsün z varyantiyla birleşince zombiye dönme ihtimalimiz var Ama toplanıp miting yapmak nedir hadi hep beraber hasta olup hastane kapatalım mı demek istiyorsunuz kardeşim onu anlamadim
Hayır bunu demek değil, isteyen olsun, istemeyen de kısıtlama dayatma ile dolaylı zorunlu bırakılmasin demek isteniyor. Herkesin kendi kararı kendi bedeni, kendi fikri. Olana eyvallahsa, olmayana da eyvallah hepsi bu. Diğer saydığınız sebepleri kabul eden zaten oluyor ama kabul etmeyen de olmak istemiyor, insanları rahat bıraksınlar konu bu...
@Hayatgercek tamam bende rahat bırakılması taraftarıyım zaten aşıyı yanlış tanıtıyorlar aşıya olamayan özellikler yukluyorlar Benim karşı oldugum bunun için miting yapmak sonucta hastalık en çok kalabalığı seviyor ister asılı ol ister olma hea bazi partililere bulasmiyor onların mitingi kongresi serbest o ayri
Mitingin amacı birilerine birsey belki duyurmak, çünkü o kişiler efendisi olduğu millete sağır dilsiz, birde bu yol denenmeli ki millet koyun değil, herşeyin farkında... ayrıca insanların ifade özgürlüğü var ve bu da yıllardır baskilaniyor ama milletin de bir yeter noktası var konu bu. Sessiz kaldıkça halk, birileri herkes razı sanıyor, sosyal medyadaki her konudaki çığlıklara kulak tıkanıyor malum. Tabi aslında bu sefer konu aşı olabilir ama her konuda insanların sesini duymak zorundalar, duyana kadar çabalamak lazım, sessiz kaldıkça bu halk koyun zaten, ne desek sorun yok algısı var...
@Hayatgercek tamam zaten miting yapiyosan illaki biseyleri duyurma amacindasindir Ben onu demiyorum pandemi dönemi miting yapılmasına diyorum burda bir sorun var diye Yani gerçekten bu kısım sorun değil mi sence onu soruyorum
Yani pandemi kalabalığı her yerde zaten, ne toplu taşıma, ne tatil beldeleri ne de su gereksiz amaçsız mitingler yapilmıyor mu, iş hayatı durmuyor mesafe zaten her yerde her anlamda uygulanmıyor, sadece eğitim baltalaniyor, gerisinde hayat devam ediyor, eğlence yerleri tıklım tıklım, ki insanlar bunaldı aylardır, ayrıca bu kısıtlamalar sadece TC vatandasi için, iç içe yaşamak zorunda bırakıldığımiz sonsuz mülteciler ve tatil yapan turiste yasak yok, mesafe yok, çünkü onlar etten kemikten değil, sadece TC li kişiler mi taşıyor bu virüsü, bırakalım da bu sefer de önemli bir şey için toplansın insanlar... konuşsak bu konu sabaha kadar bitmez... inşallah hepimiz için güzel bir başlangıç olsun bu katılım, pek umut olmasa da... Yazık bu güzel ülkenin insanına...🥺
Haklı insanlar, dolaylı zorunluk bu, kimse güya zorunluluk yok adı altında, hakları kısıtlanarak buna mecbur edilemez, olan olsun ok ama olmayan da kısıtlanamaz...
Bugün benim işyerimde de aynı sorun oldu gadası. 1 eylülden itibaren aşı olmayan işçilere PSR testi uygulaması geldi. Haftada 2 kere PSR testi isteniyor. Yoksa servis arabasına binme yasaklanacak. Bende aşı olmamıştım. Ama artık olma zamanım geldi.🙃
Tm da bu asilarin sonu gelmeyecek ki. Gebertene kadar devam. 10. doza kadar gider, artik yedi dogan bebeklere de yaparlar. Ben olmiycam pcr de olmicam. Sagligimdan canimdan onemli mi. Zaten canimizin sagligi icin calisiyoruz, canim sag olmayacaksa niye orda calisayim. Ben böyle kesin konusuyorum ama Allah imtihan etmesin sizin durumunuzu bilmiyorum, imkaniniz varsa sonuna kadar mucadele edin.
@MerveTaba insanlar uğraşmaya çalışmiyor ki, zaten bütün mesele bu, zorunluluk hadi olayım bitsin derdinde, bu aşının sayısının sonu yok, millet kolaya kaçmayı seviyor bu yüzden herkes ne yaparsa kendine...
Aşı olmayalım... Eee napalm? Aval aval ölümü bekleyelim. Not: Aşılarımı oldum; ayaktan geçirdim. Aynı dönemde hastalanan iş arkadaşım 10 gün yoğun bakımda yattı; iyi şimdi ama 1 aydır öksürüyor!
Aşının mantığı zaten o 😂 😂 💦 immün sistemi güçlendirmek için o virüsün zayıflatılmış halini verirler ve vücut o virüsü tanır. O virüse karşı özel savunma geliştirir. Basitçe bu şekilde 👍