AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Bence güzel. Özentiliği azaltır
Bir de ikinci paragraf müthiş.
Bir nesili video oyunları nedeniyle kaybetmemeye çalışmaları taktir edilesi
Ben bazen erkek mi kadın mı bulamıyorum bile
O bölgede kadınsı görünmeyen erkek yoh
Kore ile Çini karıştırıyosun hocam...
Öyle olmuş hocam
Sadece gülüyorum şu an
Bence gayet güzel bir yasak
İyi etmiş çin akıllı.
Kadın kadın gibi olmalı erkek erkek gibi o kadar
Bence infaz edilmeliler
Herkesin kendine göre tercihi var işte
Saçma sapan şeyler işte.
kendilerini dış dünyadan izole ediyorlar kore gibi
Çok kötüsünüz yaa 🙄😒
Çin doğru bir karar almış 🙂
Tebrik ederim gerçekten harika bi yasak bu
intihar etsen keske
@AzraRamona Nefret söylemine giriyor bu dediğin
onun söylediği de nefret söylemine giriyor ve insanların özgürlüğünü kısıtlayan insanlardan nefret ederim
@AzraRamona Bütün yorumlara İntihar et yazmışsın şu an dava edilsen hapise girersin onun için boş yapma
niye bu adalet bi bana mı sağlanıyor sen bos yapma isine bak
ben böyle zihniyetsizlwrle aynı ulkede yasamak istemiyorum
@AzraRamona Milleti intihara teşvik ediyon boş yapma uza
bunları diyenler yuzunden kaç kişi intiharı düşünüyor peki ayrıca benim dememle mi intihar edicek bu kadar duyar kasmayın uzamıyorum kardes sanane
@AzraRamona Ya Lgbt dediğiniz oluşum 4 yaşında çocukları bile etkiliyor artık bir kes sesini ya
sus lan
@AzraRamona https://youtu.be/7Qjee1Wrt9A
@AzraRamona Kes lan sesini popoveren
ayrımcılıkları sevmiyorum..
Kapaktakini kadın sanıp beğenmem peki? Jdjdjdj
bunların normal erkekleri bile kadınsı 😄 doğru bir karar
Ayırt etmek zor onları ondandır
Hiç sevmem bu çinçançonları ama doğru karar
@Ariaaa ne konuda
Söylediğin şey, Uzakdoğulular için ırkçılık olarak kullanılıyor. İğrenç.
@Ariaaa Keyfimizden sevmiyoruz herhalde? senin karındaşlarına eziyet ediyorlar orada
Hepsi bu eziyeti desteklemiyor ama. Hatta çoğu (gençler başta olmak üzere) bu zulme karşı çıkıyorlar.
@Ariaaa Hani kanıt madem karşılar niye evlerine yerleşiyolar
Bir süre bu tartışıldı. İnstagram, Weibo, Twitter gibi pek çok uygulamada bu zulme karşı oldukları hashtaglere katıldılar. Ünlü olanlar da (bazıları) tv programlarında, internette bu konuyu konuştular. Gidip bakabilirsin.
@Ariaaa o zaman niye uygurlu kadınların evinde Çinli erkekler var
Bana sorman da bir tuhaf. Ben nereden bileyim? Ben sadece yanlışlarını düzelttim.
@Ariaaa yanlış falan yok ortada
Gayette var.
@Ariaaa Adamların halkı zaten bunu yapıyor git araştır hayret bir şeysiniz ya çinliler yapıyor zaten bunu uygurlara düşmanlar
Onlar yapıyor ama sen de yapıyorsun.
@Ariaaa Ben kimseye keyfimden düşman olmuyorum
Erkeksi bayanın kadınsı annesi
Doğru karar çocuklara kötü örnek
Size katilmiyorum. Lgbt normal bir şey özentilikle alakasi olan bir durum değil doğuştan gelen bir durum
Kararım benim düşüncem benim sen ne istiyorsan öyle düşün
Yanliş düşündüğünüz için herkesin aklini bulandiriyorsunuz
Sen söyleyince doğru mu oluyor ben livataya doğru demem asla
Bana göre sapik sapkın düşünce
Neden sapkin olsun? Doğuştan gelen bir şey ne zaman sapkinlik oldu?
Doğuştan olan çift cinsiyet neyse sizinle uğraşacak vaktim yok kendi yorumuzu yapın yorumuma yorum yapmayın iyi günler
Transeksüellikte doğuştan ( bende transim )
Belli zaten ne oldugun
Nereden belli?
Iyi günler
Zaten çoğu kadınsı gözüküyor.
Adamlar kıza benziyor napsınlar öyle doğmuşlar.
Kendi kararları bir şey diyemem
Türkiyede olsa ortalığı ayağa kaldırırlardı anca
Onları adam yerine koymasanız ortalığı ayağa kaldıramazlar
Saçmalamışlar
İyi olmuş.
Korelilere de yapsın lar
Güney Kore'ye bemzememek için mi?
Iy diyorum ne yobazca iş
Bizim hatun bu karara çok kızacak. 😁
İyice saçmaladılar artık ya🤦♀️
Sacmalamislar. Bks kafali çin
İyi olmuş
Saçma
harika
Sacma
çok saçma
saçma sapan
Güzel olmuş
Eyvah kerimcan durmaz Çin'e gidemicek simdi
saçma
Haklılık ve haksızlık payı da var.
Banane çinden
Fark etmez ya
non binary ve trans bireyleri hice sayıyolar yani
Non binary diye bir cinsiyet yok. Translar da tedavi olup biyolojinin onlara atadığı asıl cinsiyetlerine geri dönsünler.
@Barbarok bence sen fobikliği bırakıp kendi isine bak yobaz düsüncelerini de kendine sakla
Senin gibi düşünmüyorum diye yobaz mı oldum.
@Barbarok baskasının cinsiyeti ve istekleri hakkında yorum yapıp kücümsedigin icin yobaz oldun
Non binary diye bir şey yok ki. Cinsiyetsiz olmak gibi bir şey söz konusu olamaz. Ya erkeksindir ya da kadın. Bitti. Trans bile olsan zaten biyolojinin sana atadığı bir cinsiyet vardır, bir hata sonucu karşı cinse ait cinsel organ da oluşmuştur sadece.
@Barbarok cinsel organ sevismeye yarar diye düsğnüyorum hani cinsiyet kavramı günümüzde biraz insanların nasıl hissettigine bırakıldı non binary insanlar benim de kafamı karıstırıyo ama anlamadıgın bi seye yok diyemezsin dogustan penisi olan bir birey senin icin erkek olsa bile ben kız hissediyorum dediginde nabıcaksın erkek olması icin zorlayacak mısın yoksa kendi kararın diyip susucak mısın
Bu ne saçma bir savunma. Biyoloji senin duygularını da düşüncelerini de umursamıyor. Penisi varmış da ama kendisini kadın hissediyormuş, banane onun hissiyatından. Biyoloji onu erkek olarak atamış ki penis vermiş, kız olarak atadaydı vajina verirdi. Bazı şeyler insanın elinde değildir. Cinsiyet de bunlardan bir tanesi.
@Barbarok tamam ben de zaten isin biyolojik kısmının zevk icin oldugunu düsündügümü yani biyolojik organların degil insanın KENDİNİN cinsiyetini belirledigini söyledim yani penisi olsa da kadın olabilir bu onun kendi kararına kalmıs biyolojiye degil isteyen de ameliyat olup bunu degistirebiliyor zaten ya da hormon tedavisiyle
Cinsiyet insana kalmış bir şey nasıl olabilir. Sen cinsiyet değiştirme ameliyatı olsan da hormon ilacı kullansan da sen sadece dış görünüşünü değiştirebilirsin. Kızsan o hücrelerinde gonozomlar XX şeklindedir. Erkek bile olsan ameliyatla, hormon ilacıyla vs. o yine XX olarak kalır. Doğuştan erkek olan biri gibi XY olmaz. Öyleyse penisi olan biri kendisini kız hissediyorsa kızlar tuvaletini kullansın, hatra gitsin kadın voleybol takımında yer alsın. Böyle bir şey olabilir mi. Senin bu dediğin nasıl bir kargaşaya yol açar farkında mısın.
@Barbarok iste bu yüzden insanlar pronoun kullanıyo ya he/him he/they she/her gibi azcık arastır kendileri belirliyolar yani bu bu kadar basit dedigin gibi dnamdakini hice sayıp kendim belirliyorum ve sana da biyoloji biyoloji diye sayıklamak yerine sadece kendi bilecegi is demek düsüyo
O he/him, she/her vs. ne demek hiç bilmem valla. O kadar lüzumsuz bir şey ki. Erkek erkektir, kadın da kadın. Bitti. Başka şeyler türetmek sadece kargaşa yaratır. Benim çocuğum yanıma gelecek, baba ben non binary'im diyecek. Vallahi bodruma kapatır aç susuz bırakırım. O zaman anlar bu lüzumsuz işlerin karın doyurmadığını.
@Barbarok adından da belli barbar oldugun sadece gülüyorum kelfşeşwlgl temel biyoloji bilgisiyle bana surada cinsiyet kavramından bahsediyosun birisi bilim digeri tamamen sosyolojik bir kavram ve ayrıca non binary cinsiyetsizlik demek zaten bir cinsiyet degil kdleprpfpepqğsş azıcık arastırma yap ilerde cıkan cinsiyetleri de takip et öyle eziyet et cocuguna
Temel biyoloji bilgisi mi, Alla Allah. İleri biyolojide nom binary filan çok normal mi oluyormuş. Alla Allah, şoklardayım. Sosyoloji filan diyorsun, bu işin psikolojik bir tarafı da olabilir. Zaten insanın kendisini atandığı cinsiyete ait hissetmemesi bir hastalık. Tedavi edilip normal yaşamına geri dönsün.
@Barbarok sana sadece acıyorum artık kendimi acıklamaya calısmayacagım
İstesen de açıklayamazsın zaten. Ortada açıklanabilecek bir şey yok. Seni mat ettim, kabuğu soyulmuş elma gibi ortada kaldın. Ben de sana acıyorum. Umarım gelecekte bu işlerin lüzumsuz ve kargaşa çıkartan işler olduğunu anlarsın.
Çok iyi bir karar
o zaman lütfen intihar et
Etmiyorum kudur
of cok kudurdum su an
Güzel bir karar.
Komünizm.
Mantıklı bence.
İmam Hatip kızları bunu beğenmedi sjssjs
Bu erkekmiymis
Çok doğru karar her ülkede olması gereken bişey
Çin’in yasaklarından en masumları
bence iyi olmuş
Haklılar keşke Türkiye'dede olsa
Destekliyorum
Doğru bir karar.
Yerinde bir karar
rezillik
İyi yapmış göz zevkimizi bozuyorlar
o zaman nolur intihar et
Kimse senin göz zevkine ayak uydurmak için yaşamıyo beğenmiyosan izlemezsin televizyon